- 30 Temmuz 2010
- 1.700
- 465
- 163
- Konu Sahibi FairyTale61
Gunaydin arkadaslar yarin asilamam olucak ben cars olur die dusunmustum perhiz suremiz 2 gun olucak biraz tedirginim..bilgisi olan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin arkadaslar yarin asilamam olucak ben cars olur die dusunmustum perhiz suremiz 2 gun olucak biraz tedirginim..bilgisi olan
sordu canim min.2gun olur dedi ama ben sanki sansim azalir die.dusundumgünaydın canım benimde ilk aşılamam 2 gün perhizle yapılmıştı doktorum
olur demişti. doktor sana sormadımı kaç gündür perhizdesiniz diye peki?
sordu canim min.2gun olur dedi ama ben sanki sansim azalir die.dusundum
valla canım benim bildigim 2 günde yeterli oluyor şansın azalmıyo aynı bildigim kadarıyla içini ferah tut olacaksa bir günle bile olur
Allah razi olsun canim iste takintili olunca acabalarla geciyor zamanim
ben de bugün kırmızılarla uyandım,
ama sanırım ilk kez uzun zamandan sonra kırmızıları gördüğüme çok da üzülemedim...
2. günü gel demişti doktor, yani yarın gideceğim ben de, çok heycanlandım ya :52
amin sağol tatlım, bakalım neler olacak...
senin durumun nedir şimdi?
Merhaba kızlarr,,,
Ben 3 yıllık evliyim,2 yıldır hamile kalamıyorum amaaa,
12 yıldır pcos hastasıyım ilaçsız adet görme sayım yılda 2-3 enfazla.Denemediğim kür kalmadı sanırım.Geçtiğimiz yılın sonunda doktorun eşimden spermiogram istemesi sonucunda varikosel oldugunu ögrendik.Ameliyat geçirdi 3 ay oldu bir düzelme olmadı henüz.Ona da keçi boynuzu kürü yapıyoruz.
Ben yumurtlayamıyorum eşim de hareketli sperm yok ,yani bizde yok yok. Haziran ortasında eşimden istenen Kruger testi sonucunda aşılamaya başlayacağız.
Haydi bakalım ben de geldim![]()
Merhaba kızlarr,,,
Ben 3 yıllık evliyim,2 yıldır hamile kalamıyorum amaaa,
12 yıldır pcos hastasıyım ilaçsız adet görme sayım yılda 2-3 enfazla.Denemediğim kür kalmadı sanırım.Geçtiğimiz yılın sonunda doktorun eşimden spermiogram istemesi sonucunda varikosel oldugunu ögrendik.Ameliyat geçirdi 3 ay oldu bir düzelme olmadı henüz.Ona da keçi boynuzu kürü yapıyoruz.
Ben yumurtlayamıyorum eşim de hareketli sperm yok ,yani bizde yok yok. Haziran ortasında eşimden istenen Kruger testi sonucunda aşılamaya başlayacağız.
Haydi bakalım ben de geldim![]()
ewt bakalım zaman bızlere neler gösterıcek canım..ben en son ctesı kont. gittim yumoşlar buyumemıs 11 mm de kalmış doktor tekrar gonal-f verdı yıne 75 ml vulyorum yarın kont vr işte ne oldugu yarın bellı olucak cnm![]()
o zaman tekrar büyümüştür seninkilersen anlattın ben burda heycanlandım
yarın senin de hayırlı haberlerinizi alırız inş