2013 Ocak anneleri bebek odasi hazirliklari

saol canım bebeğim için beğendiğim şeyleri paylaşıyorum işte diğer annelere de fikir olsun die.. tatlım ben yatak odama bişey almayı düşünmüyorum çünkü bizde bebek 40 ı çıkınca odasına geçer, benim odama hiçbir şekilde alışsın istemiyorum, biz üç kardeşiz bu konuda annemde çok katıydı bende öle olucam galiba... zaten bebeğimin odası hemen benim odamın yanında ee bebek telsizi de var kapılar da açık yatınca bir sorun çıkacağını sanmıorum.. 40 gün içinde öle sepet mepet almicam.. yazın da yazlıkta kullanmak için park yatak alıcam ama onu almam da haziranı bulur, ancak o zaman geçilir yazlığa.. orda da yine hemen yan odama dolap yaptırdım orayı çocuk odası yapıcam..
vala arkadaşımın oğlu 8aylık oldu gece 8 kez kalkıyor diyo.8keredde de ya emıyo ya bıberon istıyo dedi
şimdi 8kere uyanıp uyumak yada sabah kadar uyumamak bırde başka odada olması..bakalım yaşayıp göreceğiz

tatlım cibinlik çok güzel güle güle kullansın miniğin :):):)
canım senle geçen konuşmuştuk belisin büyüyen karyolaları sallanıo mu falan die ben bugün başka bir bebek mağazasına daha gittim, sallanıo.. katalogtan beğenirsen modeli yine sor yanlış yönlendirmek istemem ama satıcı bütün modelleri sallanıo dedi... bi de uyku setini de ondan alcaksan yorgan ve nevresimi ayrımı die ona dikkat et eski modellerinde direk yorgan şeklinde yeni modellerin bir kısmında yorganı ayrı nevresimi ayrı.. kirlenince çıkar, yorgana yeni nevresim geçir.. bi de funnababy de var öle uyku setleri... diğer markalarda göremedim ben araştırdığım kadarıyla.. uyku seti alıp bi daha ayrı bebek yorganı almak istemem ben...
canım bende ctesi buldum belıs satan 2mağaza
bırınde suntalem varmış sadece mdj olan beyaz takımı istedık buyyen beşikli..1500dedi
diğer mağazada teşhırde mdf varmış baktık beğendık evet sallanıyor:) 1400dedi orasıda
alcaz odası boyansın ,önumuzdekı aya alcam

walla canım benimki gece uyucakmı ondan bile emin deilim bana çekerse zaten odasında sabahlicaz :):):) bi de etrafımda görüyorum geceleri uyumuo bu veletler gündüz de top atsan uyanmıo :):) walla tatlım odasında pembe bir kanape var olmadı onu açarım orda yatarım, sütten kesiline kadar fedakarlık yapıcaz iki saatte de gidip gelcez yapcak bişi yok.. zaten benim odamın kapısından çıkıosun bi adım atıosun onun kapısı aynı oda içinde de olsan kalkcan bu yataktan bebeğin başına gitcen el mahkum :) annemde dio başınızda sabahladım ama yine de odama almadım sizi die... sonra ayırmak çok zor oluo bi akrabamın kızı arabalı yatak die tutturdu, aldılar.. gece yatırıolar bi iki saat sonra kalkıo baba hadi sen uyu orda ben annemle yatıcam dio hooopp yatak odası işgal altında :):) ve bu kız şuan beş yaşında hala aynı, bi de kardeşi olsa düşün sen evde kopucak yaygarayı :):) canım etrafımda böle çok örnek var o yüzden odasını bilsin minikken :):)

cnm yeni doganlarda gece gündüz farkı diye bi olay var.ona bebegini alıştırırsan geceleri uyumamazlık etmez.
detaylı bilgi için googlden yenidogan gece gündüz farkı yazabilirisn
ayrıca 1 yaşına kadar gece beslenmesi olur bebeklerde.ben 3 saatte bir kızım uyanmasada onu emziriyordum
1 yaşından sonra gece beslenmesini kesmiştim.
yani ilk 1 yıl geceleri sık uyanıp bebegini emzirmek durumunda kalabilriisn.birde calışıyorsun seninde dinlenmeye ihtiyacın var.
bebek agladıkca kalkıp başka odaya gitmek filan zor olabilir.en azından 6 aylık olana kadar odana alsan fena olmaz

