- Konu Sahibi FairyTale61
- #1.321
Yaw kizlar sue ve athena niye test yapmaz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarin sabah ilk isim testi yapmak olcak bu stresten kurtulayim bir an once kafayi yicem ..simdi yok akintim ama simdi yapsam testi cikarmi sonuc yemek yedim gerci ...testler ac karnina sabah yapiliyor ama dimi
kuzum senin günün geçti sabahi.bekleme yap iste
evet cnm hayırlısı Allah ümit kesilmez cnm..inşallah hayırlı haberlerle geliriz....
kuzum senin günün geçti sabahi.bekleme yap iste![]()
birsencim listeyi en bastaki sayfayada kopyalayabilir misin :26: arada kalio hep
hergun bu saatlerde sol kasigim hafif agrio onun disinda hiiiic bisey yok sizde durumlar nasil
hayırlı olsun canım ins iki hafta sonra güzel haberler verirsin
problem var mıydı canım onu da yaz
birsencim listeyi en bastaki sayfayada kopyalayabilir misin :26: arada kalio hep
Kızlar bugün 11.30 da aşılamam oldu.gebelik testi tarihim 28 haziran.son adet tarihim 5 hazirandi.bilgilerim bunlar.güzel haberlerle gelin yarın canlar.allah evlat nasip etsin hepimize.
hergun bu saatlerde sol kasigim hafif agrio onun disinda hiiiic bisey yok sizde durumlar nasil
sue nerelerde yaw ins güzel haberler verirsin bize umut ol
sue nerelerde yaw ins güzel haberler verirsin bize umut ol
keske kanda baksaydi bende ilk idrarda bakcam ama negatif ciksada pozitif ciksada inanmicam kanda gorene kadar
keske kanda baksaydi bende ilk idrarda bakcam ama negatif ciksada pozitif ciksada inanmicam kanda gorene kadar
Olsun cnm burdan konusalim istersenMerhaba
Lale 99 seninle konuşmak istiyorum canım ama özel mesaj atamıyorum henüz![]()
Yarin sabah ilk isim testi yapmak olcak bu stresten kurtulayim bir an once kafayi yicem ..simdi yok akintim ama simdi yapsam testi cikarmi sonuc yemek yedim gerci ...testler ac karnina sabah yapiliyor ama dimi