2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

Kullanıcı ad===>bat===>iğne trh.===>AşıLama===>Sonuç===>Sorun

1)brsn61===>16mayıs===>18mayıs===>
2)

kızLar bu şekilde bi liste yapıcam listeye dahil olmak isteyenler bilgilerini günceLLeyebilirler:34:
[/QUOTE]

canım benim bat 28 mayıs iğne tarihi 13 mayıs aşılama tarihi 15mayıs sonuç 29 mayıs :======)))))) :10:

canım ben bağcılarda oturuyorum zaten bi kaç kez gittim oraya ama ozamanlar daha ne yaptığım belli deildi beğenmemiştim doktorlarını ama değişti tabi...

ben bir sene boşa gittim geldim doktor yüzünden sonra sorunsuz çıkan rahim filmi bir klomen tedavisi bir iki doktor derken en son arkadaşımın tavsiyesiyle kendimi kanunide infertilite bölümünde buldum .. meğer o rahim filmim normal deilmiş... doktor yorumu herşeyi değiştiriyo işte.. laporoskopi ve histereskopi ameliyatı oldum 31 aralıkta ( yılbaşında hastanedeydim :1: )
sonra görümcenin lafları insanların soruları iki kere daha klomen derken geçen ay aşılamaya geçicektik doktor izinliymiş fln bidahaki ay gel dediler... kısmetse yarın gidicem... yine bi aksilik olmazsa başlıcam tedavime... beni hayatımda aksilikler öyle bol ki... laporoskopi ameliyatını tam 3 ay ertelemek zorunda kaldım.. adet bitiminde olmam gerekiyodu ve ben 3 ay her adet döneminde boğazım şişti... o süre geçince iniyodu şişi adete yakın tekrar şişiyodu şaka gibi yani...

şimdide bişey diyemiyorum kıısmetse yarın gidicem doktora... 24 yaşındayım.. 3 yıldır evliyim 2 yıldır uğraşıyorum bebek için.. hayat 2 senedir çok zor... allah hepimize yardım etsin...

bide eğer medipolde doktora ulaşamıyosan.. eğer ben doktorla görüşemiceksem değiştiricem doktorumu ben tedavide olan biriyim diye çıkışırsan bağlıyolar hemen...

anladım tatlımm tedavin hayırlsıyla sonuçlanır inşallahh..ahh o insanların lafları yokmu zaten ınsanı kanser eder...ee cnm tüplerinde sorun varmıymış laparoskopiden sonra bişey dedimi doktor..
aynen bende 2 senedır hep doktorlarla bebek çabalarıyla gecırıyorum zamanımı gerçekten çok zorlu bi süreç cnm..

cnm baglamalarında sorun yok hemen bagladılarda doktor cıkmış asistanıda yoktu o açıdan ulaşamadım dedim ..benim gittigim doktor aynı zamanda tüp bebek doktoru ben cok memnunum inş. hayırlısı olur..

canım benim bat 28 mayıs iğne tarihi 13 mayıs aşılama tarihi 15mayıs sonuç 29 mayıs :======)))))) :10:

eklıyoruum listeye hemen tatlım:34:

AşıLama YapacakLarr Listesi

Kullanıcı ad===>bat===>iğne trh.===>AşıLama===>Sonuç===>Sorun

1)brsn61===>16mayıs===>18mayıs===>? ===> ? ===> tek tüp kapaLı
2)melbes ===>28nisan===>13mayıs===>15mayıs===>29 mayıs
3)

kızLar bu şekilde bi liste yapıcam listeye dahil olmak isteyenler bilgilerini günceLLeyebilirler:34:

kızlar korkacak birşey yok mesela ben kendime kalçadan koldan bacaktan igne yaparım Fakat başkasına asla yaptırmam başkası yapınca çok acıyo bence zaten igne ufacık birşey biraz cesaret :) yakın olsanız ben yapardım size :9: :9:
ne güzel canım maaşallah diyim sana bende hiiç cesaret yok keşke yakın olsanda yapsan cidden..ama bebiş için herşeye katlanılır mecbur yapıcam artık..
inan canım inan bende inanıyım herkes inansın hala ben aşılammın tutcagına inanmıyorum oda ayrı bi konu :9: hee sağolsun kaynonoş hiçyalnız yollamaz hep benımle gelirr :9::9::9: hatta bu en son doktora şikayet edıyo benı doktor hanım bu cok kafasına takıyo buna bişey söyleyin diyo doktorda sen guzel şeyler söyle moralını yuksek tutsun takmasın dedii ohhh :32::32: çokk sewiyorumm ben bu doktoru yaaaa :9::9::9: ayy bende özenmez olurmuyum dıyorumya bı gıdısımde hamıleler cok susluydu kocişleryle gelmişler çıkanlar ellerınde resımle ne mutlu cıkıyordu ahh allahım bızede nasip etse şu duuyguları...

aa canım karından olurmu hıc bnım butun tohtorlar alttan ultrasonla baktı hande hanımda alttan bakıyor cnm o şekilde daha ıyı gozukuyor rahim içi...korkulcak bısey yok kız ılk gıttıgınde alttan muayene etmedımı senı yıne aynı sekıl olucak sen merak etme doktor alıskın o sekılde muayene etmeye :34:

ahh ahhh benım kadar korkma bugun ıkı kere batırdım iğneyi kendime cani oldum çıktım ama hıc acımıyor hıc anlamıyorsun bıle hıc korkma canım doktor ılkını gosterıcek zaten hatta bana hadı sen yap dedı ben doktorun yanında cesaret edemedım sıp dıye batırdı gobegımee hiç bişey anlamadım kendı vurduklarımdan da :34::34:

:1::1::1::1:bayıldım doktor çok güzel cevap vermiş kayınvalidene..inan canım ya aşılaman tu-ta-cak..
canım benim önceki doktor adetli karından bakıyordu o şekil hiçç başka muayane olmadım ben yaa..
hande hanım geçen tabiki alttan muayane ettide nebilim bu şekil karından bakar sandım..
bakalım artık iğneyide mecbur yapıcam acısada acımasada..amaan sonuç iyi olsunda bu psikolojiyle ben kendimi ameliyat bile yaparım nerdeyse:1::1::1:

hahahah benımde favori şarkımmm :32: yatcazz kalkcazzz yatcazzz kalkcazzzz hopppppppppppppppp hamişizzzzzzzzzzzzzzzz :32::32::32::32: inşallahh canıııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm :16:

bende kendım yapıyorum canım korkuyordum ama korkulacak bısey yokmuş..senn nerdee oturuyordunnn belkimm yakınızdırr hopppppp sana gelirizz :9::9::9:

kızlar nedensiz infertilite dolayısıyla ilk aşılamamı bu ay oldum haftaya salı kırmızılar gelmezse çarşamba test yapıcam, çok heycanlıyım sabırsızlanıyorum...

inşallah gelmez canım hamiş olda bizede umut olsun..

karanfilcimm hiç stres yapma kendıne ılk muayenede bende tedırgın olmuştum adetlı nsl olucak dıye ama zaten doktorlar alışmış hiç çekinmee:34:

Günaydin tatlım erkencisin çalışiyormusun sen bakalım :)))

Hicrancim ınş 9 ay gelemez olasicalar ;))

selam kızlar..
bende bu ay adetimin 2. günü dr gidicem. İnşallah aşılamaya gerek kalmadan olur :(
Allah hepimizin gönlüne göre versin inş.. aşılamaya başlayınca tecrübelerimi paylaşıcam..

evet canım çalışıyorum :)

anladım cnm en ıyısını yapıyorsun ben ewde durmaktan hepten kafayı yedım..ne işinde çalışıyorsunn perikız :9::9::9:

selam kızlar..
bende bu ay adetimin 2. günü dr gidicem. İnşallah aşılamaya gerek kalmadan olur :(
Allah hepimizin gönlüne göre versin inş.. aşılamaya başlayınca tecrübelerimi paylaşıcam..

selam canımm hoşgeldin aramıza:16:
sen nezamandır ugrasıyorsun tatlım bebek yolunda...adetın nezaman inşallah gelmezdee hamiş olursunn:16:

anladım cnm en ıyısını yapıyorsun ben ewde durmaktan hepten kafayı yedım..ne işinde çalışıyorsunn perikız :9::9::9:

selam canımm hoşgeldin aramıza:16:
sen nezamandır ugrasıyorsun tatlım bebek yolunda...adetın nezaman inşallah gelmezdee hamiş olursunn:16:

özel bi araba firmasında muhasebe yapıyorum evet çok iyi oluyor çalışmak kafam devamlı bir şeye saplanıp kalmıyor :)

Karanfill merhaba senın ıkıncı aşılama olucak sanırım sen bılırsın o zmn ben asılama oldum 17 sınde ve aşılamamın 3 gununden berıde agdet kanaması gıbı kanamam var nedendır acaba.kızlar bı bılgısı olan varsa lutfen yardımcı olun.tesekkurler şimdiden.

merhabaa canım:21::21::21:ilk ben geldim..bende bugünlerde adetimi bekliyorum 2.aşılama için..inşallah kuzucum burası bize uğurlu gelir..
hadi kızlar başka aşılama yaptıracak olan yokmu?

Bende oldum aşılama:(
Karanfill merhaba senın ıkıncı aşılama olucak sanırım sen bılırsın o zmn ben asılama oldum 17 sınde ve aşılamamın 3 gununden berıde agdet kanaması gıbı kanamam var nedendır acaba.kızlar bı bılgısı olan varsa lutfen yardımcı olun.tesekkurler şimdiden.

canım seninle aynı durumda olan bı arkadaşımız vardı forumda bazen böyle olabılıyor sanırım..üzme kendini bi doktorunla görüş istersen :34:

merhaba canım..
ben ilk aşılama olduğum zaman doktorum demişti bikaçgün hafif kanama olabilir normaldir korkma diye...bende aşılama olduğum gün damla şeklinde çok hafif olmuştu sonrada adet olana kadar olmadı..seninki normal adet gibimi nasıl.. birseninde dediği gibi bazılarında olabiliyor ama sen yinede aksatma doktorunu ara yada git bi baksın canım..normalde bu zamanda adet gibi kanaman olmaması lazım...
inşallah güzel sonuçlar alırsın canım..

selam kızlar...

dün bütün gün uğraştım hastanede şükür iğnelere bismillah diyuip başladık....

bakalım aşılama hangi gün olcak..fustomon verdiler 37,5 vurunucam... sizlerin nasıldı

Back
X