2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

merhaba bende bu ay tedavi sürecime başladım fakat formları okurken karşıma hep hayıt suyu hayıt hapı kullanıp hamile kalan kişiler çıktı bu bitkisel hap/su bu kadar işe yararmı ? aranızda hiç kullanan oldumu vede aşılama sürecinde bu bitkiyi kullana bilirmiyiz bilgisi olan varmı ?

merhaba perilicim hoşgeldın aramıza inşallah guzel haberler verirsin bize...
tedavi sürecim derken tatlım aşılamamı olucaksın bu ay ?
ewt ayşegül arkadaşımız tedavı surecınde hayıt kullandı ve hamıle kaldı kendısıde yazmış zaten:34:

valla ben cesaret edememıştım benım iğnenın adı puregondu canım ben hep onu kullandım hamıle kaldıgım ayda vurulmuştum ama ben 50mlden vuruyodum yumurtalarıma yeterlı gelıyodu

hmmm senin iğnen farklıymış ayşegülcüm merak ettım ne kadardı ben 450 ml 340 a aldım...çok pahalı iğneler..4 gun 75 ml vurul çarşamba gunu gel dedı doktor bılmıyorum bakalım kaç yumoş olucak benımde yumurtlamamla ılgılı bı sorun yok ama doktor 75 ml verdi..dua et benım ıcın ayşegülcüm inşallah sağ taraftan yumoşlarım gelişirrrrrrrrrr :52:

hb tatlimmm eylülde 2 yıllık evli olcam 10 aydir bebek istiyoruz pkoluyum 7 aydır tedavi görüyorum 4 ay serophene kullandım sonra igneye geçtik 3 aydirda iğne kullanıyorum yarin ins kırmızılar gelmez 6 mayısta cat ignesi olmustum 5-6yumosum vardı:31:

anLadımm tatLım yarın bende heycanLa iyi haberLerini bekliycemm...bizleride haberdar et olurmu..kırmızılar gelırsede üzülme rabbım hayırlı zamanda bızımde yuzumuzu güldürücektir...

aşılama yolunda da beraber deneyımlerımızı paylaşarak ilerlerz..tarıhlerımız bellı olsun ben listede yapıcam :34:

canim benim dr öğretim üyeyi üniv hastanesinde ben onun özeline gidiyorum ilaç içinde hastaneye gidip cikartiom bak aldigim.ilaçları yazim iki kutu gonalf 300 bir kutu menegon bir kutu ovitrelle bir kutu serophene 250tlye aldım bu ay ki iğnelerim 2kutu menegon bir kutu gonalf 300 iki kutu ovitrelle bir kutu menegon buda 270tl ve bu kadar iğne 4 aylık tedavi iki kere rapor çıkattim canim sosyal güvencen varsa niye o kadar para verion

merhaba perilicim hoşgeldın aramıza inşallah guzel haberler verirsin bize...
tedavi sürecim derken tatlım aşılamamı olucaksın bu ay ?
ewt ayşegül arkadaşımız tedavı surecınde hayıt kullandı ve hamıle kaldı kendısıde yazmış zaten:34:
hosbulduk inşallah burası hepimize ugurlu gelirde hepimiz hamiş oluruz :D evet bu ay aşılamaya başladım daha önce 2 aşılama oldum fakat olmadı :( şimdi tekrar zeynep kamil de aşılamam olacak çarşamba günü sonuçları teslim edicem allahın izniyle.

canim benim dr öğretim üyeyi üniv hastanesinde ben onun özeline gidiyorum ilaç içinde hastaneye gidip cikartiom bak aldigim.ilaçları yazim iki kutu gonalf 300 bir kutu menegon bir kutu ovitrelle bir kutu serophene 250tlye aldım bu ay ki iğnelerim 2kutu menegon bir kutu gonalf 300 iki kutu ovitrelle bir kutu menegon buda 270tl ve bu kadar iğne 4 aylık tedavi iki kere rapor çıkattim canim sosyal güvencen varsa niye o kadar para verion

aa canımm çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için..ben rapor cıkartmak ıcın 3 yıllık ewlı olmalı fln zannedıyordum...hiç bi bilgim yoktu..sen hngı sehırdesın ve hangı hastahaneye gıdıyorsun ben ıstanbulda medipol bagcılar hastahanesıne gıdıyorum oda üni. hastahanesi..doktorumamı sormam gerekıyor raor cıkartmak ıcın..bu ay parayla aldım bı dahakı sefere rapor cıkartırım bende az para değil walla..bide sana ne kadar çok iğne vermiş bana sadece gonal-f 450 ml verdi...

hosbulduk inşallah burası hepimize ugurlu gelirde hepimiz hamiş oluruz :D evet bu ay aşılamaya başladım daha önce 2 aşılama oldum fakat olmadı :( şimdi tekrar zeynep kamil de aşılamam olacak çarşamba günü sonuçları teslim edicem allahın izniyle.

