2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

yvrumm hoşgeldin topıcıme..hadı bakalım hayırlısı olsun inş. gelınce nsl oldugunu fln yazarsın cnm..kaç yumoşun olmuştu bu arada

eklıyorum tatlım sat ve ıgne tarıhlerınıde yazıver

haplamı aşılama yapıcak sana canım..hayırlısı olur inş. haberdar et bızlerı..

hoşgeldın cnm bugun aşılama oldun sanırım inş. guzel sonclar alırsın..nasıl geçti biraz bahsedermisin...doktorun soyledıgı cok saçma bence ben ne ateşli hastalık gecırdım ne agır nede başka bısey ama tek tüüpüm kapalı cıktı hayırlısı olur inş. yinede hkkımızda:34:

teşekkür ederim,ilk aşılamamı oldum,o masaya yatmak benim için oldukça zordu aslında ilk kez oluyor sonuçta,biraz ağrılı oldu benim sanırım çok kastım kendimi ama elimde değildi,sonuçta 5 dk sürdü..inşallah herkes için hayırlısı olur hakkımızda,şimdi sırada beklemek var..

iyiyim canım saol sen nasılsın evet hallettim işlerimi ama kafam karıştı ben adetimin 3. günü gittim kanım alındı usg ye girdim (alttan) adetim bitince 5 gün sonra simir aldırdım onun sonucunuda aldım bu arada eşim ürolojiden rapor aldı aşılama uygundur diye bütün sonuçlarımı toparlayıp çarşamba doktora gittim infertilite bölümüne dr beni heyet yazan odaya yolladı evraklarını teslim et dedi verdim heyetteki kişi haftaya salı sabah burda ol ilaçların yazılacak dedi başkada bir açıklama yapmadı.

allahh allah peki adet nezaman olucaksın cnm sen salı gunu gıdınce sormayı unutma doktorlara adetın 3 gunu başlamıycakmıyım dıye..walla benımde kafam karıştı..

teşekkür ederim,ilk aşılamamı oldum,o masaya yatmak benim için oldukça zordu aslında ilk kez oluyor sonuçta,biraz ağrılı oldu benim sanırım çok kastım kendimi ama elimde değildi,sonuçta 5 dk sürdü..inşallah herkes için hayırlısı olur hakkımızda,şimdi sırada beklemek var..

benimde ilk kez olucak merak ettım nsl ağrılı oldu aşılaama yaparkenmi acıdı cnm..inş. güzel haberler verirsin..

tatlım ben teke raziyim ah keşke olsa:31::31::31:

ahh ahh hanii olsa bebişim bende tek isterim ikizle üçüzle nsl ugraşcazz:52: inş. en yakın zamanda bebişlerimiz bizimlee olur artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

aşılamada pek sorun olmadı ama spektrumu takarken biraz canım acıdı,ben normal ilişkide bile biraz acı yaşıyorum halaa bir senelik evliğim ama alışamadım sanırım,o aleti takarken ağrım oldu aşılamayı hissetmedim bile inan,senin ne zaman aşılama tarihin peki inşallah senin kolay olur canım.

aşılamada pek sorun olmadı ama spektrumu takarken biraz canım acıdı,ben normal ilişkide bile biraz acı yaşıyorum halaa bir senelik evliğim ama alışamadım sanırım,o aleti takarken ağrım oldu aşılamayı hissetmedim bile inan,senin ne zaman aşılama tarihin peki inşallah senin kolay olur canım.

