2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

B]cnmm yaa hala abla olamadı :)) topiğini tesadüf gördüm ilk defa girdm foruma aylardır :)) bu ay aşılama düşünyrz olmazsa diğer ay tüp bebek inşallah cnm :)) hayırlısı olsun artık çok takmıyorum..takmasamda olmuyo bunuda gördüm :)) sendede sanrm bişe yok :))şimdi bn geldm ya bu topiğe herkes hamile kalır :)) kendme uğurum yok blyrsn bni 34

cnm iyi yaptım gelmekle bende merak edıyordum seni..demek naz hala abla olamadı olsun üzme canını tatlım bak bende ozamandan eberı ugrasıorum doktorlarla ama yıne sonuc alamadım..

kızlarr bu arada naz ben geçen sene kk ılk gırdıgımzaman onun topıgıne yazmışsın ağustos topiğiydş ve baya bi hamiş çıkmıştı ordan..nazın uguruna inanırım inş. bizede ugurlu gelirsin cnm..ordakı kızlar sımdı dogurmustur bıle bız hala ugrasıoruz nazcım...rabbım hayırlı zamanda hayırlı ewlatlar nasıp etsın...inş. tüp bebege gerek kalmadan hamiş kalırsın...bizi haberdar etmeyı unutma cnm
:16:

Yarin evde yspcam test sabah kalkar kalmaz test yapcam tabi kirmizilar icinde uyanmazsamm:)

canımm hakkında ne hayırlı olursa o olsun inşallah..tek çizgi çıksada dünyanın sonu değil bunu unutma..herşeyden önemlisi senin sağlığının kfanın rahat olması...ama bence boşuna bu kadr stres yapıyorsun senden guzel haber alıcakmısız gıbı doğuyor içimee inşallahdaa öylee olur:34:

canımm hakkında ne hayırlı olursa o olsun inşallah..tek çizgi çıksada dünyanın sonu değil bunu unutma..herşeyden önemlisi senin sağlığının kfanın rahat olması...ama bence boşuna bu kadr stres yapıyorsun senden guzel haber alıcakmısız gıbı doğuyor içimee inşallahdaa öylee olur:34:

Canim benim sagol iyi dileklerin icin insallah hepimiz hamis oluruz ve yeni topigimiz olur haziran anneleri diye ...

kızlar merhaba.bişey sormak istiyorum.drum menegon iğne verdi.aranızda kullanan varmı.yan etkileri falan çok varmı?bide bana dr kalçadan dedi.çoğu kişi göbekten veya koldan yazmış.sizin nasıldı?yardımcı olursanız sevinirim

Ohhh maşallah bütün gece kuşları burda :) kızlar yatıp uyusanıza siz yoknazlar yapmıyor musun? Uyuyunki büyütün :) bu ay tutmayanlar gece takılsın :) hepinize selamlar canlar. Nasılsınız? Güzel haberlerinizi bekliyorum :)

hoş geldin naz. inşallah uğurlu gelirsin gerçekten topiğimize. sanırım 2. için uğraşıyosun sen. ne güzel en azından bir yavrun var allah bağışlasın.

tşk ederm cnm uğurum geldi :))

cnm iyi yaptım gelmekle bende merak edıyordum seni..demek naz hala abla olamadı olsun üzme canını tatlım bak bende ozamandan eberı ugrasıorum doktorlarla ama yıne sonuc alamadım..

kızlarr bu arada naz ben geçen sene kk ılk gırdıgımzaman onun topıgıne yazmışsın ağustos topiğiydş ve baya bi hamiş çıkmıştı ordan..nazın uguruna inanırım inş. bizede ugurlu gelirsin cnm..ordakı kızlar sımdı dogurmustur bıle bız hala ugrasıoruz nazcım...rabbım hayırlı zamanda hayırlı ewlatlar nasıp etsın...inş. tüp bebege gerek kalmadan hamiş kalırsın...bizi haberdar etmeyı unutma cnm
:16:

bnide yazın listenze adetmn 3.gnu klomene başladm :)) uğurlu olsn topiğinz..bnm topiğimdeki hamşler doğurduuu :)))bn hamle kalcm halaa: ))

