2013 Nisan Anneleri Şafak Sayıyor

nihayettttttttttt :))

99 gün sonra mı kavuşucam ben kuzucuğuma.. Allahım sağ salim nasip etsin hepimize inşallah

doksandokuzzzzzzzzzzzzzzz
doksandokuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :)

kızlar ben sezeryana kesin karar verdim o yüzden doktorumda onaylarsa oğlum da acele etmeyip beklerse 27 MART' da kucağıma alıcam oğlumu

Üç beş kaldı yahu, çoğu gitti azı kaldı işte :) Çok fazla saymamak lazım.. Heyecanlandığımızı da herkes bilmek zorunda değil ama di mi

Aa belli olmuş umutege kiz benim ki bile 28mart-4nisan arası alınacak bende garanti değil diye tarihi değişmedim .

ay fıstığım benden önce mi doğuracak yoksa;oğluşun oğluşumun abisi mi olacak
belli olmaz bu işler canımmmbizim bebeklerin sabır durumuna bağlı benim aklımdaki tarih bu ama dr ne der benim oğlan ne kadar sabırlı olur bilmiyorummmm
Aa belli olmuş umutege kiz benim ki bile 28mart-4nisan arası alınacak bende garanti değil diye tarihi değişmedim .

benim aklımdaki tarih bu canım çarşamba günü olursa eşimin üç gün izni olacak hafta sonuyla birleşince 5 gün yanımda olacak o yüzden bu tarihi seçtim

100!! yarın iki hanelilere düşüyorum yuppi! doğum tarihimiz 26 mart-1nisan arası dedi doktorumuzu. abisi gibi tombik olursa 26 martta alacaklar, doğumgünlerimizin aynı olması sizce iyimi olur kötümü? karar veremedim.

Tatlim sende mi 26 martsin :118: ben de bende
Ben elimde olsa isterdim oglusumla ayni gun olmasini ki hayalini kurmuyor degilim

Hem dogum gunun hem dogurma yildonumun ne guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…