canım daha önceki muayenelerımde spekulum takıldıgı ıcın ona ben alışıgım..ama yıne stres yapıyor ınsan..benım yarın doktor kont var sanırım yarın zamanını soylıycek doktor..kaç yumoşun olmuştu senın bıde sorun neydı tatlım inş. tutar aşılama yaa

selam kızlar
benim başarısız bi aşılamam var dahada yapmadım aşılama için 2 şey duydum istiyorsanız uygulayın tabi doktorunuzada sorun
1 aşılamada idarara sıkışık gitmek daha iyi oluyormuş rahim aşağı iniyormuş
2 üç günlük cinsel ilişki pehizini mümkün mertebe daha uzun sürdürün zaten spermler yıkanıyormuş daha çok sperm olsun diye aşılamadan bi hafta önce ilişki yaşanmasın
siz bunları doktora sorun yinede
aşılamanızda başarılar dilerim hepiniz için son aşılama olur hayırlısıyla başarılı ve hayırlı haberler verirsiniz
kız birsen konu sahibisin ya açılış senden olur inşallah sanıırım ilk sen yapacan birazını okudum da
bu arada yapanlar varsada hayırlı haberler dilerimm

selam kızlar
benim başarısız bi aşılamam var dahada yapmadım aşılama için 2 şey duydum istiyorsanız uygulayın tabi doktorunuzada sorun
1 aşılamada idarara sıkışık gitmek daha iyi oluyormuş rahim aşağı iniyormuş
2 üç günlük cinsel ilişki pehizini mümkün mertebe daha uzun sürdürün zaten spermler yıkanıyormuş daha çok sperm olsun diye aşılamadan bi hafta önce ilişki yaşanmasın
siz bunları doktora sorun yinede
aşılamanızda başarılar dilerim hepiniz için son aşılama olur hayırlısıyla başarılı ve hayırlı haberler verirsiniz
kız birsen konu sahibisin ya açılış senden olur inşallah sanıırım ilk sen yapacan birazını okudum da
bu arada yapanlar varsada hayırlı haberler dilerimm

zeynoşummm hoşgeldinn kardeş topikeee:16:
bize bilglerini aktardıgın ıcın çok teşekkur ederız yavrucum..
yarın sabah doktor kont. var idrar durumunu sorucam am dedıgım gıbı asılamadan sonra tuvalete cıktıgıımız zaman spemlerde ıdrarla gıtmezmı yaaa...banada doktor ctesı ıtıbarıyle cınsel perhiz verdi...bazı doktorlar aşılamdan bı gun oncede ılıskı onerıyor bılmıyorum artıkın hakkımızda hayırlısı olsun...
tatlım bu arada benden önce aşılama yaptıran arkadaşlar var o yuzden açılış onlardan gelir inş.:16:

mrhblr....bende aşılama yaptıracağım.bugün 5.günüm ilaç kullanıyorum 50m(puregon 600).2 gün sonra dr. kontrolüm var.inş herkesin sonuçları olumlu çıkar...spekulum bana acı veriyor dr. anesteziyi gereksiz görüyor..korkulu rüya oldu benim için...herkese bol bol sabırlar diliyorum..

kızlar bizde aşılamaya start verdik galiba regl olmayı bekliyorum olunca ilaçlara başlayacağım rapor çıkartıyoruzya ilaçlar için resmen primer infertilite raporu alıyoruz çok koydu ya duygularım çok karışık....... haziran 15 e kadar inş olur çünkü ondan sonra tatile gideceğiz ama ben çok apatik kaldım bu duruma ya...

kendim hemşire olmama rağmen herşeyi bilmeme araştırıp anlamama doktorlarla iyice oturup konuşmama rağmen yine de bu ,işlerin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum her ne kadar hastalar için hastaneye ihtiyacı olan insanlar için çalışsakta empati yapmakla yaşamak arasında dağlar kadar fark varmış... o yüzden beni iş arkadaşlarımdan çok burda benimle aynı derdi yaşayan arkadaşların daha iyi anlayacağına inandığım için burdayım rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

merhaba bende bugün öğlen ilk aşılamamı oldum,benimde doktorum rahim filmi ismeden aşılamaya geçti,eğer bu ilk aşılama tutmassa rahim filmi çekeriz dedi..umarım bu sefer senin aşılama tutar da filme gerek kalmaz canım..

