2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

Kızlarrrrr size bir sorum olacak, her zamanki gibi :) gebelikte kan değerleri hergün ikiye mi katlıyor? Birde değer yükseldikçe idrardaki gebelik testlerindeki çizginin rengi koyulaşır mı? Ben bugün testi yaptıydım ya, yarın tekrarlarsam renkte değişme olur mu acaba?

Kızlarrrrr size bir sorum olacak, her zamanki gibi :) gebelikte kan değerleri hergün ikiye mi katlıyor? Birde değer yükseldikçe idrardaki gebelik testlerindeki çizginin rengi koyulaşır mı? Ben bugün testi yaptıydım ya, yarın tekrarlarsam renkte değişme olur mu acaba?
Deger önce kanda çıkar ve kandaki deger arttıkça idrara geçer ve artışa göre idrardaki oran yükselir.en güvenilir kanda baktırmaktır arkadaşım.beklemek içini kemirir için içine sıgmaz.ayın kaçında yaptırcan beta yı

bende esk teoman beye gidiyorum sonuçlarınız ii çıkar inş. ilk aşılamam olacak puregon ve ovitrelle ile yapacak sizden sonuçlar bekliyorum

yeni gördüm mesajınızı..aşılamam yapıldı 7 gün oldu sonucuda güzel olur inşaallah.

:35::36::23::21: kızlar birşey sorucam dün ilk iğnemi oldum fakat bu sabah mide bulantısıyla uyandım halada devam ediyor gonal-f kullanmaya başladım bu yaparmı ?bulantı

Kızlar merhaba

dün hepimiz için çok dua ettim...

dün bir doz daha vurdum kendime bugün saat akşam 9 çatlatma iğnesi vuruncam...

cts 08.06 aşılama olacam Allahın izniyle...

brsn61, canım ekleyebilirmisin bu bilgiyi listeye? sağol :54:

14 gün sonra da kan testi yapcaz dedi :53: neden 14 gün ya?

neyse sen bat için 21 haziran yaz canım

listede yok muyum yaw hiç dikkat etmedim:1::1::1: yaz cnm listeye

Iliski cuma günü oldun dedi canim sonrada haftada iki kez olsun dedi

yoksun cnm :1:bilgilerini güncellermisin cnm bızden sonra gelenlere yardımcı oluruz böylelkle...hmm bana neden aşılama oldugum gunun aksamı tekrar ılıskı önerdı acaba bide çarşamba perşembe demişti..nese cnm nsl oldun agrın gectımı ?

İnşallah sende athenada hamilesinizdir topik uğurlu gelir herkese inşallah.benide listeye eklermisiniz.

merhaba cnm hoşgeldın aramıza..kendnden bıraz bahsedermısın...ne zaman aşılama olucaksın..listeye eklıyorum ama bılgılerını yazarsın cnm :34:

:35::36::23::21: kızlar birşey sorucam dün ilk iğnemi oldum fakat bu sabah mide bulantısıyla uyandım halada devam ediyor gonal-f kullanmaya başladım bu yaparmı ?bulantı

​bende yapmamıştı cnm bende de yogun bacak agrısı yapmıştı..herkeste dfarklı etkı gösterıyor..

Kızlar merhaba

dün hepimiz için çok dua ettim...

dün bir doz daha vurdum kendime bugün saat akşam 9 çatlatma iğnesi vuruncam...

cts 08.06 aşılama olacam Allahın izniyle...

brsn61, canım ekleyebilirmisin bu bilgiyi listeye? sağol :54:

14 gün sonra da kan testi yapcaz dedi :53: neden 14 gün ya?

neyse sen bat için 21 haziran yaz canım

​merhaba cnm nslsın bi kaç gündür yoktun...çok saolbıtanem bende hep dua ettım sızler için..hadı bakalım çatlatma iğnen hayrlı olsun tatlım..yumoşlar en son kaç mm di cnm ? her doktor farklı soyluyor ıste banada 12 gun sonra dedi...

AşıLama YapacakLarr Listesi

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Kullanıcı adı[/TD]
[TD]şehir[/TD]
[TD]S.a.t[/TD]
[TD]iğne trh.[/TD]
[TD]Aşılama[/TD]
[TD]b.a.t[/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[TD]Hangi
merkez
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61:nazar:[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD]18 mayıs[/TD]
[TD]3 haziran[/TD]
[TD]16 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melbes:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 nisan[/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]29 mayıs[/TD]
[TD]:49::nazar::emir_bebek:[/TD]
[TD]​sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maraDespina:nazar:[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]​27 mayıs[/TD]
[TD]29 myıs[/TD]
[TD]8 haziran
[/TD]
[TD]21 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]​umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sue1:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mayıs[/TD]
[TD]​19 mayıs[/TD]
[TD]30 mayıs[/TD]
[TD]18 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]athena_1983:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]​[/TD]
[TD]​28 mayıs[/TD]
[TD]10 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​fsh yukseklıgı[/TD]
[TD]tekirdağ yaşam hast.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perillim:nazar:[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]3 hazıran[/TD]
[TD]5 hazıran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]zeynep
kamil
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bt0601:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]17 myıs[/TD]
[TD]27 mayıs[/TD]
[TD]10 hazıran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]glshblnt:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mayıs[/TD]
[TD]27 mayıs[/TD]
[TD]6 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]genesis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevincmerden:nazar:[/TD]
[TD]erzurum[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​pko kan pıhtılaşması[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lale99:nazar:[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 mayıs[/TD]
[TD]11 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]erkek soruunu + pko + prolaktin[/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevilmedim:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonn:nazar:[/TD]
[TD]erzincan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 hazıran [/TD]
[TD]15 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​erkek sorunu[/TD]
[TD]​araştırma hastahanesı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hicran4242:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]benimhalaumudumvar17:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızLar bu şekilde bi liste yapıcam listeye dahil olmak isteyenler bilgilerini günceLLeyebilirler
:34:

