ben 30 yaşında 9 yıllık evliyim sebepsiz ifertilite dedi doktor ilk 3 yıl biz yapmadık sonrasında 1 sene korunmadık baktık olmuyor dr gittik fakat onlarda birşey bulamadı aşılama dendi fakat ilk aşılamam hapla yapıldı 2. cisi için gittigimde hapla degil iğneli olacaktı yanlış yapılmış bu sayılmaz dendi tabi ben yıkıldım

işten izin alıp o kadar uğraş ama yanlış yapıldı densin (tabi bu aradada işten oldum) sonra 2. inci aşılama için bekleme kararı aldık pisikolojik olarak çöktüm çünkü

aradan 1 sene sonra özel bir doktora gidip gelmeye başladım ben tüp bebek dedim direkt ama doktorum aşılama dedi 2. aşılamamıda onda yaptık fakat yine hüsran

sonra biraz kendimiz deneyelim dedik bu arada eşimde varikosel çıktı ameliyata gerek yok densede biz belki bu yüzdendir diye ameliyat ettirdik aradan zaman geçsin dediler aradan fakat 3 yıl geçti hemen hemen yine birşey olmadı

şimdi tekrar kolları sıvadık adetimin 3. günü start verdik 22 mayısta simir sonucumu alıcam evraklarımı teslim edicem galiba heyete girecekmişim 6 haziranda adet olmam gerek sanırım haziranın 15.ine kadar aşılamam yapılır inş haziran sonunda bebişime kavuşurum ama olassada pes etmek yok 2. aşılama için start vericem peş peşe aşılama ve tüp bebek hakkımı kullanıcam oda olmadı özele devam

9 senedir çok vakit harcadım biraz hızlanmam gerek dimi ama