- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
- Konu Sahibi FairyTale61
-
mayısın ortalarında 1inci aşılamamı yaptım fakat adetle sonuçlandı dün bugün doktora gittim vakit kaybetmeyelim dedi peşine yeniden iğnelerimi aldım gonalf 112.5 kullanıcam gene ve bu pazar başlıyorum bu sefer inş olur hayırlısıyla sağda 3 tane solda 4 tane yumurta var allah hepimizin yardımcısı olsun listede banada yer varmı :)))
Ne ignesi canım bende dünden beri gonal f 900 kullanıyorum.
Bende gonal f 75 var birtane.birde gonal f 900 var.gonal-f 75 kullanıyorum canım
Bende gonal f 75 var birtane.birde gonal f 900 var.
900 ü 6 haziranda başladım hemşireye vurdurdum ilk.dünde kendim yaptım.
75 ligi içinde iki igne ucu var o niye onu kullanmadım henüz.
merhabalarr kızlarr nasılsınızz
nasıl gıdıyor günü yaklaşanlarda belirtiler varmı ? ben dun gece yataga basımı koydugum ıtıbaren yogun mıde bulantısı yasadım ve zor uyudum çok zor bı geceydı sanıyorum progestoran hormonundan kaynaklandı..bıde bu crınone jelı yapıyorum wc ye cıktıgım zaman baya bı ılac gelıyor acaba sakıncası vamı sızdede oyle oluyrmu kızlarr:26:
Mrn birsencim mide bulantisi bendede var dedigin gb ilaclardan yapcak bisi olmuyor malesef dun yine lekelenmem oldu ara ara devam ediyo adet oncesi zannediyorum moralim bozuk
Asilamdan sonra 12 gunum
Yok cnm 15 gunu dedi.bendede oldu cok batma ama gecti cok sıkısik asilama oldu budefa o yuzden die dusundum ben ilkinden farki oydu ilkinde idrr yoktu kasiklarimda hic agrimamisti​cnm sana 12 gun sonra kan testı vermemişmydi doktor ? walla sol kasıgımda batma var bana gelıyorkı kist ldu o taraftakı yumurtlar cunkı en sn 15.5 mmdiler..
Yok cnm 15 gunu dedi.bendede oldu cok batma ama gecti cok sıkısik asilama oldu budefa o yuzden die dusundum ben ilkinden farki oydu ilkinde idrr yoktu kasiklarimda hic agrimamisti
Kızlar merhabaaa,
bugün saat 12 gibi aşılamam yapıldı...güzel geçti...doktor sperm için '124 milyon çok çok iyi' dedi...
sonra da bismillah deyip aşılamayı yaptı ...biraz duygusallaştım ağlamamak için kendimi zor tuttum...
'hadi hayırlısı bakalım inş herşey gönlüne göre olur...askerleri gönderdim' dedi
10-15 dak yattım...antibiyotik ve crinone jel yazdılar bana da
bakalım neler olacakkk
merhabalarr kızlarr nasılsınızz
nasıl gıdıyor günü yaklaşanlarda belirtiler varmı ? ben dun gece yataga basımı koydugum ıtıbaren yogun mıde bulantısı yasadım ve zor uyudum çok zor bı geceydı sanıyorum progestoran hormonundan kaynaklandı..bıde bu crınone jelı yapıyorum wc ye cıktıgım zaman baya bı ılac gelıyor acaba sakıncası vamı sızdede oyle oluyrmu kızlarr:26:
​merhaba cnm hoşgeldın hayırlı olsun aşılaman maşşallah spermler cok ıyıymıs gercektende...inş. guzel haberler verırsın..herhangı bı agrın sancın ldumu ya d a suanda varmı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?