​merhaba cnm nslsın bi kaç gündür yoktun...çok saolbıtanem bende hep dua ettım sızler için..hadı bakalım çatlatma iğnen hayrlı olsun tatlım..yumoşlar en son kaç mm di cnm ? her doktor farklı soyluyor ıste banada 12 gun sonra dedi...

ya hiç sorma biraz moralim bozuk:

bu iğnelerle ilk kez tanıştım hayatımda...bazı yanlış anlaşmalar oldu doz konusunda yaaaa :43:

tüp merkezde doktorlar hemşireler hepsi iğnelerle haşır neşir olduğumu sanıyor galiba...

önce ml vurunmuştum hep (gonal f) sonra paket bitince, bir daha almayım ziyan olmasın diye, tek dozluk merional iğneler verdi, onlardaki sıvıyı da hepten şırıngaya çekip vuruncakmışım meğer...
ben akıllı anlamadım (haliyle yani ilk kez yapıyorum hayatımda, kimse ayrıntısına kadar anlatmadı ki :43:)
ben de tüm sıvıyı değil de ml olarak çekmişim :43: yani çok az vurunmuşum :43: ve yumoşlar iki gün sonra sadece 1mm büyüdü, en büyüğü en son 14 mm idi...

bunun üzerine iki paket birden verdi...en son bunların hepsini vurundum ve yumurtalıklar acayip çalışıyor sanki adetim varmış gibi ağrıyor :50:

neyse vardır bunda da bir hayır, perşembe 21 e kadar 18 mm olsun da gerisi önemli değil :14:

ya hiç sorma biraz moralim bozuk:

bu iğnelerle ilk kez tanıştım hayatımda...bazı yanlış anlaşmalar oldu doz konusunda yaaaa :43:

tüp merkezde doktorlar hemşireler hepsi iğnelerle haşır neşir olduğumu sanıyor galiba...

önce ml vurunmuştum hep (gonal f) sonra paket bitince, bir daha almayım ziyan olmasın diye, tek dozluk merional iğneler verdi, onlardaki sıvıyı da hepten şırıngaya çekip vuruncakmışım meğer...
ben akıllı anlamadım (haliyle yani ilk kez yapıyorum hayatımda, kimse ayrıntısına kadar anlatmadı ki :43:)
ben de tüm sıvıyı değil de ml olarak çekmişim :43: yani çok az vurunmuşum :43: ve yumoşlar iki gün sonra sadece 1mm büyüdü, en büyüğü en son 14 mm idi...

bunun üzerine iki paket birden verdi...en son bunların hepsini vurundum ve yumurtalıklar acayip çalışıyor sanki adetim varmış gibi ağrıyor :50:

neyse vardır bunda da bir hayır, perşembe 21 e kadar 18 mm olsun da gerisi önemli değil :14:

​cnm bu ay benzer durumda olmusuz senınle..benımde gonal ıgneye yumurtalıklarım tepki vermedı en son 16 mmdı bende sonrgun 100 luk yapmıstım benımkıde ne oldu bılmıyorum..wardır bundada bı hayır sıkma canını canım..ama sana guzel bılgı vermelerı anlatmaları lazımdı ıgne hakkında..yksa nerden bılcez ılk kez kullanıyoruz..

korktuğum başıma geldi kızlar topiğin ilk kötü haberi benden yine dayanamayıp sabah test aldm ve yaptım malesef negatif :((( aşılamada işe yaramadı ben hiç bi zaman göremiycem bu günleri rabbim bana layık görmüyo heralde olmuyo işte :((((((

korktuğum başıma geldi kızlar topiğin ilk kötü haberi benden yine dayanamayıp sabah test aldm ve yaptım malesef negatif :((( aşılamada işe yaramadı ben hiç bi zaman göremiycem bu günleri rabbim bana layık görmüyo heralde olmuyo işte :((((((

Kotu dusunme canim yaa ne desem bos ama kandami baktirdin idrarda ise umidini yitirme

Bugün 3. Hapımı içtim daha yolun başındayım inşallah hepimizin yüzü güler bu ay

Back
X