inşallahh canımm..uğur getiirirde bol hamiş çıkartırız...:16::49::52:
kendınden bahsedermisin biraz ne kadar tedavı görüyorsun ve sorununuz ne..
hangi sonuçları teslim ediceksin canım..aşılamaya başladınmı bu ay

canim ben konyadayim.burda prof ali acar a gidiyorum dr sor bakalım canım rapor işini ben ignemde ilk ay gonalf +menegon +ovitrelle kullandım 3yumosum olusmustu olmadı ikinci ay gonalf +serophene(bu klomen gibi hap) kullandım yine olmadı bu ay gonalf +menegon+ovitrelle kullandım 5-6yumosum olusmus bat bekliyorum iste:9:

canim ben konyadayim.burda prof ali acar a gidiyorum dr sor bakalım canım rapor işini ben ignemde ilk ay gonalf +menegon +ovitrelle kullandım 3yumosum olusmustu olmadı ikinci ay gonalf +serophene(bu klomen gibi hap) kullandım yine olmadı bu ay gonalf +menegon+ovitrelle kullandım 5-6yumosum olusmus bat bekliyorum iste:9:

bende çarşamba gıdıcem kont. yumoşlar ne alemde kaç tane oluyor bellı olucak...
ee yarın bat gunundu varmı hıc adet bbelırtın şekerim

inşallahh canımm..uğur getiirirde bol hamiş çıkartırız...:16::49::52:
kendınden bahsedermisin biraz ne kadar tedavı görüyorsun ve sorununuz ne..
hangi sonuçları teslim ediceksin canım..aşılamaya başladınmı bu ay

ben 30 yaşında 9 yıllık evliyim sebepsiz ifertilite dedi doktor ilk 3 yıl biz yapmadık sonrasında 1 sene korunmadık baktık olmuyor dr gittik fakat onlarda birşey bulamadı aşılama dendi fakat ilk aşılamam hapla yapıldı 2. cisi için gittigimde hapla degil iğneli olacaktı yanlış yapılmış bu sayılmaz dendi tabi ben yıkıldım :( işten izin alıp o kadar uğraş ama yanlış yapıldı densin (tabi bu aradada işten oldum) sonra 2. inci aşılama için bekleme kararı aldık pisikolojik olarak çöktüm çünkü :( aradan 1 sene sonra özel bir doktora gidip gelmeye başladım ben tüp bebek dedim direkt ama doktorum aşılama dedi 2. aşılamamıda onda yaptık fakat yine hüsran :( sonra biraz kendimiz deneyelim dedik bu arada eşimde varikosel çıktı ameliyata gerek yok densede biz belki bu yüzdendir diye ameliyat ettirdik aradan zaman geçsin dediler aradan fakat 3 yıl geçti hemen hemen yine birşey olmadı :( şimdi tekrar kolları sıvadık adetimin 3. günü start verdik 22 mayısta simir sonucumu alıcam evraklarımı teslim edicem galiba heyete girecekmişim 6 haziranda adet olmam gerek sanırım haziranın 15.ine kadar aşılamam yapılır inş haziran sonunda bebişime kavuşurum ama olassada pes etmek yok 2. aşılama için start vericem peş peşe aşılama ve tüp bebek hakkımı kullanıcam oda olmadı özele devam :D 9 senedir çok vakit harcadım biraz hızlanmam gerek dimi ama :D:D:D

günaydın arkadaşlar..
birsencim bende bugüne kırmızılarla uyandım çarşambaya randevu alıp başlıyorum bende..inşallah bu son olur hem ruhen hem bedenen yoruldum artıkk:14::14:

günaydın arkadaşlar..
birsencim bende bugüne kırmızılarla uyandım çarşambaya randevu alıp başlıyorum bende..inşallah bu son olur hem ruhen hem bedenen yoruldum artıkk:14::14:

günaydın canım üzme kendini hayırlısı neyse hakkında o olsun :( Allah, ızdırabını çektirmediği şeyin, nimetini vermez!

günaydın canım üzme kendini hayırlısı neyse hakkında o olsun :( Allah, ızdırabını çektirmediği şeyin, nimetini vermez!

amiin canım sağolasın..benim 2.aşılamam olacak bu ve olmazsa tüp bebek yolu görünüyor... benim korkum son umut olan tüp bebekte olmazsa.. her adet olduğumda bunu düşünüyorum.

amiin canım sağolasın..benim 2.aşılamam olacak bu ve olmazsa tüp bebek yolu görünüyor... benim korkum son umut olan tüp bebekte olmazsa.. her adet olduğumda bunu düşünüyorum.

