2013 Ocak Anneleri Şafak Sayıyoooorr :)

24 Ocak saat 09:00 doğuruyorum:) bugün kesinleştirdim artık ( daha önce gelmezse bebişim tabi :)
Şimdiden stres bastı 23 Ocak gecesinin nasıl geçeceğini düşünür oldum birde insan doğuracağı günü bilince daha strese giriyor resmen normal doğum olsa biryerde bir gün yakalar sonuçta seni :)

arkadaşlar bugün sata göre 40+5 i doldurdum..geç yumurtlama olmuş olabilir demişti doktor .. doğum göstergesi pek birşey yok sadece 1 cm e yakın açıklık var... doktorum istersen hemen suni sancı verebiliriz dedi..ama eşim beklem taraftarı... fakat cumartesi gecesi önemli bir sınav için şehir dışına çıkmak zorunda..en erken pazar akşamı gelebilecek..sınava katılması şart..bende o gitmeden doğum yapmak istiyorum ama suni sancının sezeryanla sonuçlanmasından korkuyorum.. arada kaldım kararsızım lütfen fikir verin bana

canım doktorun suyun hakkında bir şey soylemedi mi? sonucta artık zamanı gelmiş de geçiyor bile. bence dene derim. sonucta cok beklersen ve gelmezse de yine sezaryen olacaksın

nasıl sonuclar canım?

bebişimiz ilk 20 dakika tamamen sessizdi kalp atışları 124 127 arasında idi. biraz tedirgin olduk eşimle. sonra eşim biraz karnımı sevdi gıdıkladı az biraz uyandı. kalp atışları 130 135 oldu. sonra tekrar uyudu. başka zman olsa hiç durmaz tekmeler ama orda uyudu. halbuki eşim çikolata almıştı 2 saat önce yedim. sıra beklerken çok hareketliydi. sonra ben biraz dik oturdum konuştum oğluşumla azıcık kıpırdadı 140 a kadar geldi kalp atışları. hemşire bilerek uzattı nst yi. çıktıktan sonra doktora götürdük inceledi merak edilecek bir durum yok normal dedi. ilkk 20 dakkanın çizelgesini gösterdi buralarda uyuyor dedi.
bu arada oğluşumuz 3.286gr boyuda 51cm. maşallah deyin kızlar dopleride normal görünüyor dedi. çatı muayenemde sorunsuz geçti çok şükür. çok korkuyordum. hiç acı hissetmedim. çatım normalmiş. sizlerde korkmayın kızlar kendinizi kasmayın.
senin durum ne canım ? en son doktora gittiğinde ne dedi?
şimdi bekliyoruz işte inşallah hayırlısıyla doğar.

Son düzenleme:

Bizim nst de iyi şükür bi problem yok. yalnız bebek iri dedi doktor 4 kg bekliyormuş. ve on gün önden gidiyor. anlayacağın korkuyorum

10
saymıycam dedim ama sayayım bari
10günden önce gelemeyeceğine kesin gözüyle bakmaya başladım
çıkası yok paşanın
minderi kaba düştü derler bizde
benımkıde öyle sanırım​

Bizde doğduk çok şükür cuma günü geldi Ardam. Doğumumuz çok zor oldu 25 dikiş var Ama o kadar güzel bir duygu ki anlatamam Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar versin. Bebişlerimizin kokusunu içimize çekelim öpelim koklayalım. Oğlum çok sağlıklı maşallah şuan mışıl mışıl uyuyor. Tek problemimiz süt hala sütüm yok mama ile besleniyor şimdilik. Birde pompa ile sağmayı deneyeceğiz. Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum tez zaman da kolay doğumlar diliyorum

amin canım inşallah biz de atlatırız hayırlısıyla

negüzel ya bende doğumdan sonra buraya yazıcagım günlerin hayalini kuruyorum allah analı babalı büyütsün inşallah hepimizde rahat doğumlar geçiririz.
benimde son 10 günüm kaldı nerdeyse heyecan gittikçe artıyor .)

allah analı babalı büyütsün canım darısı başımıza olsun sütün yoksa bol bol ısırgan ve rezene çayı iç canım niye o kadar dikiş var kaç kilo dogdu arda paşa

Bizim nst de iyi şükür bi problem yok. yalnız bebek iri dedi doktor 4 kg bekliyormuş. ve on gün önden gidiyor. anlayacağın korkuyorum
SAT'a göre bizim günlerimiz senle aynı diye hatırlıyorum.(Beklenen doğum 30 Ocak )Benim sezeryan olacağı için 17 Ocakta inşallah oğluma kavuşacağım.SAT'ımız aynı olduğu için senin ne zaman doğuracağını da çok merak ediyorum.:))) gerçi bebişin iri olduğu için sanırım senin de sezeryan olacaktır.İnşallah yakın zamanda burada doğum hikayelerimizi de paylaşırız:))

25dikiş nasıl oluyor anlamadım..normal desem alt bolgede o kadar dikişlik yer yok,sezeryan desem karında çok ufak yerden kesı atıp çıkarıyorlar dedi herkes

Merhaba bugün sabahtan beri karnımda kasıklarımda adet sancısına benzer bir sızı var sizlerde de oldumu hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…