2013 nisan anneleri epidural normal doğumla ilgili düşünceleriniz

epidural normal doğum diye düşünüyodum şimdiye kadar ama vazgeçtim ne olursa olsun normal doğum yapamayacağıma kanaat getirdim.
esmerlover sen önceki 2sini normal yaptıysan epidural normali güle oynaya yaparsın.

epidural normal doğum diye düşünüyodum şimdiye kadar ama vazgeçtim ne olursa olsun normal doğum yapamayacağıma kanaat getirdim.
esmerlover sen önceki 2sini normal yaptıysan epidural normali güle oynaya yaparsın.

Evet cnm ikiside normal oldu hemde en normalinden bağır çağır :D ilkinde nasıl olcağını bilmemenin korkusu ikincisinde nasıl olcağını bilmenin korkusu.. Üçüncüde de hepsinin korkusunu bilme war bnde :D o yüzden doktoruma söyledim sezeryan olsun istiorum die doktorum tmm son aylarında bakarız dedi.. Ama bnm ailem çok karşı sezeryana .(( onları nasıl kandırıcam nasıl ikna edicemm nasıl bi yalan söylesemde sezeryan olmamı istio doktorum desem bilmiorm.. kesinlikle karşı çıkıcaklar çünkü brz eski kafalar :(( bi diorum normal yapim kurtulim.. bi diorum hiç o sıkıntıya giremem sezeryan olsun.. Zaten ikisi normal oldu ama anam ağladı yani o dikişlerr ağrılarr oturamamalar.. Sonradan hepsi geçio ama o an çektiğinde kmse yanında olmuo işte kimse anlamıo seni.. Keşke ileriyi görebilseydim.. Alllah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.. Bu bebeğinde bi doğum hikayesi olucak ama kimbilir nasıl???

4cm açılana kadar olan sancıları çekebilecekseniz kesinlikle tavsiye ederim epidural normali. şu an hemoroidim, inanın oğlumu daha kolay ıkınıp doğurdum. tuvalete gitmek doğum yapmaktan zor geliyor şu an :1:

bende birinciyi normal epidural yaptim, bunu da ayni yapicam. yan etkisi bende ertesi gun ignenin yeri agridi sonrasinda epiduralle ilgili bi sikayetim olmadi. ama dikisler bir ay iyilesmedi cunku cok dikisim vardi hem icten hem distan. offf o gunleri tekrar hatirladim. insallah bunda fazla dikis olmaz.

Back
X