2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

slm kızlar öncelikle ALLAHhiç kimseyi evlatsızlıkla sınamasın inş B:43:izde 7 yıllık evliyiz 3 yıl önce 4 düşük ama çocugumuz yok ancak bu ay bizde aşılamaya karar verdik ancak sag tüpüm tıkalı ve drm dua et soltarafta oluşsun yumurtaların dedi :(eşim turizmci ve 1 hafta önce erdem hastanesinden tüp bebek uzmanları gelmişti eşime beni arasın degerlendirelim sonuçlarına göre demiş ve aradım bana hiç vakit kaybetme tüp yap dedi yumurtanın sol tarafta oluşması belkide 7 ay boyunca olmaya bilir dedi morelim çok bozuldu yaaaa eşim tüp bebege karşı aşılamayı bile 7 yıldan sonra kabul etti bu durumda aşılama yapıp tutan varmı sizce denemelimiyim ne yapacagımı şaşırdım:(

inşallah canımmm..aşılamamız tutmasa bıle bızde gunun bırınde anne olucz..hepimiz o sewinçli haberı burda paylaşacagız inşallah...

inş.tuar canım ya ben çok yoruldum artık çok umutsuzlaştım hiç olmayacak gibi geliyor bana aşılama yaptırdığım günden beri bakıyorum nete moralim bozuluyor ilkinde tutma olaslığı o kadar az ki benimde hiç ümidim kalmadı artık her an hersaniye aklımda çıkmıyor hiç acaba tuttumu yoksa tutmadımı diye

slm kızlar öncelikle ALLAHhiç kimseyi evlatsızlıkla sınamasın inş B:43:izde 7 yıllık evliyiz 3 yıl önce 4 düşük ama çocugumuz yok ancak bu ay bizde aşılamaya karar verdik ancak sag tüpüm tıkalı ve drm dua et soltarafta oluşsun yumurtaların dedi :(eşim turizmci ve 1 hafta önce erdem hastanesinden tüp bebek uzmanları gelmişti eşime beni arasın degerlendirelim sonuçlarına göre demiş ve aradım bana hiç vakit kaybetme tüp yap dedi yumurtanın sol tarafta oluşması belkide 7 ay boyunca olmaya bilir dedi morelim çok bozuldu yaaaa eşim tüp bebege karşı aşılamayı bile 7 yıldan sonra kabul etti bu durumda aşılama yapıp tutan varmı sizce denemelimiyim ne yapacagımı şaşırdım:(

amin inş.canım hepimiz evlat sahibi oluruz nasip kısmet canım ya ama dr.sana tüp bebek demişse direk yaptır bence zaman kaybetmeye gerek yok diye düşünüyorum eşini ikna et bi şekilde gerçi bende aşılamaya biraz zor ikna etim çünkü benim eşim korkuyodu ya karıştırırlarda bi başkasınınkini verilerse diye:1: rabbim hayırlısını versin bunlara hiç ihtiyaç olmadan kendiliğinden gelsin bebelerimiz

Gunaydin arkadaslar yarin asilamam olucak ben cars olur die dusunmustum perhiz suremiz 2 gun olucak biraz tedirginim..bilgisi olan

canım benimkinde ortalama perhiz süresi 5 gün oldu pazar aksam olmuştu:1: p.tesi dr.gittik sorudu tamam artık yapmayın dedi cuma gününe tarıh verdi aşılama için şuan 3 günlük anne adayıyım :1: vakit geçmiyor inş.tutar

amin inş.canım hepimiz evlat sahibi oluruz nasip kısmet canım ya ama dr.sana tüp bebek demişse direk yaptır bence zaman kaybetmeye gerek yok diye düşünüyorum eşini ikna et bi şekilde gerçi bende aşılamaya biraz zor ikna etim çünkü benim eşim korkuyodu ya karıştırırlarda bi başkasınınkini verilerse diye:1: rabbim hayırlısını versin bunlara hiç ihtiyaç olmadan kendiliğinden gelsin bebelerimiz

inş canım buradaki drum eger yumurtan solda olursa ALLAHın izyiyle diyor umut veriyor :(beni de düşündüren o ya soldsa oluşursa : tüpbebek konusunda karıştırmaları imkansız çünkü tüpe alıyorlar gözünün önünde eşinin hemen döllüyorlar 1 saat sürüyor işlem ve hemen nakil ediyorlar o konuda rahat ol arkadaşım eşim mardinli gururuna yediremiyor anlayacagın:( artık böylede gurur olurmu bilmiyorum ama:(

canım benimkinde ortalama perhiz süresi 5 gün oldu pazar aksam olmuştu:1: p.tesi dr.gittik sorudu tamam artık yapmayın dedi cuma gününe tarıh verdi aşılama için şuan 3 günlük anne adayıyım :1: vakit geçmiyor inş.tutar

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş bari bana da umut olunnnn:)))))))))))):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım beni de ekler misin listeye?? sat: 17 mayıs. iğne tarihi:29 mayıs. aşılama tarihi: 30 ya da 31 mayıs. sorunumuz yok??

ekliyorum tatlım ..