canım hayırlı olsun asılaman bende bugun oglen oldum asılamayı ama benım dr.once hsg ıstedı 1 ay once onu yaptırmıstım rabbım yuzumuze baksın ınş.

canım ya benım asılama baya bı sıkıntılı agrılı odu sansımdan benım rahım gırısı darmıs demekkı benım ılişkılerım bu yuzden agrı oluyo hep dr.da bıraz zorlandı yaparken asılamayı uzun surdu bıraz ıns.bı sorun olmaz tuttar

Son düzenleme:
Kizlar bugun doktora gittin 14cm buyuklugunde bir yumurtam olmus sag tarafta doktorum pazartesi yine gel dedi sanirim hafta ici asilama olurum gecen ay 3 tane yumurtam olusmudtu olmadi bu ay bir yumurtayla nasil olcak bilmiyorum:(

Kizlar bugun doktora gittin 14cm buyuklugunde bir yumurtam olmus sag tarafta doktorum pazartesi yine gel dedi sanirim hafta ici asilama olurum gecen ay 3 tane yumurtam olusmudtu olmadi bu ay bir yumurtayla nasil olcak bilmiyorum:(
olcak olan bir yumurtaylada olur canım üzülme birde 14cm yumurta olmas 14mm dir o :1::1::1:

ilk aşılama sürecimde doktorum yumurta geliştirirken yapılan
vajinal muayeneler için idrara sıkışık gelmemi istemişti hep,
onun dışında aşılama yapıldığı gün aşılamadan hemen önce tuvalete gitmemi istemişlerdi hatta...

cinsel perhiz 3 gün hatta 4 gün olsun demişti biz 4 gün önce başlamıştık perhize...
5 günden fazla olunca spermlerin sayısı çoğalır ama hareketliliği yavaşlar diye okumuştum...

ağrı konusunda hiç ağrı yaşamadım diyebilirim sadece spermler hızla vurulup yayıldığında
hafif bir adet sancısı gibi oldu ama kalkınca geçti...yarım saat yatırmıştı beni...

kanama da yaşamadım...yalnız aşılamadan sonra yaşanan kanama fazlaysa bence doktorla görüşülmeli...

benim biyokimyasal gebelikte kanamam adet gibi bat gününde başladı önce kıpkırmızı sonra nerdeyse siyah kadar koyu bir hafta sonra yine kıpkırmızı...
hiç anlamamıştım adet sanmıştım sonra iki hafta sürünce tutunamadığını anlamıştım :43:

listeye girebilmek de kolay değil ki anam :1: benim daha beklemem lazım

bat günüm bile belli değil ki keyfi nasıl isterse :1:

belki 26 belki 27....28?....29?...30? herşey olabilir...

bize aşk değil sabır lazımmmm

bize aşk değil bebe lazımmmm la la la :9:

mrhblr....bende aşılama yaptıracağım.bugün 5.günüm ilaç kullanıyorum 50m(puregon 600).2 gün sonra dr. kontrolüm var.inş herkesin sonuçları olumlu çıkar...spekulum bana acı veriyor dr. anesteziyi gereksiz görüyor..korkulu rüya oldu benim için...herkese bol bol sabırlar diliyorum..

merhaba cnm hoşgeldin aramıza...
hiç stres yapma arkadaşlarımızın çoğu agrısız bı işlem oldugunu soyluyor agrısı olnlarda dayanılmıycak gıbı değil o yuzden anestezı almana bencede hıc gerek yok..hayırlısıyla sonuçlanır tedavımız inş cnm..sende ne sorun vardı

cinsel iliski kac gün önce bırakılmalı kızlar

hicrancım çarşamba kont gıttıgımde ctesıden ıtıbren cinsel perhize giriyorsunuz demişti bana..yanı yarın ıcın yarın sabahta tekrar kont. var sanırım ne zaman aşılama yapılacagını soyler..