Merhaba bende anlatayım hikayemi herkese örnek olsun ben Ocak ayında rahim filmi çekildim iki tüpte tıkalı dendi hemm Şubat'ta tüp bebek denedik yasımız 29 sadece tüpte sorun hersey normal büyük ümit verdiler sanki bebeği gitcez alcaz öle Neyse sonuc negatif hemen başka Dr te gittim fimi beğenmedim tekrarla dedi bi tüpüm açık çıktı ve biride hidrosakpinks dedi asla tüp bebek tutmaz sıvıyı enggellıcez dedi 8 Mayıs'ta laparoskopi oldum tek tüpüm bağlandı 8 Haziran'da aşılamam yapıldı eşimin sperm sayısı 9 milyon çıktı ama işlemden sonra 31 milyonla yapıldı hayatımın. En kötü 6 aynı yasadım sayemde annem panik atak oldu ve ilaç kullanıyor laparoskopi ve aşılamayı annem hep sonradan ögremdı herseye eşimle gittik sımdı bugün 5 gun bekliyorumumudum varmı var ağlıyorum ama ne care kısmet

Merhaba bende anlatayım hikayemi herkese örnek olsun ben Ocak ayında rahim filmi çekildim iki tüpte tıkalı dendi hemm Şubat'ta tüp bebek denedik yasımız 29 sadece tüpte sorun hersey normal büyük ümit verdiler sanki bebeği gitcez alcaz öle Neyse sonuc negatif hemen başka Dr te gittim fimi beğenmedim tekrarla dedi bi tüpüm açık çıktı ve biride hidrosakpinks dedi asla tüp bebek tutmaz sıvıyı enggellıcez dedi 8 Mayıs'ta laparoskopi oldum tek tüpüm bağlandı 8 Haziran'da aşılamam yapıldı eşimin sperm sayısı 9 milyon çıktı ama işlemden sonra 31 milyonla yapıldı hayatımın. En kötü 6 aynı yasadım sayemde annem panik atak oldu ve ilaç kullanıyor laparoskopi ve aşılamayı annem hep sonradan ögremdı herseye eşimle gittik sımdı bugün 5 gun bekliyorumumudum varmı var ağlıyorum ama ne care kısmet

Canım Allah yar ve yardımcın olsun. Rabbim inşallah hayırlı evler nasip etsin sana ve bizlere. Rabbim tüm çektiklerimi mükafatlandırsın inşallah. İnan çok üzüldüm, ama her şeye rağmen Allahım ol desin desin yeter. Rabbim rahmetini bizlerden eksik etmesin. Allah yardımcımız olsun.

Benim tek dayanağım Allahım :);) ınsalah güzel haberi veririm kaç gün sonra yaptırsam testi ;( hepimize Allah yardımcısı olsun

tşk ederm cnm uğurum geldi :))

bnide yazın listenze adetmn 3.gnu klomene başladm :)) uğurlu olsn topiğinz..bnm topiğimdeki hamşler doğurduuu :)))bn hamle kalcm halaa: ))

yawrum sen ne sorun vardı kızın hemen olmuşmuydu..inşallah aşılaman ıyı sonuclanır..eklıyorum hemen dığer bılgılerınıde guncelle..

kısss kutun dolu kutun bebişimm :9:

kelebekimm boşaltıyorum hemen yoksun bi kaç gündür merak ettim seni herşey yolundadır inş. bu arada naz sen ben aynı topıktee yınee mazi gözümde canlandı :9::9::9:

​cnm hoşgeldın aramıza gerçekten cok zorlu süreçler geçirmişsin..benımde tek tüpüm kapalı allah tyardımcımız olsun..aşılama yaptıralımı 5 gun oldu..bana doktor 12. gun kan testı verdi..

merhbalrr kızlarr nasılsınızz bakalım ?

athenaa canımmm nerdesınnn sabah test yapıcaktın merak ettım seni çokk
:52::52:

Back
X