canım tüm olumsuzlukları at kafandan olumlu düşün olumlu olsun :) ben 9 senedir uğraşıyorum ama yinede yok herşeyin hayırlısı allah sağlık sıhhat verdigi sürece hep olumlu düşün pozitif ol insan herşeye pozitif baktıgı zaman her şey bir süre sonra öyle gitmeye başlıyo bi şarkı aç sevdigin bi sanatcıdan veya camı aç derin bi nefes al ve ben burdayım hayat de :) bende önceden hep umutsuz ve hayatta kendimi silik hissederdim çocugum yok ya sanki anlımda yazıyo herkez bana acınası gözlerle bakıyo felan zannederdim sonra dedim kendine gel ve toparlan allah sağlık verdigi sürece bu tedavilerine devam et ama bir taraftandan hayatı yaşa yaşaki hayatta sana birşeyler katsın :) yani uzun lafın kısası HAYATA GÜLÜMSE Kİ ODA SANA GÜLÜMSESİN !!

Merhaba arkadaşlar,

benim de haziran ayında 2. aşılamam olacak inşallah...ilki hap ile yapılmıştı bu sefer iğne ile olacak...
2. aşılama için doktorumu değiştirdim ve içimde tuhaf bir heycan ve umut var...

inşallah bu sefer veya 3. aşılamada tutar da hiç birimizde tüp bebeğe gerek kalmaz...

bu arada benim de sol tüpüm kapalı ve sağ taraftaki yumurtalık daha tembel...

amaaa adetime en az 6 gün var daha :52: gelsin 2. günü hemen doktora uçacağım

Merhaba kizlar ben 10 senelik evliyim 1 senedir korumuyor esim ama hamile kalamadim bu 3.ayim tedaviye basliyali..daha once klomen ve catlatici igneyle dogal yoldan denedik olmadi gecen ay asilama oldum malasef negstif:(doktor benim rahim filmi cektirmeden asilama yapmisti bu ay ikinci asilama olcam yine rahim filmi cekmeden yapiyo anladim gitti ya tuplerim kapaliysa bosu boduna stres olcam...artik herseyin hayirlisi bu besinci gunum klomen iciyorum gunde 3 tane cuma gunu doktora gitcem sanirim pazarteside asilama olurum herseyin hayirlisi..

ben 30 yaşında 9 yıllık evliyim sebepsiz ifertilite dedi doktor ilk 3 yıl biz yapmadık sonrasında 1 sene korunmadık baktık olmuyor dr gittik fakat onlarda birşey bulamadı aşılama dendi fakat ilk aşılamam hapla yapıldı 2. cisi için gittigimde hapla degil iğneli olacaktı yanlış yapılmış bu sayılmaz dendi tabi ben yıkıldım :( işten izin alıp o kadar uğraş ama yanlış yapıldı densin (tabi bu aradada işten oldum) sonra 2. inci aşılama için bekleme kararı aldık pisikolojik olarak çöktüm çünkü :( aradan 1 sene sonra özel bir doktora gidip gelmeye başladım ben tüp bebek dedim direkt ama doktorum aşılama dedi 2. aşılamamıda onda yaptık fakat yine hüsran :( sonra biraz kendimiz deneyelim dedik bu arada eşimde varikosel çıktı ameliyata gerek yok densede biz belki bu yüzdendir diye ameliyat ettirdik aradan zaman geçsin dediler aradan fakat 3 yıl geçti hemen hemen yine birşey olmadı :( şimdi tekrar kolları sıvadık adetimin 3. günü start verdik 22 mayısta simir sonucumu alıcam evraklarımı teslim edicem galiba heyete girecekmişim 6 haziranda adet olmam gerek sanırım haziranın 15.ine kadar aşılamam yapılır inş haziran sonunda bebişime kavuşurum ama olassada pes etmek yok 2. aşılama için start vericem peş peşe aşılama ve tüp bebek hakkımı kullanıcam oda olmadı özele devam :D 9 senedir çok vakit harcadım biraz hızlanmam gerek dimi ama :D:D:D

canımm benimm ne kadar zorlu süreçler geçirmişsin...bunca zaman vee bunca uğraş kolay olmasa gerek ben daha 2. yılda çmküşe geçtim sen 9 senedir bu hasretı cekıyorsun..canımmm inşallaaahh sendenn güzel haberlerr alırızz inan şuan kendimden çok senin iyi haberini almayı umut edıyorum..inşallahhh bu sefer herşey guzel olucak vee sewınclı haberı verıceksinn..herşeyin başı inanç bence pozitif olup inanmalıyız olucagına inşallah olucak o bebişlerr bu göbüşlereee gelicekk iştee o kadarrrr !!! :9::9::9::9:

günaydın arkadaşlar..

merhaba canımcım...

ahh canımm benım her ay aynı hüsran artık ne denırkiii...bende bı kaç gün önce senın gıbıydım ama yıne umutlar ıcımde yeşerdi inşallahh seninde için ferahlar tatlım..bu arada randövu aldınmı sabah saatlerınde almayı unutma kuzum doktorun amelıyatı varr :34:

Back
X