2013 mayıs annelerinin bebiş hazırlıkları...)

snowflakeN

Sağlık Huzur Aile +
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
8.410
32
358
yavaş yavaş hazırlıklar başladı birbirimize fikir olsun bebişlerimiz için yaptığımız hazırlıkları burada paylaşalım...:)

ilk benden olsun:)dün aldıklarımızın bir kısmını paylasıyorum:)

$urfa_besikcisi_safran_besik_39803.webp $111320121266.webp $111320121265.webp $111320121263.webp $111320121264.webp

snow'cum paşamız güle güle kullansın aldıklarınızı
güzel günlerde eskitin Inşallah:emir_bebek:

aldığınız beşik'ten bende almak istiyorum
tekrar güle güle kullanın

snow'cum paşamız güle güle kullansın aldıklarınızı
güzel günlerde eskitin ınşallah:emir_bebek:

Aldığınız beşik'ten bende almak istiyorum
tekrar güle güle kullanın
tesekkur ederım cnm benım halamın hedıyesı haftaya gelecek evımıze heyecanla beklıyoruz:)

Hepsi çok güzel maşallah güle güle kullanın
Yaa ben de birşeyler almak istiyorum ama daha cinsiyetini öğrenemedik üfff
[/QUO

tesekkurler cnm kıyafetlerını bavula koyduk:)bırara acıtgımda onlarıda paylasyım.)

ınsan duramıyor biz evdekılerın bazılarını cınsıyetını bılmeden almıstık:1:ee sabırsız anne baba olunca :1:

canım çok güzeller paşan doğsun güle güle kululnsın , arada diyorum park yatak yerine böyle bir beşik mi alsam mi diye :17:
ayıptır sorması beşik ne kadar ?

saol cnm benımmmm :)

ben bunu yatak odama koymayı dusunuyorum en aızndan ılk 6 ay yanımda yatsın dıye kendı odasına park besık alıcam ayrıyetten cunku mobılya besık sıgmıyor maalesef:(

cnm ist pendıkten 350 tl ye aldık

saol cnm benımmmm :)

ben bunu yatak odama koymayı dusunuyorum en aızndan ılk 6 ay yanımda yatsın dıye kendı odasına park besık alıcam ayrıyetten cunku mobılya besık sıgmıyor maalesef:(

cnm ist pendıkten 350 tl ye aldık

Fıyatı da ıyıymıs ama park yatakta bu fıyatlarda en ıyısı dırek ben park yatak alayım :16:

ya bende birşeyler almak istiyorum bebişime ama daha cinsiyetimiz belli olmadı ki:(

Fıyatı da ıyıymıs ama park yatakta bu fıyatlarda en ıyısı dırek ben park yatak alayım :16:
evet cnm hemen hemen aynı fıyat bı besık zaten hemen hemen 700 den baslıyo boylesı daha mantıklı
ya bende birşeyler almak istiyorum bebişime ama daha cinsiyetimiz belli olmadı ki:(

ınsallahbıran once cınsıyetınız bellı olur

Canım aldıkların çok güzel,Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah..
Senin küçük paşa doğuştan şanslı,sen daha neler alırsın minnaka :))

ben de park yatak alayım demiştim ama eşim ve kayınvalidem pek sağlam olmadığını düşünüyorlar gerçi mağazadan bakmadık henüz netten gördüğümüz kadar. neyi nerden alacağımı bile bilmiyorum. benim fikrim de portatif bi beşikle normal bir bebek karyolası almak. karyola da hani yanında küçük şifonyeri olup da sonradan büyütülebilenlerden. cinsiyeti de belli değil bebişin. başım da ağrıyo:( eve gitmek istiyorum :(