ilk aşılamada femara kullanmıştım sağ tarafta tek bir olgun yumurta oluşmuştu...

bence klomen daha iyi ama yalnız ben de kist yaptığı için bir daha yazmadı doktor tabi

banada klomen daha ıyı geldı guzel yumurtalarım oldu ılkınde bande çatlatma iğnesi olmadıgım ıcın kit yaptı ama dıgerlernde çatlatma ıgnesı vuruldugum ıcın kist olmamıştı cnm..bu gonal-f hoşuma gıtmedı kendılıgınden guzel gelısen yumurtalarım gerıledeı resmen...canım doktor hapla aşılama yapıyormu bana..benım doktorum ıgnesız yapılan aşılamayı pek tavsıye etmıyor yoksa bende klomenle ıstemıstım ama o iğne istedi..

iğne tarihi dediğimiz çatlatma iğnesi mi oluyor yoksa yumurta geliştirme için kullanılan iğnelerin kullanma başlangıcı mı ? :26:

yumurta geliştirme iğnesi için yazmıştım cnm arkadasımız çatlatma iğnesini yazmış..

merhaba canım hoşgeldin aramıza..inş. ugurlu gelırız sanada hamişş olursun....walla ben 2 yıldır her adetımde ölüp ölüp diriliyorum sen 7 yıldır aynı seylerı yasıyorsun emınım cok zordur..ama hıc olmazsa hamile kalmışsın hamile kalabılıyorsun bende oda yok..neden 4 tane düşük ayaptın araştırma yapılmadımı cnm..benımde sol tüpüm kapalı cnm bu düşüklerin tüpün kapalıykenmı oldu yooksa düşüklerden sonramı tüğpün kapandı...benım doktor sağda solda yumurtlmak fark etmezdıger taraftakınıde ceker tüp dedi..bende tüp bebek yaptırmak ıstedım doktorala gorustum ama tek tüpün acık 3-4 kez aşılama deneyebılırz dedı ve tüp bebegı tavsıye etmedı..rbbım nasıp ettıyse eger olur ama sende dene bi aşılamayı derim ben cnm

inş.tuar canım ya ben çok yoruldum artık çok umutsuzlaştım hiç olmayacak gibi geliyor bana aşılama yaptırdığım günden beri bakıyorum nete moralim bozuluyor ilkinde tutma olaslığı o kadar az ki benimde hiç ümidim kalmadı artık her an hersaniye aklımda çıkmıyor hiç acaba tuttumu yoksa tutmadımı diye

canımm walla ne desem bilemiyorum bendede hıc umut yok tutacagına dair ama yınede inancımı yıtırmek ıstemıyorum allah buyuk elbet bu emeklerımızın karsılıgını everıcektır..sen şimdi streses sookmakendını aşılaman yapılmış belkıde bebısın senınledır allah bılır..o yuzden rabbım eger nasıp ettıyse bu ay bebişini nasipten öteye geçilmez
:34:

inş canım buradaki drum eger yumurtan solda olursa ALLAHın izyiyle diyor umut veriyor :(beni de düşündüren o ya soldsa oluşursa : tüpbebek konusunda karıştırmaları imkansız çünkü tüpe alıyorlar gözünün önünde eşinin hemen döllüyorlar 1 saat sürüyor işlem ve hemen nakil ediyorlar o konuda rahat ol arkadaşım eşim mardinli gururuna yediremiyor anlayacagın:( artık böylede gurur olurmu bilmiyorum ama:(

yok canım ben bilyom zaten böyle bişeyin olması neredeyse imkansız zaten benim ablamda tüp bebek yaptırmıştı o yüzden en ince ayrıntısına kadar biliyorum ama erkeklere anlatmak birizdaha zor oluyo eşim herşey gözünün önünde olunca rahatladı böyle şeyin gururumu olur be canım işte erkek zihniyeti sende ona deki bak gel yapalım soyun yürüsün ne böyle yaptırmazsak millet arkamızdan söylenir hem kim nerden bilecekki yaptırdığmızı biz söylemessek falan filan de ben böyle beynin etini yiye yiye kavga dövüşle yatırdım kız babasının adını bile koycam onu bile kabul ettim ek isim olmadan olsunda bi hayırlısıyla

AşıLama YapacakLarr Listesi

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Kullanıcı adı[/TD]
[TD]S.a.t[/TD]
[TD]iğne trh.[/TD]
[TD]Aşılama[/TD]
[TD]b.a.t[/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61:nazar:[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD]18 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melbes:nazar:[/TD]
[TD]28 nisan[/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]29 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maraDespina:nazar:[/TD]
[TD]​27 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sue1:nazar:[/TD]
[TD]17 mayıs
[/TD]
[TD]​19 mayıs
[/TD]
[TD]30-31mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızLar bu şekilde bi liste yapıcam listeye dahil olmak isteyenler bilgilerini günceLLeyebilirler
:34:

kızz nurayy o benımde aklımdan geçmiyor degıl şekerim yaa..bende dusunuyorum bazen sperm testı fln verdıgımızde eşimin spermlerını başkalarında kullanmasınlarrrrrrrrrrr
:53: ya da aşılamada bana başkasının süpermenlerini vermesinlerrrrrrrr:52::52: yarınn bigünn biri çıkıp eşimee bu senin çocugunn demesinlerrrrrrrrrrrr:53::9::9::9::9::9:

sevalcim sen önce ikna etmişken bi aşılama yaptır inş.ilk aşılamada hepimiz olumlu sonuçlar alırz olmadı yavaş yavaş eşine tüp bebeği aşıla ben öyle yapyom artık:(benim ark.pko hastası çok düzensiz edetleri 1ay olur 2 ay olmaz gibi ayrıca onunda bir tüpü kapalı şuan 3 aylık hamile ve hiçbir tedavi görmeden kendiliğinden hamile kaldı ama o hiç düşünmyüyodu bile düzensiz zaten olmaz deyip geçiştiriyodu ayrıca eşindede sperm sorunu var çünkü ilk çocuğu tedaviyle oldu rabbim nasip edince hiçbir engel tanımıyo kendiliğinden oluveriyo

Kizlar bugun doktora gittim bosuna stres yapmisim yumurtam cok guzel gelismis doktorum catlatici ignemide yapti yarin saat 3 de asilama oluyorum..nw olur dua edin bu ikinci asilamam olcak bu ay hepimizin yuzu guler insallah bebislerimize kavusuruz:)

kızz nurayy o benımde aklımdan geçmiyor degıl şekerim yaa..bende dusunuyorum bazen sperm testı fln verdıgımızde eşimin spermlerını başkalarında kullanmasınlarrrrrrrrrrr
:53: ya da aşılamada bana başkasının süpermenlerini vermesinlerrrrrrrr:52::52: yarınn bigünn biri çıkıp eşimee bu senin çocugunn demesinlerrrrrrrrrrrr:53::9::9::9::9::9:

yok kız sende kocamın yerine çıktın yani karışıyosada allah la onların arasında ne bilyim aman benim bebeğim olsunda kimin süpermeninden olursa olsun :1::1::1: sonra kim nerden bilcek kim kiminki diye evlat işte yabancı ülkelerde hatta kıbrısta var bu sperm bankaları ordan gidip istediğin kadar alabıliyon hata türkiyeden bir ünlü yaptırmıştı bunu ama türkyide yasak karıştama ihtimalleri neredeyse sıfır o yüzden içim rahat

Kızlar Merhaba

inşallah rabbim hepimizin kucağını ikizlerle doldurur:) Bende aşılama yaptırdım 16 mayısta yaptırdım 12. günüm oluyo aşılama günüyle birlikte doktor 14. gün kan testi yap dedi , ben ısrarlara dayanamayıp bugun yaptım idrar testi evde negatif çıktı...

Kizlar bugun doktora gittim bosuna stres yapmisim yumurtam cok guzel gelismis doktorum catlatici ignemide yapti yarin saat 3 de asilama oluyorum..nw olur dua edin bu ikinci asilamam olcak bu ay hepimizin yuzu guler insallah bebislerimize kavusuruz:)

haydı hayırlı olsun şimdiden bebem inş.tutar hepimizinkide bu sıkıntılardan kurtuluruz

Kızlar Merhaba

inşallah rabbim hepimizin kucağını ikizlerle doldurur:) Bende aşılama yaptırdım 16 mayısta yaptırdım 12. günüm oluyo aşılama günüyle birlikte doktor 14. gün kan testi yap dedi , ben ısrarlara dayanamayıp bugun yaptım idrar testi evde negatif çıktı...

biraz daha bekle canım moral bozma hemen testler yanıltabiliyor bazen olmadı bide kan testi yaptır onda kesin çıkar ben çıkıyorm kızlar perde bakmaya gitcem yarına hayırlı haberlerle buluşalim inş.öptüm

cnım benım çok sewindim herşeyin yolunda olmasına..bak ne guzel yumoşun gelişmişde yarın aşlancanbıle..cnm 2. aşılamada tutma olasılıgı daha yuksek..dualarımız seninlee inş. herşey yolunda olur
:52::52::52:

​listeye eklenmek istermisin tatlım?

yok kız sende kocamın yerine çıktın yani karışıyosada allah la onların arasında ne bilyim aman benim bebeğim olsunda kimin süpermeninden olursa olsun :1::1::1: sonra kim nerden bilcek kim kiminki diye evlat işte yabancı ülkelerde hatta kıbrısta var bu sperm bankaları ordan gidip istediğin kadar alabıliyon hata türkiyeden bir ünlü yaptırmıştı bunu ama türkyide yasak karıştama ihtimalleri neredeyse sıfır o yüzden içim rahat

:1::1::1::1: kızz öylee şeyy olurmuu başka adamın süpermenini istemem ben ayy allahh göstermıyeeee:27::27:ewt cnm kıbrısta var sperm bankası türkiyede yasak ama insanın aklına bın türlü şey geliyor iştee insanoğlu değilmiyizzz:9::9::9:

Iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim insallah dediginiz gibi kavusuruz bebislerimize haziranda bizde bebek mujdelerini veririz hepimiz icin cok dua exiyorum allahin izniyle hepimiz muradimiza ercez...

Back
X