2013 nisan anneleri bebeklerinizin ismine karar verdiniz mi?

zuhrealam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2012
270
179
103
Ben hala karar vermiş değilim aklımda şu isimler var baran yağız yaman aden göktuğ doruk sirac sizlerde koymayı düşündüğünüz isimleri yazarsanız burdan birbirimize fikir verip yardımcı olabiliriz

isimler farklı encokta doruğu begendim.. adıyla yasasın ınsallah... bizimki ilk gunden beri EMİR TUNA cok alıştım..birini ben diğerini babası seçti inşallah sağlıkla kucagımıza alırız:34:

isimler farklı encokta doruğu begendim.. adıyla yasasın ınsallah... bizimki ilk gunden beri EMİR TUNA cok alıştım..birini ben diğerini babası seçti inşallah sağlıkla kucagımıza alırız:34:

inşallah canım emir tuna da güzel isim adıyla yaşasın evlatlarımız biz yaman da karar kıldık gibi ama değişebilir tabi anlamı işbilir becerikli demek:)

diğer isimlerin anlamları ise şöyle
sirac= Işık meşale, kandil, çerağ. 2. Nur saçan anlamında Rasulullah için kullanılmıştır.

doruk=Tepe, ağaç tepesindeki körpe filiz;zirve

yağız= Esmer. 2. Doru. 3. Yiğit.esmer delikanlı

yaman= Cesur, güçlü. 3. İşbilir, kurnaz, becerikli.

göktuğ= Gök renkli Tuğ sahibi.

evet anlamıda cok önemli aslında ona da dikkat etmek gerek ne zormuş yaaaa herşeyi ince ince düşünmek zorundayız :) isminden beslenmesine doğumdan odasının rengine kadar... ama güzel telaşlar aynı zamanda :) ALLAH isteyen herkese nasip eder inşallah..

Back
X