ben kızımın odasını 2 yaşında ayırdım ve kesinlikle zorluk cekmedim
cünkü kızım 6 aylıktan buyana kendi başına uyur.bu cok önemli.kendi kendine dalmayı bilmeyen bebekler gece cok uyanır
sana tavsiyem 6 aydan sonra bebegini emzirerek uyutma ve sallama
inş bebegin dogdugunda benim uyguladıgım yöntemi paylaşırım.ben cok rahattım kızımda
inş oglumda uslu ve uyuyan bi bebek olur.

Son düzenleme:
vala arkadaşımın oğlu 8aylık oldu gece 8 kez kalkıyor diyo.8keredde de ya emıyo ya bıberon istıyo dedi
şimdi 8kere uyanıp uyumak yada sabah kadar uyumamak bırde başka odada olması..bakalım yaşayıp göreceğiz

canım bende ctesi buldum belıs satan 2mağaza
bırınde suntalem varmış sadece mdj olan beyaz takımı istedık buyyen beşikli..1500dedi
diğer mağazada teşhırde mdf varmış baktık beğendık evet sallanıyor:) 1400dedi orasıda
alcaz odası boyansın ,önumuzdekı aya alcam

aynen öle canım yaşayıp görcez bakalım neler gelicek başımıza :)

ohhh ne güzel aradığını bulmana sevindim canım güle güle kullansın bebişin inşallah :) hangi modelini beğendin merak ettim?

cnm yeni doganlarda gece gündüz farkı diye bi olay var.ona bebegini alıştırırsan geceleri uyumamazlık etmez.
detaylı bilgi için googlden yenidogan gece gündüz farkı yazabilirisn
ayrıca 1 yaşına kadar gece beslenmesi olur bebeklerde.ben 3 saatte bir kızım uyanmasada onu emziriyordum
1 yaşından sonra gece beslenmesini kesmiştim.
yani ilk 1 yıl geceleri sık uyanıp bebegini emzirmek durumunda kalabilriisn.birde calışıyorsun seninde dinlenmeye ihtiyacın var.
bebek agladıkca kalkıp başka odaya gitmek filan zor olabilir.en azından 6 aylık olana kadar odana alsan fena olmaz

ben kızımın odasını 2 yaşında ayırdım ve kesinlikle zorluk cekmedim
cünkü kızım 6 aylıktan buyana kendi başına uyur.bu cok önemli.kendi kendine dalmayı bilmeyen bebekler gece cok uyanır
sana tavsiyem 6 aydan sonra bebegini emzirerek uyutma ve sallama
inş bebegin dogdugunda benim uyguladıgım yöntemi paylaşırım.ben cok rahattım kızımda
inş oglumda uslu ve uyuyan bi bebek olur.

canım söylediğin iyi oldu dur araştırim ben onu :) tavsiyelerin için saol kulağıma küpe ettim :) inşallah oğluşunda ablası gibi uslu olur :) paylaş canım diğer tecrübelerini de bekliyor olacağım.. tatlım walla artık bazı şeler bebiş doğduktn sonra şekillencek, yani minik kızımın nasıl bir bebek olacağına bağlı, inşallah bana çekmez babasına çeker ve uslu bir bebek olur... artık olmadı doğunca park yatak falan alınıp bi çaresine bakıcaz.. ama mümkün mertebe odamda olsun istemiyorum bakalım allah neler göstericek bize..

canım söylediğin iyi oldu dur araştırim ben onu :) tavsiyelerin için saol kulağıma küpe ettim :) inşallah oğluşunda ablası gibi uslu olur :) paylaş canım diğer tecrübelerini de bekliyor olacağım.. tatlım walla artık bazı şeler bebiş doğduktn sonra şekillencek, yani minik kızımın nasıl bir bebek olacağına bağlı, inşallah bana çekmez babasına çeker ve uslu bir bebek olur... artık olmadı doğunca park yatak falan alınıp bi çaresine bakıcaz.. ama mümkün mertebe odamda olsun istemiyorum bakalım allah neler göstericek bize..

