2013 Nisan Anneleri Şafak Sayıyor

şafak kaç saymıyorum, 1-2 hafta erken gelicek gibi hisediyorum, kaldı 1 ay diyelim. Hoş daha kendisi dönmemiş ama :)

Son düzenleme:
benim sezeryan tarihim belli olduğu için şafak 33

4 Nisan mı dedi sana da:)
Aynı ya günler bana da 28 Mart - 4 Nisan dedi kesin bir gün önümüzdeki kontrolde diyecek...
Bende 4 nisanı bekler mı diye düşünüyorum 04.04.13 :)
Olmazsa ,28-03-13 ayyy cok karisiiik şaşırır benim kızım

Son düzenleme:
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 28-04-2013
Hamileliğimin 32. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 57 gün kaldı.
Bugün bebeğinizin ayak tırnakları tamamen şekillenmiş olacak. Göğüslerinizde, kolostrum denen ilk süt sızıntısını fark edebilirsiniz. Kolostrum gerçek süt üretimi öncesi sarımsı bir sıvıdır. Eğer emzirmeye karar verdiyseniz kolostrum bebeğinizin ilk doğal gıdası olacaktır. Bugünlede doktorunuzla doğum sonrası doğum kontrol yöntemleri hakkında konuşabilirsiniz.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 1780 gr. - Yaklaşık boyu : 42.4 cm. (Baştan Topuğa)

artık şafak saymıyorum şafak mafak karıştı bizim aşağı yukarı 23 gün falan var dr kesin tarihi vermeden şafak sayamayacağız sanırım

bende 4.4 istiyorum ama arkadaşım 10.10da yapmıştı, öğleden sorayı bulmuştu yoğunluktan:)
ben sabah erkenden, uykum daha açılmadan olsun bitsin istiyorum
o gece uyuyabilirsem tabi:)
bide sezeryanmı olucakki:26:

evet tatlım 4 nisan ama birkaç gün öncede olur dedi bende beklermi dedim dr oda şimdilik problem yok olursa bakarız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…