Canım aldıkların çok güzel,Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah..
Senin küçük paşa doğuştan şanslı,sen daha neler alırsın minnaka :))
cok saol cnm benım evet sanslı olucak hem ıkı tarafında ılk torunu hemde 4 yıl sonra nasıbımız bızım
ben de park yatak alayım demiştim ama eşim ve kayınvalidem pek sağlam olmadığını düşünüyorlar gerçi mağazadan bakmadık henüz netten gördüğümüz kadar. neyi nerden alacağımı bile bilmiyorum. benim fikrim de portatif bi beşikle normal bir bebek karyolası almak. karyola da hani yanında küçük şifonyeri olup da sonradan büyütülebilenlerden. cinsiyeti de belli değil bebişin. başım da ağrıyo:( eve gitmek istiyorum :(

cnm bende hıc park yatak almam dıyordum ama herkez sıddetle tavsıye edıyor...zaten mecburum sadece odaya park besık sıgıyornormal besık olmuyor

Rabbim güle oynaya sağlıkla yatırmak nasip etsin beşiğine bebişini canımm :16::nazar:
Çok tarz ve modern bir beşik cok beğendimm
Odan içinde iyi bir alternatif
Kaç aya kadar yatabiliyor onda canım?
Pendikte nerden aldın?

çok beğendim beşiğini, tam da benim istediğim gibiymiş, güle güle kullansın kuzucuğun :) ben bol bol kıyafet elıyorum gördükçe, işe yarar şeyler almak için cinsiyeti netleşsin diye bekliyorum. 12 haftalıkken %99 kız dedi doktorumuz, genelde yanılmıyormuş ama sonra pişman olmak istemiyorum.. beşiğinin tülünü beyaz olması çok güzel olmuş, ben de böyle bişey alırsam cinsiyetini beklemem gerek yok galiba :))

Rabbim güle oynaya sağlıkla yatırmak nasip etsin beşiğine bebişini canımm :16::nazar:
Çok tarz ve modern bir beşik cok beğendimm
Odan içinde iyi bir alternatif
Kaç aya kadar yatabiliyor onda canım?
Pendikte nerden aldın?
amin canım tesekkur ederım ben 6 aya kadar dıye dusunuyordum ama bugun bır arkadasımla konustum bu besıkten varmıs 1 yasında kzıı hala yatırıyormus basındakı aparatı kaldırmıs sadece...canım pendıkte bırcok yerde var bundan ama magazanın adını bılmyıorum carsıda bıyerd:)

çok beğendim beşiğini, tam da benim istediğim gibiymiş, güle güle kullansın kuzucuğun :) ben bol bol kıyafet elıyorum gördükçe, işe yarar şeyler almak için cinsiyeti netleşsin diye bekliyorum. 12 haftalıkken %99 kız dedi doktorumuz, genelde yanılmıyormuş ama sonra pişman olmak istemiyorum.. beşiğinin tülünü beyaz olması çok güzel olmuş, ben de böyle bişey alırsam cinsiyetini beklemem gerek yok galiba :))

tesekkurelr cnm bende cok begenerek aldım ılk hamıle oldugum zaman kan sonucunu beklerken halamla gezerken gormustuk bunu:)o zmn dedım bunu alıcam dıye cok sukur allah nasıp etti..bunu kız da erkek te cok rahat kullanır cnm bırde bunun yuvarlak olanı var o da cok sık duruyor ama benım yerım den dolayı bunu tercıh ettım

birkaç şey paylaşmak istedim sizinle hem fikriniz de olur fiyat konusunda ındırım varmış magazada hoşuma gıdenlerı aldım 2 tane de 5li takım aldım onlarda 17 tlydı beyazla krem aldım onları da :16: biraz daha büyüsün başka şeylerde alırım

Eklentiler

• $IMG_1449.webp
    $IMG_1449.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 107
  • $IMG_1452.webp
    $IMG_1452.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 123
  • $IMG_1453.webp
    $IMG_1453.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 87
  • $IMG_1454.webp
    $IMG_1454.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 100
  • $IMG_1455.webp
    $IMG_1455.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleme:
hepsi çok güzel, güzel günlerde kullansın miniğin :) ben de paylaşacağım aldıklarımı.. sevgiler

Back
X