vala arkadaşımın oğlu 8aylık oldu gece 8 kez kalkıyor diyo.8keredde de ya emıyo ya bıberon istıyo dedisaol canım bebeğim için beğendiğim şeyleri paylaşıyorum işte diğer annelere de fikir olsun die.. tatlım ben yatak odama bişey almayı düşünmüyorum çünkü bizde bebek 40 ı çıkınca odasına geçer, benim odama hiçbir şekilde alışsın istemiyorum, biz üç kardeşiz bu konuda annemde çok katıydı bende öle olucam galiba... zaten bebeğimin odası hemen benim odamın yanında ee bebek telsizi de var kapılar da açık yatınca bir sorun çıkacağını sanmıorum.. 40 gün içinde öle sepet mepet almicam.. yazın da yazlıkta kullanmak için park yatak alıcam ama onu almam da haziranı bulur, ancak o zaman geçilir yazlığa.. orda da yine hemen yan odama dolap yaptırdım orayı çocuk odası yapıcam..
şimdi 8kere uyanıp uyumak yada sabah kadar uyumamak bırde başka odada olması..bakalım yaşayıp göreceğiz
canım bende ctesi buldum belıs satan 2mağazatatlım cibinlik çok güzel güle güle kullansın miniğin :):):)
canım senle geçen konuşmuştuk belisin büyüyen karyolaları sallanıo mu falan die ben bugün başka bir bebek mağazasına daha gittim, sallanıo.. katalogtan beğenirsen modeli yine sor yanlış yönlendirmek istemem ama satıcı bütün modelleri sallanıo dedi... bi de uyku setini de ondan alcaksan yorgan ve nevresimi ayrımı die ona dikkat et eski modellerinde direk yorgan şeklinde yeni modellerin bir kısmında yorganı ayrı nevresimi ayrı.. kirlenince çıkar, yorgana yeni nevresim geçir.. bi de funnababy de var öle uyku setleri... diğer markalarda göremedim ben araştırdığım kadarıyla.. uyku seti alıp bi daha ayrı bebek yorganı almak istemem ben...
bırınde suntalem varmış sadece mdj olan beyaz takımı istedık buyyen beşikli..1500dedi
diğer mağazada teşhırde mdf varmış baktık beğendık evet sallanıyor:) 1400dedi orasıda
alcaz odası boyansın ,önumuzdekı aya alcam