kızlar bizde aşılamaya start verdik galiba regl olmayı bekliyorum olunca ilaçlara başlayacağım rapor çıkartıyoruzya ilaçlar için resmen primer infertilite raporu alıyoruz çok koydu ya duygularım çok karışık....... haziran 15 e kadar inş olur çünkü ondan sonra tatile gideceğiz ama ben çok apatik kaldım bu duruma ya...

kendim hemşire olmama rağmen herşeyi bilmeme araştırıp anlamama doktorlarla iyice oturup konuşmama rağmen yine de bu ,işlerin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum her ne kadar hastalar için hastaneye ihtiyacı olan insanlar için çalışsakta empati yapmakla yaşamak arasında dağlar kadar fark varmış... o yüzden beni iş arkadaşlarımdan çok burda benimle aynı derdi yaşayan arkadaşların daha iyi anlayacağına inandığım için burdayım rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

merhaba cnım hoşgeldin aramıza..umarım herşey yolunda olur..bende ılk zamanlar cok uzuluyordum durumuma ama zamanla insan herşeye alışıyor..çok haklısın cnm bazen en yakınlarımız bıle bızı anlamıyor en ıyısı burd bızımle aynı duyguyu yasayanlarla duygularımızı paylaşmak..inş. hayırla sonuçlanır tedavılerımız..peki sizde sorun neydı cnm

canım ya benım asılama baya bı sıkıntılı agrılı odu sansımdan benım rahım gırısı darmıs demekkı benım ılişkılerım bu yuzden agrı oluyo hep dr.da bıraz zorlandı yaparken asılamayı uzun surdu bıraz ıns.bı sorun olmaz tuttar

nuraycım merhaba aşılamanı olmuşsun hayırlı olur inş.

canım hıcran arkdasımızında dedıgı gıbı zaten normalde herkes 1 yumurtayla hamıle kalıyor..rabbım nasip ettıyse eger her turlu olur bızım 3-4 tane oldud ne oldu sankı tutucakmı muamma..1 tne olsun kalıtelı olsun tutunuversın oyle degilmi:34:

listeye girebilmek de kolay değil ki anam :1: benim daha beklemem lazım

bat günüm bile belli değil ki keyfi nasıl isterse :1:

belki 26 belki 27....28?....29?...30? herşey olabilir...

bize aşk değil sabır lazımmmm

bize aşk değil bebe lazımmmm la la la :9:

merhaba tatlım nasılsın..istiyorsan listeye gırersın şekerim sonra boşlukları beraber doldururuz:34:

AşıLama YapacakLarr Listesi

Kullanıcı ad===>bat===>iğne trh.===>AşıLama===>Sonuç===>Sorun

1)brsn61===>16mayıs===>18mayıs===>? ===> ? ===> tek tüp kapaLı
2)melbes ===>28nisan===>13mayıs===>15mayıs===>29 mayıs
3)elmase===> .....===>.....===>24mayıs===>
4)MaraDespina===>

kızLar bu şekilde bi liste yapıcam listeye dahil olmak isteyenler bilgilerini günceLLeyebilirler:34:

olcak olan bir yumurtaylada olur canım üzülme birde 14cm yumurta olmas 14mm dir o :1::1::1:

Evet 14 mm yanlis yazmisim :)3 aydir tadavi goruyorum adaetimin 12. Gunu muayne olurdum ve yumurtalarim 17 18 mm olurdu bu ay 14 :(benim fsh horminumda yuksek cikmisti 10 sinirda dedi doktor galiba klomene vucudum bagisiklik kazndi gunde 3 tane ictigim halde bir yumurta ve cok gelismemis pazartesi ne olcak bilmiyorum canim cok sikildi:(

brsn61 hoşbulduk canım. bende pco var onunla mücadele ediyorum. ne yapalım verende allah alanda allah biz elimizden geleni yapacağız gerisi takdiri ilahi
önceleri çok üzülüyordum halime ama şuanda sadece dua ediyorum

Back
X