- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
- Konu Sahibi FairyTale61
Merhaba arkadaşlar,
benim de haziran ayında 2. aşılamam olacak inşallah...ilki hap ile yapılmıştı bu sefer iğne ile olacak...
2. aşılama için doktorumu değiştirdim ve içimde tuhaf bir heycan ve umut var...
inşallah bu sefer veya 3. aşılamada tutar da hiç birimizde tüp bebeğe gerek kalmaz...
bu arada benim de sol tüpüm kapalı ve sağ taraftaki yumurtalık daha tembel...
amaaa adetime en az 6 gün var dahagelsin 2. günü hemen doktora uçacağım
merhaba canımm hoşgeldin aramıza

yawrucumm senlee durumlarımız aynı nedır bu tüplerden çektiğimizz benımde sol tüpüm kapalı

sen hangi şehirdesin ve nerede yaptırıcaksın aşılamanı tatlım..ayy inşallah kırmızılar gelmezdee aşılamaya gerek kalmadann hamişşşş

Merhaba kizlar ben 10 senelik evliyim 1 senedir korumuyor esim ama hamile kalamadim bu 3.ayim tedaviye basliyali..daha once klomen ve catlatici igneyle dogal yoldan denedik olmadi gecen ay asilama oldum malasef negstifdoktor benim rahim filmi cektirmeden asilama yapmisti bu ay ikinci asilama olcam yine rahim filmi cekmeden yapiyo anladim gitti ya tuplerim kapaliysa bosu boduna stres olcam...artik herseyin hayirlisi bu besinci gunum klomen iciyorum gunde 3 tane cuma gunu doktora gitcem sanirim pazarteside asilama olurum herseyin hayirlisi..
hoşgeldinnn tatlımmmmmm

yaa önce doktorun rahım filmi ve spermiogram istemesi lazımdı senden..keşke doktorunu değişseysin eger tüpler kapalıysa boşu boşuna onca ilaç yüklemesi yapıyorlar sana...bbenimde ptesi olabılır aşılamam aynı gün aşılanabılırız tatLişş