2013 model anneler:)

hayırlı olsun cnm gözün aydın ilk defamı gittin doktora kalp atışını duyabildinmi

teşekkür ederm. 4.haftasında da gitmiştim ama bebegimin kesesini göremedik biraz şüphelerim oldu dış gebelik veya kist olabilir mi diye ama bugün farklı bir dr gittim ve rahatladım çok şükür .kalp atışını dr duydugunu söyledi ama bizimde alıgılayabilmemiz için haftaya tekrar gidecegiz kısmetse :)

gözunz aydın, ben de yenı hamıleyım henuz dr a gıtmedım tahmınlerıme göre 3-4 haftalık, inş sağ salim kucagımıza alırız minişlerımızı:)

hayırlı olsun ...RABBİM isteyen herkese bu duyguyu bu tatlı telaşı yaşatsın inş :)

bende hamileyim sanırım.daha doktora gitmedim kendim test yaptım.birşey merak ettim o kadar çabuk kalp atışı duyulabiliyor mu???

bende hamileyim sanırım.daha doktora gitmedim kendim test yaptım.birşey merak ettim o kadar çabuk kalp atışı duyulabiliyor mu???
hayırlı olsun canım...allah sağsalim bebişlerimizi kocağımıza almayı nasip etsin inşallah..ben 5.haftam içinde gittim dr a.kesenin göründüğünü ama daha bebeğin olmadığını söyledi..bende 7 ve 8. haftadan itibaren duyulduğunu biliyorum. 6.haftada kalp atışları başlıyormuş okuduklarıma göre...

ben keseyi 6.haftamda ilk doktor kontrolümde gördüm 7.haftamdada kalp atışını duyduk

genelde en erken 7 de duyuluyo diye biliyorum

bende yarin gidecegim doktora ilk defa.. testlerde cift cizgiyi yakaladik bakalim..
kendi hesaplarima göre yarin 6 haftalik olmasi lazim ama doktor ne diyecek.. heycan yaptim

allahım saglık sahat versın insaallah

Herkese hayırlı olsun... Rabbim bebişlerimizi hayırlısıyla,sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin... İsteyen herkese de anneliği hayırlısıyla tatdırsın mevlam...

evettt bir 2013 annesi olarak dün bebişimin kalp atışlarını duydum ilk defa...gerçekten çok güzeldi...

bende Allah izin verirse 2013 annesi olacağım ama hala bebeğimiz sesini duyamadık ilk gittiğimizde ultrasonda görülmedi testimiz 850 çıktı ayın 17 sine çağırdı tekrar daha küçük o yüzden göremedik dedi bizde sesini bi duyaydık içim rahat edecekti hepinize hayırlı olsun inşallah rabbim sağ salim kucagımıza almayı nasip eder...

Bebeğimiz bize veda etti.Dün kürtaj oldum.Ne olduğunu anlamadım bir vardı bir yok oldu....Eşim perişan oldu, o daha fazla üzülmesin diye duygularımı dilediğimce yaşayamadım.Burda sizinle paylaşmak istedim.İlk gebeliğimde neden Allah bunu bana yaşattı anlayamadım.Bu isyana giriyor biliyorum ama böyle düşünmeden edemiyorum. Sağlıklı bebekler doğurup sokağa bırakan onca insan var, bize verseydi biz el bebek gül bebek büyütürdük. Neden neden neden...

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi.

İnşallah 2 ay sonra hamile kalmayı düşünüyorum.Folik asit içmeye başladım çok heyecanlı bir durum.Allah nasip ederse bende 2013 annesi olacağım

çok geçmiş olsun senin adına üzüldüm gerçekten...ama isyan eder gibi düşünme mutlaka vardır bunda da bir hayır biliyorum zor ama bu şekilde düşün..yüce rabbim inşallah sağlıkla kucağına bebeğini almayı nasip eder.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…