- 4 Temmuz 2009
- 1.207
- 855
- 648
- 43
- Konu Sahibi FairyTale61
Sizce bu silik çizgiden sayılır mı? Eki Görüntüle 728861 Eki Görüntüle 728861
canım merak ettim yaptırdınmı kan testini sonucun ne oldu ?inş güzel haberle gelirsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizce bu silik çizgiden sayılır mı? Eki Görüntüle 728861 Eki Görüntüle 728861
canım merak ettim yaptırdınmı kan testini sonucun ne oldu ?inş güzel haberle gelirsin![]()
canim seni üzmek istemem ama vucudundan ovitrellenin icindeki bhcg yi belki daha atamadim.belki bu yüzden böyle oldu bizim bi ark 9gunu yapti çift çizgi vardı ignenin etkisiyle tabi ama sonra regl oldu ins senin öyle değildir biraz daha bekle bakalım ins hamissindir
Kızlar merhaba aşılamam bugün 12:00 de yapıldı dr um herşey güzel dedi.yıkama sonrası 90mlyon sperm vardı.duphaston ilaç verdi istersen 9gün sonra test yapabilrsn dedi.inşallah dualarımz kabul olur.bt061 ikinci çizgn çıkmş resmen inş kandada pozitifi görüceksn
canim seni üzmek istemem ama vucudundan ovitrellenin icindeki bhcg yi belki daha atamadim.belki bu yüzden böyle oldu bizim bi ark 9gunu yapti çift çizgi vardı ignenin etkisiyle tabi ama sonra regl oldu ins senin öyle değildir biraz daha bekle bakalım ins hamissindir
cnm benim yengem normal yollarla hamile kalmışdı test yaptığında senin gösterdiğin gibiydi silikdi ben ısrar edince kan tahlili vermeye gittiğinde hamiş olduğunu cok küçük olduğundan 15 gün sonraya gün verip ultrasonla bakarız demişdi dr oyüzden cnm sende hamişsin gibime geliyor...Bugünkü test negatif çıktıumutlarım 10 Haziran'a kaldı.
cnm benim yengem normal yollarla hamile kalmışdı test yaptığında senin gösterdiğin gibiydi silikdi ben ısrar edince kan tahlili vermeye gittiğinde hamiş olduğunu cok küçük olduğundan 15 gün sonraya gün verip ultrasonla bakarız demişdi dr oyüzden cnm sende hamişsin gibime geliyor...
Yaptirmadim canım. Sabah tekrar evde test yaptim. Baska bir marka testti. Onda hic bir sey cikmadibende 10 hazirani bekleyim dedim. Ama olmadi galiba bu ay.
Canım testlerin markası farklıydı. Niye böyle oldu anlamadımama üzüldüm
şimdi de içim daralıyor. Rabbim herkese hayırlısını versin. Dün bir testte silik çıkıyor. Bugün başka testte sıfır hiç bir şey yok
hangisine inanayım şimdi ben
![]()
Yaptirmadim canım. Sabah tekrar evde test yaptim. Baska bir marka testti. Onda hic bir sey cikmadibende 10 hazirani bekleyim dedim. Ama olmadi galiba bu ay.
canım bazı testler hassas oluyor ve bthcg 20ye ulaşınca çıkıyor bazıları 1000ml de gösteriyor benim 4.5 aylık ikizlerim içimde su yetmezliginden ölmüştü onlarda idrarda baktıgımız siliplerde hep negatif çıkıyordu ama 4aylık hamile idim pek güven me agır ilerleye bilir hele sigarada kullanıyorsan umudunu yitirme:)
hemde taklalarla gelecek ALLAHın izniyle
![]()
valla idrar testleri bozuk oluyor bazen ama bozuk olan test bile çift cizgi göstermez ya hiç göstermez yada tek cizgidir bence hamişsin canını sıkma daralmana gerek yok cnm kan testine kadar bekle başka test alma öle daha cok moralin bozulacak zamanına bırak...
Canlarım teşekkür ederim, biraz rahatladım. Allah izin verdiyse olur inşallah. Test yapmadan olmuyor kiinsanın eli gidiyor hadi bidaha bakayım diye :)
kız ısırırım bak o elini gitmesin elin :) takılma artık ....
kız ısırırım bak o elini gitmesin elin :) takılma artık ....
Allah'ın izniyle olur inşallah cnm...
Tamam canım, hayırlısı bakalım. Ama o test firmasına dava açabilirim :) hepinize hayırlı geceler. Yarın görüşürüz inşallah.
kotu dusunme canim yaa ne desem bos ama kandami baktirdin idrarda ise umidini yitirme
idrarda baktırdım canım ama olsa silikte olsa çıkardı(((