2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

​hoşgeldin cnm aramıza..inş. güzel haberler verırsın..

Bende gonal f 75 var birtane.birde gonal f 900 var.
900 ü 6 haziranda başladım hemşireye vurdurdum ilk.dünde kendim yaptım.
75 ligi içinde iki igne ucu var o niye onu kullanmadım henüz.

dr bana yumurtam gelişsin diye verdi gonal f 2 kutu 5 haziranda vurulmaya başladım 10 haziranda kontrele çagırdı başkada iğne vermedi hatta gerek olursa ikinci kutuyu acarsın yoksa tek kutu yeter dedi günlük doz olarakta 75 dedi

merhabalarr kızlarr nasılsınızz

nasıl gıdıyor günü yaklaşanlarda belirtiler varmı ? ben dun gece yataga basımı koydugum ıtıbaren yogun mıde bulantısı yasadım ve zor uyudum çok zor bı geceydı sanıyorum progestoran hormonundan kaynaklandı..bıde bu crınone jelı yapıyorum wc ye cıktıgım zaman baya bı ılac gelıyor acaba sakıncası vamı sızdede oyle oluyrmu kızlarr:26:

Mrn birsencim mide bulantisi bendede var dedigin gb ilaclardan yapcak bisi olmuyor malesef dun yine lekelenmem oldu ara ara devam ediyo adet oncesi zannediyorum moralim bozuk

Mrn birsencim mide bulantisi bendede var dedigin gb ilaclardan yapcak bisi olmuyor malesef dun yine lekelenmem oldu ara ara devam ediyo adet oncesi zannediyorum moralim bozuk

aşılamadan sonra kaçıncı gununkı lalecım inş. yerleşme kanamasıdır yaa...walla benıde kotu yaptı bu jel once goguslerımı sısırdı hıc dokunulmaz hala getırdı ama goguslerım ıyı sımdıdı mıde bulantısı başladı bel agrısı hep vardı bıde yuruyup iş yaptıgım zaman kasıklarımda baskı hıssedıyorum..

12 ADT tarihim ama gecen ayda erken olmustum bu sekilde dinlen sende cnm bence kasik agrin olmasin en azindan

​cnm sana 12 gun sonra kan testı vermemişmydi doktor ? walla sol kasıgımda batma var bana gelıyorkı kist ldu o taraftakı yumurtlar cunkı en sn 15.5 mmdiler..
Yok cnm 15 gunu dedi.bendede oldu cok batma ama gecti cok sıkısik asilama oldu budefa o yuzden die dusundum ben ilkinden farki oydu ilkinde idrr yoktu kasiklarimda hic agrimamisti

Kizlar nasilsiniz benim 11.gunum ve hic belirti yok normalde adet olcagim zaman bir hafta kala goguslerim agrirdi simdi ise agrimiyor 4 gun sonra ak koyun kara koyun belli olur gerci...

Merhaba kızlar, banada aşılama yapılacak. Puregon iğne kullanıyorum. Bugün 4. günümdeyim. Şimdilik ne bir ağrı, ne bir gerginlik, şişkinlik hissetmiyorum. İnşallah yumoşlar büyüyordur:26:

Kızlar merhabaaa,

bugün saat 12 gibi aşılamam yapıldı...güzel geçti...doktor sperm için '124 milyon çok çok iyi' dedi...

sonra da bismillah deyip aşılamayı yaptı ...biraz duygusallaştım ağlamamak için kendimi zor tuttum...

'hadi hayırlısı bakalım inş herşey gönlüne göre olur...askerleri gönderdim' dedi

10-15 dak yattım...antibiyotik ve crinone jel yazdılar bana da

bakalım neler olacakkk

Yok cnm 15 gunu dedi.bendede oldu cok batma ama gecti cok sıkısik asilama oldu budefa o yuzden die dusundum ben ilkinden farki oydu ilkinde idrr yoktu kasiklarimda hic agrimamisti

benımkısıde cok sıkışıktı cnm htta 10 dk zor yattım hemen wc ye koştum..sonrasında da cok kasık kramplarım oldu..bakalım sonucu ıcıme doguyor ama yıne bı umut beklıyoruz işte...

​merhaba cnm hoşgeldın hayırlı olsun aşılaman maşşallah spermler cok ıyıymıs gercektende...inş. guzel haberler verırsın..herhangı bı agrın sancın ldumu ya d a suanda varmı cnm

tatlım bana hemşire crinone jeli kullandıktan sonra yarım saat 45 dak yürüyeceksin, jel yürüyünce emilen bir jel dedi...
sana da öyle dediler mi?
ne yaparsan yap mutlaka yine bir miktar dışarı çıkacaktır diye düşünüyorum...

benim de ovitrelle iğneden sonra bulantım vardı inş bu yumoşların çatladığına dair bir işarettir...
bu progesteron hormonu bayağı bir bulantı ve başdönmesi yapıyor ya...

Son düzenleme:
​merhaba cnm hoşgeldın hayırlı olsun aşılaman maşşallah spermler cok ıyıymıs gercektende...inş. guzel haberler verırsın..herhangı bı agrın sancın ldumu ya d a suanda varmı cnm

kasıklarda ve belimde ağrı ve zaman zaman batma oluyor...en çok da sağ yumurtalığı hissediyorum

ilk aşılamada daha çok ağrımıştı sanki...

gzl Allahım yüzlerimizi güldür...

selam canlar. ne zamandır giremedim malum karne günü yaklaşıyor. bugün fırsat buldum şöyle bir gireyim dedim. neler var neler yok bi bakayım. kızlar yaa 30 mayısta aşılama oldum ama hiçbir belirtim yok benim. sadece dün acayip uyku bastırdı 3.5-4 gibi onun dışında ne bir ağrı ne bir sancı. sizde durumlar nasıl???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…