benim eşim çok komik...bebek bizim aramızda yatacakmış, onunla uyuyacakmış:53::53:hey Allahım sen akıl ver. ezecek çocuğu:52:

ben de odamızda kalmasını istiyorum. ağlar duymam diye çok korkuyorum.uykum baya derindir deee..

ben kızıma park yatak alıcam nasipse.bide ablamız var ablamızın odası var tam takım bazası 3kapılı dolabı aynalı şifonyeri çalışma masası.minik kızım büyüyünce ablasının odasına taşınıcak.onada bi baza alırım diye düşünüyorum benim pek bi masrafım olmicak yani sadece park yatak alıcam.:28:

ne kadar acı :(((((:25:

Ben hıc bır sey yapmamısım hala

üzülme şekerim ben de pek bir hazırlık yapamadım henüz..Bir tek beşik aldık, '' Baby Tech Saraylı Beşik '' diye geçiyor ismi internette. Gerçi yapılan yorumlar daha çok park yatak almaya meyilli ama, bana onların görüntüsü pek bir kaba geliyor bu aldığım daha zarif. Hem %100 ahşap oluşu daha sağlıklı olduğu izlenimini verdi..Bebek odasını da aceleye getirmek istemiyorum nasılsa oda kullanmak için daha vakit var. Evime göre kendim çiziyorum şekil ve ebatlarını..Bitince inşallah paylaşırım sizlerle..Önce sağlıkla bir doğsunlar da her şey hallolur :49:

merhaba arkadaşlar, ben bebeğimin odasını tamamen hazırladım. uzayan yatak takımından oluşan bir bebek odası takımı aldım, 3 kapılı gardrobu ve 4 çekmeceli şifonyeri var. rengi beyaz. halısını perdesini beşik içinde kullanacagım uyku setini de lila rengi aldım. cok güzel bir odası oldu kızımın. bence hiç beklemeyin alın derim. uzayan yatak daha sonra genç odasına dönüşüyor. ziyan olmuyor yani. ilk bir yıl yanımda yatması için de sepetlerden aldım. onu da yatak odamıza koyduk. daha sonra bu sepet bebeğimin odasında duracak ve oyuncak sepeti olarak kullanılabilecek. bence eviniz müsaitse alın eşyaları derim. içinizde kalmasın.

$image.webp
Bende bebegımın odasına bu takımdan aldım bakalım bu hafta gelicek. Ben bu park yatağın ne işe yaradığını cözemedım daha çünkü cok Buyuk onun yerıne besık almak daha mantıklı degılmı

$IMG_4721.webp

buda bizim odamız .halımız ve uyku setimiz eksik.odanın kokusunun gitmesini bekliyoruz.sonra eşylarını yerleştiricem.

Biz bebek odamızı aldık hazırladık.. yatağımın yanına da bi park yatak aldık ilk aylar için malum kışada geliyor doğum.. bence maddi durumunuz ve eviniz müsaitse ve hevesinizde varsa oda işini ertelemeyin. sonra zaten büyüdü ne gerek var deniliyor ilk hevesle yaptınız yaptınız..

Merhaba arkadaslar... Daha erken belki ama simdiden arastirmak lazim diyorum ben. Burdan fikir alis verisi yaparsak faydali olabilir diye dusunuyorum. Gelelim bana.. Ben cok kararsizim. Bebek odasi hazirlayacagiz. Evimiz musait. Ancak bebek belli bir doneme kadar bizimle ayni oda da kalacak. Bu durumda buyuyen yatak alsak odasina, benim yatak odama sigmayacak bu sefer. Offf iste boyle ne yapsak ki? :) fikirlerinizi bekliyorumm..
Simdiden sagolun arkadaslar...

Merhaba
Ben oğluma :) oda yaptım ama ilk doğduğu zaman yanımda olması için küçük bir beşik aldım.Bende çok kararsızdım büyüyen beşikmi normalmi alayım diye babası heves etti büyüyen aldık.Herkes bişey diyo ama bence içinden ne geliyorsa onu yap ..

Merhabalar bebek odası için önerebileceğiniz markalar var mıdır? :49: ve bebek ilk aylarda anne ile aynı odada mı yatmalıdır buda iki beşik demek oluyor sanırım :)

Back
X