2013 Ocak Anneleri Şafak Sayıyoooorr :)

Merhaba bugün sabahtan beri karnımda kasıklarımda adet sancısına benzer bir sızı var sizlerde de oldumu hiç

merhaba bende 39.haftamdayım benimde son on gündür belimde kaarnımda ve kasıklarımda ağrılar var ve bebişim son iki gündür çok hareketli normal doğummu bekliyosun

merhaba bende 39.haftamdayım benimde son on gündür belimde kaarnımda ve kasıklarımda ağrılar var ve bebişim son iki gündür çok hareketli normal doğummu bekliyosun

benımde bebegım son ıkı gundur baya hareketli normalde azalmıstı hareketleri ama bel agrım yok sezeryan olucam ayın 24 ünde inşallah. karnımdakı agrı benı tedırgın ettı. cunku hamılelıgım boyunca hıc agrım olmadı kasık vs gbi

Eğer beklerse biraz daha belli ki sezaryen olacağım. Ya ne bileyim normal olsun istiyorum herkes gibi ama tabi bebeğimin de benim de sağlığımız için ne hayırlıysa o olsun.

Merhaba bugün sabahtan beri karnımda kasıklarımda adet sancısına benzer bir sızı var sizlerde de oldumu hiç

oluyor canım ben de de oldu. bazı oluyor ki iki gün boyunca sürekli. bazen de hiç olmuyor. ben de hiç agrı yasamamıstım buna benzer demek ki hazırlanıyor bebeklerimiz

allah analı babalı büyütsün canım darısı başımıza olsun sütün yoksa bol bol ısırgan ve rezene çayı iç canım niye o kadar dikiş var kaç kilo dogdu arda paşa

Amin canım sağol darısı başınıza :) oğlum 3700 doğdu ama onun kilosu ile pek alakası yok dikişin ebe yanlış kesmiş beni yanlışlıkla rahimi kesmiş kanamam durmayınca amaliyat oldum mecburen Neyse atlattık çok şükür herşey yolunda :)

çok şükür canım kurtulmuşsun bunla gelmiş geçmiş olsun suni sancıylamı doğurdun

6 kaldi ama sabirsizliktan patlamak uzereyim. Resmen yordu beni beklemek. Yarin do,tor kontrolumuz var 2 gun onceki nstde hicbir sanci vs. yoktu. Bakalim yarinkinde cikacak mi

6 kaldi ama sabirsizliktan patlamak uzereyim. Resmen yordu beni beklemek. Yarin do,tor kontrolumuz var 2 gun onceki nstde hicbir sanci vs. yoktu. Bakalim yarinkinde cikacak mi

bende beklemekten yoruldum çok heyecanlıyım nasıl bi bebiş olacak onunla hayat nasıl değişecek nstde sancı yoksa ne zamana kadar bekleyeceksin benim doktorum 40+5 de suni sancı veririm dedi ama daha 39 dayız

benimde son 8 normal bekliyoruz ama hayırlısı olsun bakalım ne olacak senin bebişkon erkekmi kızmı isim ne düşünüyosun canım

Benım sezeryan 24 unde daha erken gelmezse tabı :)) evet erkek doruk
Bende sıkıldım artık son anlar hiç geçmiyor resmen evde oturmak en nefret ettıgm şey ve su an onu yapıyorum
Biran önce gelse de kurtulsam deiyorum bı yandan gelince nasıl olcak dıye düşünüyorum değişik duygular ..)))

ilk bebişmi adı çok güzelmiş neden sezeryan bende evde oturmaktan çok bunaldım bütün gün aynı şeyler çalışmak güzel ama bebiş olunca nasıl olacak bilmiyorum

ilk bebişmi adı çok güzelmiş neden sezeryan bende evde oturmaktan çok bunaldım bütün gün aynı şeyler çalışmak güzel ama bebiş olunca nasıl olacak bilmiyorum

Evet ilk bebek onun korkusu da var zaten neden sezeryan çünkü normal doğum kesisini istemedim ve bebgm icin sezeryanin daha sağlıklı olucagi kanaatine vardık yumurta kafa kendileri ( kafası 40 haftalık ) :) oyuzden stessiz bir dogum istedim :)

Hamilelik depresyonuna girmek istemiyorum son dönemlerde artabiliyormus her turlu aktiviteden uzakta olmak evde olmak sıkıcı benim kendi isim oyuzden calışma kısmını düşünmüyorum nasil olur diye bı sekilde ayarlarım sanirm

Sizin ilk Bebiş mı cinsiyeti ne

evey ilk bebiş bi oğlumuz olacak Allah kısmet ederse ben normal doğum bekliyorum ama son günlerde çok gerginim sürekli ağlıyorum yarın kontrole gidicem bakalım ne olacak sezeryan için tarih aldınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…