2013 Mayıs KPDS'ye Birlikte Hazırlanalım

limpida

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2012
1.186
0
46
İstanbul
kızlar 2013 Mayıs Kpds'sine kimler hazırlanıyor????? birlikte motive olalım, fikir alışverişi ve kaynak önerilerinde bulunalım, çözemediğimiz sorular, anlamadığımız konular olursa birbirimize yardımcı olalım derim bennn!! hazırlananları bekliorum topiğimee :) grşmek üzeree:)

Canım ilk yorum benden, 2012 sonbahar sınavına da giricem ama hiç umudum yok sadece soruları görmek ve o andaki duyguyu yaşamak
için giriyorum. Esas amacım 2013 aslında ama tabi bunu burada itiraf ediyorum çünkü sonbahar sınavında ailem benden çok ümitli ve ben de kendimden ümitli değilim. Herneyse Mayıs 2013 e kadar sıkı çalışıp iyi bir puan almak istiyorum. Bu konuda sana destek olan birisi olabilirim

merhaba arkadaslar bende evde kendi imkanlarımla hazırlanacagım..iyi temelim var diyemecegim ama inanıyorum kendime basarabılırım :)
cesur öztürk bana agır gelecegını dusundugumde baslangıc olarak akın kpds setını alıp baslamayı dusunuyorum.bayramdan sonra baslayacagım yani

26 mayısta kpds var tarihinide belirteyim dedim

şu an kpssye çalışıyorum kpdsye de arada bakıyorum ama şimdilik yeterli değil
mayısa kadar video izleyip kitaplardaki stratejilere yoğulaşacağım
ilk suat gürcan ve rıdvan gürbüzün kpds kitabından başladım
nette de konuları anlatan videolar buldum onlarla birlikte ilerlemeyi
düşünüyorum..

siz şu kelime ezberleme konusunda bir şeyler yapıyor musunuz? ben daha hiç başlamadım da:/

canım izlediğin sitenin linkini paylaşır mısın?

merhaba canım hoş geldin:)
ben de buralarda yeniyim, işletme mezunuyum
bu sene evde kpds ve kpss yi halletmeye çalışıyorum
sen hangi bölümsün? sadece kpds ye mi çalışıyorsun??

mühendisim, yüksek lisans yapıyorum su an ve 2012 kpss magduruyum. :) 2014 kpss'ye hazırlanmaya baslayacagım yavas yavas. bizde tek yıllardaki puan işe yaramıyor biliyorsundur. gene de kendimi denemek için 2013 kpss'ye de girecegim. kpds'den en son 68 aldım. kendime hedef koydum. mayıstakine de girecegim hazırlanıp. 2013 sonbaharda o puanı 85-90'a cıkarmak istiyorum. ben de sen gibi evde hazırlanacagım.

umarım güzel paylasımlar yapacagımız bir baslık olur, tesekkür ederim konun için.

not: cevabıma yorum yapıldıgını nerden anlayabilirim, abone oldugum konuya bakmadan? böyle bir sey var mı, mesaj gibi bir sey geliyor mu? biliyor musun?

not2; kaynak olarak neleri kullanıyorsun? ben de suat gürcan-rıdvan gürbüz'ün üds kitabı vardı. oradan gramer calısıp girmistim. o yüzden kaynaklar konusunda pek bir bilgim yok. şöyle hem konuyu abartmadan özeyleyen pesine de soru alıstırması yapabilecegim güzel bir kaynak bilgin var mı?

evet biliyorum ama güzel düşünmüşsün bu sene girip bakarsan senin içinde bir prova olur, inşallah 2014te de isteğin gerçekleşir:)
benim kpds ye ilk girişim olacak onu da devlette daha çok seçenek olsun diye giriyorum çoğu kurum kpds de istiyor maalesef:/
başlık bana ait değil limpida arkadaşımız açmış ben de bugün keşfettim:)) inşallah birbirimizle bilgilerimizi paylaşıp sınavda da güzel puanlar alacağız

not: konuya abone olduktan sonra kullanıcı kontrol paneline tıklayınca yeni gelen mesajlar görülüyor ama abone olduğundan emin ol
not 2: suat gürcan-rıfat gürbüzün kpds kitabı var bende onda hem konu anlatımı hemde her konuda çeşitli stratejiler ve o stratejileri örnekte nasıl kullanmış onu göstermiş üds kitabında var mı bilmiyorum cesur öztürk ü de arkadaşımdan aldım ama pek incelemedim daha gerçi kalınlıgı da gözümü korkuttu:)) birde ilk sayfada link verdim geçen yıllara ait videolar var indirip onları izliyorum hoca sorular üzerindende anlatıyo neler yapmamız gerektiğini filanda söylüyor istersen bir göz atabilirsin
bir de kelime ezberleme kartlarım var ama daha bir türlü ezberlemeye fırsatım olmadı

evet şimdi farkettim. acemilik işte. :) tesekkür ederim limpida konu için.

konuya abone oldum. sen begeni yapınca bildirim kısmında görebildim ama sadece begeniler mi görünüyor yoksa mesajlarımdan alıntılama yapılınca da bildirim geliyor mu onu bilemedim.

üds kitabında hemen hemen 200 sayfalık gramer kısmı var. pesine de cıkmıs soruların cözümleri. elimde bir de kpds sorularının ayrıntılı cözümlerinin oldugu bir kitap var yargı yayınlarının. baska ingilizce gramer kitapları da var ancak kpds ye yönelik bir seyler almak lazım sanırım. cesur öztürk'ü ben de duymustum.

linklere bakacagım birazdan, tesekkür ederim.

hayatımız sınav malesef...at yarısındaki atlar gibiyiz...:)))

yok mesajlar için bildirim gelmiyor mesela şu an vereceğim cevap başlığın kullanıcı kontrol panelinde görünmesini sağlıyacak
bildirimler beğenilerde ve arkadaş isteklerinde geliyor

test your KPDS yi kitapçılarda bir incele istersen aradaki stratejiler faydalı beğenirsen de alırsın:))
onu bitirdikten sonra sürekli test çözmeyi planlıyorum bende o yüzden cesur öztürk ü arka plana attım diğer kitap yeterse onu çalışmayı düşünmüyorum
bir şey değil canım, umarım işine yarar:)
öyle valla inşallah iyi yerler kazanırızda bunlar son sınavlarımız olur:))

amin canım, tesekkür ederim :) kitapcıları gezeyim bir bakayım. iyi geceler dilerim.

kızlar bende rıdvan gürbüzün üds kitabıda var kpds kitabıda var biri 2007yılının diğeri 2008 yılının grammer olarak paralellerhatta aynılar konular değişmiyor çünkü o nedenle hangisini aldığınız çok farketez tabi kpdsde üdsden farklıbir bölüm var ancak kitaplar onu grammerin içinde pek almıyorlar,bilginiz olsun dedim

tesekkür ederim can. dedigin kitap bende de var ama artık kpds ye yönelik bir sey arıyorum. o dediginden sadece gramer calısarak 68 aldım. bir de benim bildigim kpds'de artık üds kıvamında oldu.

teşekkürler canım:))
üds de belki strateji kutucukları yoktur diye düşünmüştüm
ya kızlaaar peki şu kelime işini ne yapıcaz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…