- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
- Konu Sahibi FairyTale61
-
merhabaa canımilk ben geldim..bende bugünlerde adetimi bekliyorum 2.aşılama için..inşallah kuzucum burası bize uğurlu gelir..
hadi kızlar başka aşılama yaptıracak olan yokmu?
hoşgeldinn bıtanemmm
ewt ben bugun iğnelerime başlamış bulunuyrum ilk aşama için 450 ml gonalf-f iğne verdı gunde 75ml vurulucam hayırlısı olsun bakalım...hadii canımm sende bi an öncee gel aramıza tabı ınsallah adet olmazsında hamıs olarak gelırsınn
yokmuu başka aşılama yaptırıcakk olann kızlarrrr
canım tedavin hayırlı olur inşallah..evet bende adetimi bekliyorum ki biran önce başlim...bu ay için hamişlik neredeyse imkansız canım ya doğru dürüst ilişki bile olmadı..son zamanlardaki tedavilerden ve hava değişikliğinden düzenim bozuldu ama gelir bikaç güne..
hepimiz için hayırlı olur inşallh rabbım çabaalarımızın mükafatıını verır inşallah..hadıı bakalımm peşimden gel beklıyorum seni kuzum..ayy aklım hep o hamılelerde ne kadar guzel yakısmıstı onlara hamılelık maşallah supanallahh...
bu arada doktora kapalı olan taraftan yumurtam gelışirse iptal olucakmı dıye sordum hayır dedı dıger taraftakınıde tüp çekermiş..kafam karıştı acaba gerçekten çekebilirmi....
amiin canım inşallah yakındır bizimde onlar gibi olmamız..
evet canım banada aynısını demişti doktor..özellikle sağ yumurtalığın çok güzel dediğinde ama kapalı bi işe yaramazki dedim olurmu diğer tüp çeker dedi..açıkçası benimde kafam çok karıştı..
inşallah tatlım...
ewt cnm kafa karıştırıcı..olur dıyorsa vardır elbet doktorun bı bıldıgı..benım gıttıgım dıger 3 doktorda aynısını demişti..nasip kısmet herşey..bu konuyu okuyup bsına boyle bısey gelen varsa bızı bılgılendırırse cok sevınırız...
aynen valla bilgilendirirlerse çok iyi olur..
buarada canım iğneleri kaç gün kullanıcan ve bi dahaki kontrolün ne zaman..
hande hanım kağıt yazıp verdı bana cnm ayın 21 ne kadar yazıyor kagıtta 75 ml ..bugunle birlikte salı gunune kadar vurucam sanırım..çarşamba sabh 9 da da randövum var kont. edicek yumoşları..cnm bu arada sen ptesı fln adet olursan çarşamba sbah saatlerınde al randovunu öğleden sonra amelıyatı var doktorun..
tamam canım aklımda bulunsun sabaha alayım randevuyu.
bugün itibariylee 2. iğneyi kendim vurmuş durumdayım..kendimi cani gibi hissediyorum
çok basitmiş herkes kendi yapabilir
hayırlı olsun canım iyi cesaret edıpte vurmussun benımkını 4 ay booyunca esım vuruverdı hep ben cesaret edemedım
Mrb hanımlar yarın bat günüm eger kırmızılar gelirse bu ay aşılama olcamm innnnsssssss gerek kalmaz
sağol tatlım..cesaret ettım valla normalde annemede yapıyordum iğne ben o konuda cesaretlıyım ama kendıne sıra gelınce ınsan korkuyor..ama bu ıgne kucuk oldugu ıcın cesaret ettım işte...canım sende gonal-f mı vurulmuştun...450 ml benımkısı gunde 75 ml vvuruluyorum merak ettım hamıle kaldıgın ay bu iğneyımı kullanmıştın ayşegülcüm...
walla esıme soyledım vur dıye o cesaret edemedı ben vuramam dedii
merhaba bende bu ay tedavi sürecime başladım fakat formları okurken karşıma hep hayıt suyu hayıt hapı kullanıp hamile kalan kişiler çıktı bu bitkisel hap/su bu kadar işe yararmı ? aranızda hiç kullanan oldumu vede aşılama sürecinde bu bitkiyi kullana bilirmiyiz bilgisi olan varmı ?
hb tatlimmm eylülde 2 yıllık evli olcam 10 aydir bebek istiyoruz pkoluyum 7 aydır tedavi görüyorum 4 ay serophene kullandım sonra igneye geçtik 3 aydirda iğne kullanıyorum yarin ins kırmızılar gelmez 6 mayısta cat ignesi olmustum 5-6yumosum vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?