2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

Umarım güzel dileklerimiz gerçekleşir bide bişey sorucam ben aon günlerde fazlaca gerinmeye başladım hamilelikte böyle bişey olabilirmi yada bnm gibi bu hissi yaşayan varmı?

athena arkadaşım ilki olmadımı aşılamanın bende asılama oldum cok endıselıyım

Evet canim malesef tutmadi ikinci asilamayi oldum 13.gunumdeyim son iki gun insallah bu sefer tutar...sende sorun neydi canim benim fsh horminum yuksek esimdede sperm hareketi yavas doktorum asilamanin disinda hamile kalman mumkun degil dedi..insallah hepimiz icin son asilamalarimiz olur bebislerimize kavusuruz...

Umarım güzel dileklerimiz gerçekleşir bide bişey sorucam ben aon günlerde fazlaca gerinmeye başladım hamilelikte böyle bişey olabilirmi yada bnm gibi bu hissi yaşayan varmı?

Canim bende olmadi gerilme ama cok fazla siskinlik var ve akintim yogun bunun didinda birsey yok bende...sen asilamadan sonra ilac kullaniyomusun ben progestan iciyorum yatmadan once sanada doktorun verdimi ilac yada jel..

Kızlarrrrrrrrrr,

bu ne hız :52: bir akşam girmedim bana 12 sayfa okuttunuz bugün :9::9::9::9::9::9::9:

olsun devam devam herkes hamiş olsun da inş, ben 100 sayfa okumaya da razıyım :27:

Canim bende olmadi gerilme ama cok fazla siskinlik var ve akintim yogun bunun didinda birsey yok bende...sen asilamadan sonra ilac kullaniyomusun ben progestan iciyorum yatmadan once sanada doktorun verdimi ilac yada jel..

ewet cnm jel kullanıyorum bende ilaç olarak almak daha iyi sanırım jel çok kötü gaz ,kabızlık ,uyku halleri var bende ama bunlar jelin etkileri de olabilir :(

bt cnm bugün test günündü sanırım sonucları alınca yazarmısın cnm haberlerini bekliyorum bana hamişsin:49: gibime geliyorrrrr bekletme bizi burdaaa cnmm:emir_bebek:

ewet cnm jel kullanıyorum bende ilaç olarak almak daha iyi sanırım jel çok kötü gaz ,kabızlık ,uyku halleri var bende ama bunlar jelin etkileri de olabilir :(

Canim ben ilac kullandigimdan beri kabizlik yasiyorum ve oglen uyku nedir bilmeyen ben ilaci aldigimdan beri saat 4 gibi gozlerim kapaniyor demekki jelde hap da ayni yan etkileri ...

bt cnm bugün test günündü sanırım sonucları alınca yazarmısın cnm haberlerini bekliyorum bana hamişsin:49: gibime geliyorrrrr bekletme bizi burdaaa cnmm:emir_bebek:

Merhaba canım, dün kırmızı kartı yedim. Ama bugün kan verdim genede, hemşire gebelikle adet bir arada olabilir dedi ama sanmıyorum. Şimdi kanın Sonucunu bekliyorum. Yalnız ben bu zamana kadar hiç böyle adet olmamıştım, acayip ağrım var ve parça parça et dökülüyor :(

birsencim inlaşşah cnm hepimiz hamişizdir hep kişi cekeriz halayımızı :8::8::8::8::8::8: ahahaha heycandan yanlış yazdımm :)inşallah cnm

tabıı cnmm hele kızlarr ıyı haber versın hepsınee cekıcemm benn :16:

mrhb ben de bu ayın 5 inde aşılama oldum 20 sinde test verdi umarım pozitif çıkar .arkadaşlar yazılanları okudum yaşlarınız daha çok genç sizin benden daha fazla şansınız var ben ne yapayım yaş 37 ilk aşılama umarım tutar :)

merhaba cnm hoşgeldın aramıza..umarım ıyı haberler verırsın..kendınden basedrmısın bırz cnm sorun neydı hangı sureclerden gectın ?

merhaba birsen cnmm topiğin hayırlı olsun :)) bnii unutmş olamazsın :)))

aa nazz canımmmmmm :16: çok sağol bitanem senın ugurun benım topiğide yansır inşallah..napıyorsun nasıl gıdıyorr nazz ablaa oldumu merak edıyorumm senii çokk :16:

Birsencim canım benim sonuç negatif,listeye ekleyebilirsin canım. 1 ay ara dediler. Temmuz'da başlayacağız gene :14:

:50::50::50:cnmm çok üzüldümm yaa..hay allah geçen güm nslda heveslenmiştik..sıkma canını herseyde vardır hayır..öyle et parcaları gelmesının sebebıde ılacla yumurtalıklar uyarıldıı ıcın ve bırden fazla yumurta oldugu ıcın o sekılde oluyor bendende ılacla fazla yumoşun oldugu zaman oylee yogun parçalar gelir:34:

AşıLama YapacakLarr Listesi

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Kullanıcı adı[/TD]
[TD]şehir[/TD]
[TD]S.a.t[/TD]
[TD]Aşılama[/TD]
[TD]b.a.t[/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[TD]Hangi
merkez
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61:nazar:[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD]3 haziran[/TD]
[TD]16 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melbes:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 nisan[/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]29 mayıs[/TD]
[TD]:49::nazar::emir_bebek:[/TD]
[TD]​sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:50:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maraDespina:nazar:[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]​27 mayıs[/TD]
[TD]8 haziran[/TD]
[TD]22 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]​umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sue1:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mayıs[/TD]
[TD]30 mayıs[/TD]
[TD]13 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]athena_1983:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]​28 mayıs[/TD]
[TD]10 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​fsh yukseklıgı[/TD]
[TD]tekirdağ yaşam hast.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perillim:nazar:[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]3 hazıran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]zeynep
kamil
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bt0601:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]27 mayıs[/TD]
[TD]10 hazıran[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]glshblnt:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mayıs[/TD]
[TD]6 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]genesis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevincmerden:nazar:[/TD]
[TD]erzurum[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD]30 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​pko kan pıhtılaşması[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lale99:nazar:[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 mayıs[/TD]
[TD]11 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]erkek soruunu + pko + prolaktin[/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevilmedim:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonn:nazar:[/TD]
[TD]erzincan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 hazıran [/TD]
[TD]15 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​erkek sorunu[/TD]
[TD]​araştırma hastahanesı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hicran4242:nazar:[/TD]
[TD]​konya[/TD]
[TD]22 mayıs[/TD]
[TD]5 haziran[/TD]
[TD]18 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​pko[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]benimhalaumudumvar17:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sude_cisem:nazar:[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]6 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]amh düşük + sperm hareket[/TD]
[TD]bagcılar devlet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızLar bu şekilde bi liste yapıcam listeye dahil olmak isteyenler bilgilerini günceLLeyebilirler
:34:

Merhaba canım, dün kırmızı kartı yedim. Ama bugün kan verdim genede, hemşire gebelikle adet bir arada olabilir dedi ama sanmıyorum. Şimdi kanın Sonucunu bekliyorum. Yalnız ben bu zamana kadar hiç böyle adet olmamıştım, acayip ağrım var ve parça parça et dökülüyor :(
cnm gecmiş olsun üzüldüm valla valla teste göre hamilesin sandım cnmm...ALLAH DAN ÜMİT KESİLMEZ CNM...

Back
X