hayırlı olsun cnm gözün aydın ilk defamı gittin doktora kalp atışını duyabildinmi
hayırlı olsun canım...allah sağsalim bebişlerimizi kocağımıza almayı nasip etsin inşallah..ben 5.haftam içinde gittim dr a.kesenin göründüğünü ama daha bebeğin olmadığını söyledi..bende 7 ve 8. haftadan itibaren duyulduğunu biliyorum. 6.haftada kalp atışları başlıyormuş okuduklarıma göre...bende hamileyim sanırım.daha doktora gitmedim kendim test yaptım.birşey merak ettim o kadar çabuk kalp atışı duyulabiliyor mu???
bende hamileyim sanırım.daha doktora gitmedim kendim test yaptım.birşey merak ettim o kadar çabuk kalp atışı duyulabiliyor mu???
teşekkür ederm. 4.haftasında da gitmiştim ama bebegimin kesesini göremedik biraz şüphelerim oldu dış gebelik veya kist olabilir mi diye ama bugün farklı bir dr gittim ve rahatladım çok şükür .kalp atışını dr duydugunu söyledi ama bizimde alıgılayabilmemiz için haftaya tekrar gidecegiz kısmetse :)
Bebeğimiz bize veda etti.Dün kürtaj oldum.Ne olduğunu anlamadım bir vardı bir yok oldu....Eşim perişan oldu, o daha fazla üzülmesin diye duygularımı dilediğimce yaşayamadım.Burda sizinle paylaşmak istedim.İlk gebeliğimde neden Allah bunu bana yaşattı anlayamadım.Bu isyana giriyor biliyorum ama böyle düşünmeden edemiyorum. Sağlıklı bebekler doğurup sokağa bırakan onca insan var, bize verseydi biz el bebek gül bebek büyütürdük. Neden neden neden...
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?