- Konu Sahibi FairyTale61
- #1.021
Umarım güzel dileklerimiz gerçekleşir bide bişey sorucam ben aon günlerde fazlaca gerinmeye başladım hamilelikte böyle bişey olabilirmi yada bnm gibi bu hissi yaşayan varmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 4 senedir falan tedavi görüyorum ama ilk defa aşılama yapıldı doktorlara güvenemediğim için hep yarım bıraktım
​hoşgeldin cnm aramıza..inş. güzel haberler verırsın..
athena arkadaşım ilki olmadımı aşılamanın bende asılama oldum cok endıselıyım
Umarım güzel dileklerimiz gerçekleşir bide bişey sorucam ben aon günlerde fazlaca gerinmeye başladım hamilelikte böyle bişey olabilirmi yada bnm gibi bu hissi yaşayan varmı?
ben varım cnm ama yatağıma gecince nırmalinden fazla geriniyorum dikkat ediyorum ama genede...Umarım güzel dileklerimiz gerçekleşir bide bişey sorucam ben aon günlerde fazlaca gerinmeye başladım hamilelikte böyle bişey olabilirmi yada bnm gibi bu hissi yaşayan varmı?
Canim bende olmadi gerilme ama cok fazla siskinlik var ve akintim yogun bunun didinda birsey yok bende...sen asilamadan sonra ilac kullaniyomusun ben progestan iciyorum yatmadan once sanada doktorun verdimi ilac yada jel..
Canım ben senin yerinde olsaydım hemen tüp bebek yapardım aşılamayla oyalanmazdım...
ewet cnm jel kullanıyorum bende ilaç olarak almak daha iyi sanırım jel çok kötü gaz ,kabızlık ,uyku halleri var bende ama bunlar jelin etkileri de olabilir![]()
bt cnm bugün test günündü sanırım sonucları alınca yazarmısın cnm haberlerini bekliyorum bana hamişsingibime geliyorrrrr bekletme bizi burdaaa cnmm
![]()
mooncumm senden ıyı haber alıcaz inşallahhh ozaman halay çekcemm burdaa
![]()
birsencim inlaşşah cnm hepimiz hamişizdir hep kişi cekeriz halayımızıahahaha heycandan yanlış yazdımm :)inşallah cnm
mrhb ben de bu ayın 5 inde aşılama oldum 20 sinde test verdi umarım pozitif çıkar .arkadaşlar yazılanları okudum yaşlarınız daha çok genç sizin benden daha fazla şansınız var ben ne yapayım yaş 37 ilk aşılama umarım tutar :)
merhaba birsen cnmm topiğin hayırlı olsun :)) bnii unutmş olamazsın :)))
Birsencim canım benim sonuç negatif,listeye ekleyebilirsin canım. 1 ay ara dediler. Temmuz'da başlayacağız gene![]()
cnm gecmiş olsun üzüldüm valla valla teste göre hamilesin sandım cnmm...ALLAH DAN ÜMİT KESİLMEZ CNM...Merhaba canım, dün kırmızı kartı yedim. Ama bugün kan verdim genede, hemşire gebelikle adet bir arada olabilir dedi ama sanmıyorum. Şimdi kanın Sonucunu bekliyorum. Yalnız ben bu zamana kadar hiç böyle adet olmamıştım, acayip ağrım var ve parça parça et dökülüyor![]()