- 17 Şubat 2013
- 698
- 136
- 323
- Konu Sahibi FairyTale61
İnşallah sende athenada hamilesinizdir topik uğurlu gelir herkese inşallah.benide listeye eklermisiniz.
Insallah canim benim bu ay hepimizin yuzu guler....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah sende athenada hamilesinizdir topik uğurlu gelir herkese inşallah.benide listeye eklermisiniz.
Deger önce kanda çıkar ve kandaki deger arttıkça idrara geçer ve artışa göre idrardaki oran yükselir.en güvenilir kanda baktırmaktır arkadaşım.beklemek içini kemirir için içine sıgmaz.ayın kaçında yaptırcan beta yıKızlarrrrr size bir sorum olacak, her zamanki gibi :) gebelikte kan değerleri hergün ikiye mi katlıyor? Birde değer yükseldikçe idrardaki gebelik testlerindeki çizginin rengi koyulaşır mı? Ben bugün testi yaptıydım ya, yarın tekrarlarsam renkte değişme olur mu acaba?
bende esk teoman beye gidiyorum sonuçlarınız ii çıkar inş. ilk aşılamam olacak puregon ve ovitrelle ile yapacak sizden sonuçlar bekliyorum
bende kullandim 3ay cnm ama bende yapmadı ragbi bünyeden bünyeye farkeder
listede yok muyum yaw hiç dikkat etmedimyaz cnm listeye
Iliski cuma günü oldun dedi canim sonrada haftada iki kez olsun dedi
kızlar birşey sorucam dün ilk iğnemi oldum fakat bu sabah mide bulantısıyla uyandım halada devam ediyor gonal-f kullanmaya başladım bu yaparmı ?bulantı
Kızlar merhaba
dün hepimiz için çok dua ettim...
dün bir doz daha vurdum kendime bugün saat akşam 9 çatlatma iğnesi vuruncam...
cts 08.06 aşılama olacam Allahın izniyle...
brsn61, canım ekleyebilirmisin bu bilgiyi listeye? sağol
14 gün sonra da kan testi yapcaz dedineden 14 gün ya?
neyse sen bat için 21 haziran yaz canım
​merhaba cnm nslsın bi kaç gündür yoktun...çok saolbıtanem bende hep dua ettım sızler için..hadı bakalım çatlatma iğnen hayrlı olsun tatlım..yumoşlar en son kaç mm di cnm ? her doktor farklı soyluyor ıste banada 12 gun sonra dedi...
ya hiç sorma biraz moralim bozuk:
bu iğnelerle ilk kez tanıştım hayatımda...bazı yanlış anlaşmalar oldu doz konusunda yaaaa
tüp merkezde doktorlar hemşireler hepsi iğnelerle haşır neşir olduğumu sanıyor galiba...
önce ml vurunmuştum hep (gonal f) sonra paket bitince, bir daha almayım ziyan olmasın diye, tek dozluk merional iğneler verdi, onlardaki sıvıyı da hepten şırıngaya çekip vuruncakmışım meğer...
ben akıllı anlamadım (haliyle yani ilk kez yapıyorum hayatımda, kimse ayrıntısına kadar anlatmadı ki)
ben de tüm sıvıyı değil de ml olarak çekmişimyani çok az vurunmuşum
ve yumoşlar iki gün sonra sadece 1mm büyüdü, en büyüğü en son 14 mm idi...
bunun üzerine iki paket birden verdi...en son bunların hepsini vurundum ve yumurtalıklar acayip çalışıyor sanki adetim varmış gibi ağrıyor
neyse vardır bunda da bir hayır, perşembe 21 e kadar 18 mm olsun da gerisi önemli değil![]()
Deger önce kanda çıkar ve kandaki deger arttıkça idrara geçer ve artışa göre idrardaki oran yükselir.en güvenilir kanda baktırmaktır arkadaşım.beklemek içini kemirir için içine sıgmaz.ayın kaçında yaptırcan beta yı
birsencim 22mayis sat 3haz cat ignesi 5haz asilama sorun pko test tarihi 18haz
korktuğum başıma geldi kızlar topiğin ilk kötü haberi benden yine dayanamayıp sabah test aldm ve yaptım malesef negatif(( aşılamada işe yaramadı ben hiç bi zaman göremiycem bu günleri rabbim bana layık görmüyo heralde olmuyo işte
(((((