__Eslem__
canım hayırlı olsun tedavi inş sonunda beklediğine kavuşursun Ben 4 ünde olmam gerekiyor normalde 6 sına kadar bekliycez bakalım hayırlısı. Bu arada sizin sorununuz neydi ve doktorun hangi ilaçlara başladı. aşılamada olduğu gibi gonal-f mi yani göbekten mi sadece yoksa başka iğneler ve ilaçlarda yazdı mı? tabi kişiye göre değişir ama merak ediyorum nasıl olacak diye doktorum bana 3 ilaç kullanmam gerektiğini söylemişti bakalım görecez burdan tedavilerimizi aşamalarını paylaşırız elbet ama işte sabırsızlık başa bela
Anlıyorum seni canım ya bende ilk aldığımızda iğneye bakamamıştım bileBenimde iğnemi eşim yaptı hep şimdiye kadar biliyorum canım acımayacak ama yapamıyorum o küçücük şeyi kendime batıramıyorum. Tedavi süresince akşam oturmalarına gitmiyoruz malum hem aynı saatte vurulmak gerekiyor ve hemde eşimsiz yapamadığım için ev hapsi oluyor bize...... Bakalım görücez neler yaşıycaz hepsini paylaşırız sonra da inş hamilelik dönemimizi paylaşırız sonrada bebeklerimizin gelişimlerini
canım biz ankaradayız ve ailelerimizden uzağız aşılamalarda hep bir bahanemiz oldu. Görevde yükselme sınavımız vardı hep ders çalışıyoruz dedik ve gezmelere gitmedik bakalım şimdi nasıl yaparız bilmiyorum bahaneler bulmaktan başka çaremiz yok. Tatlı kandırmacalar yapıcaz artık arkadaşlara şu dönemleri geçene kadar. Benim durumumu bir kaç arkadaşım biliyor yakın arkadaşım yani 3 kişi annem ve halam haberdar bu ay tedaviye başlayacağımıza eşimse kimselere söylemedi kendi tarafına da söylememi istemedi her ne kadar ordan bize baskı gelse de.... Bu arada aşılamada 12 ile 14 arasında değişmişti bu iğne vurma işi ama tüp bebekte durum değişiyor sanırım yumurta toplanıp transfer olduktan sonra bile devam ediliyor sanırım yakın arkadaşımda tüp bebek tedavisi gördü hatta bebeklerine 3 aylık hamileydi yine iğne vurulmaya devam ediyordu bu tedavi aşamasında kendi vurabildiği iğnesi vardı birde klinikten iğne vurması için biiri geliyordu garibim kımıldayamıyordu bile o çok sıkıntılı geçirdi bünyeden bünyeye değişirmiş inş biz güzel geçiririz bu dönemi
__Eslem__
canım hayırlı olsun tedavi inş sonunda beklediğine kavuşursun Ben 4 ünde olmam gerekiyor normalde 6 sına kadar bekliycez bakalım hayırlısı. Bu arada sizin sorununuz neydi ve doktorun hangi ilaçlara başladı. aşılamada olduğu gibi gonal-f mi yani göbekten mi sadece yoksa başka iğneler ve ilaçlarda yazdı mı? tabi kişiye göre değişir ama merak ediyorum nasıl olacak diye doktorum bana 3 ilaç kullanmam gerektiğini söylemişti bakalım görecez burdan tedavilerimizi aşamalarını paylaşırız elbet ama işte sabırsızlık başa bela
ayyy bende ilk denememde ohss olmuştum 2 kere olmak üzere toplam 2.5 litre su alınmıştı karnımdanona rağmen transfer yapmışlardı çok acı bi durum o yaaa Allah kimseye yaşatmasınnnSelam arkadaşlar ben bugün başladım tedavime pkoluyum ben 2 ay önce ohss riski nedenıyle toplanan yumurtalarım donduruldu(39 yumurta toplandı ) dondurulan 10 adet embriyo bugün adetimin 2. günü cyloprognovayla başlandı endometrıum kalınlaştıgı anda transfer gercekleşicek heycanlıyım ve korkuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
hadi işallllahhhhhumarım pozitif haberlerını cok duyarız bu bölümde:26:
başlıyorum:)))arkadaşlar yarın akşam becerebilirsem tablo oluşturcam herkes YAŞINI,TEDAVİ MERKEZİNİ,KAÇINCI DENEMESİ OLDUĞUNU,PROBLEMİNİ,TEDAVİYE BAŞLAMA TARİHİNİ yazarsa işim kolaylaşır. hem de birbirimizi takip etmemiz kolaylaşır.HEEE BİDE SONUÇ KISMI VAR ama onu yazmaya vakit var BEN HEPİMİZİN YERİNE KOCAMAN pozitifler yazcam o günlere az kaldı.
yok canım uzun protokol şu anda bana uygulanıyor mesela 1 ay öncesinde haber verdim vitamin coraspin ginera (dk hapı) kullandım şimdi de decapeptyl diye baskılayıcı bi iğne var onu kullanıyorum ayıın 8inde gonal fler vurulmaya başlanacakbildiğim kadarıyla 5. günü transfer yapılacak demek oluyor yumurta toplandıktan sonra 5. gün yani..
iğne benim şimdiye kadar 10 ile 14 gün arası oldu bitti 3 hafta sürmez merak etmeyin ama asıl sonraki süreç daha önemli
Ay şu anda aynen içimi okudun..Yolda gelirken eşimle onu konuşuoduk tedavi süresi boyunca kimseye gidip gelmek yok mümkünse kimseyi çağırmak da yok..
Ama terslik ya işte illaki bişeyler denk gelir..Bi de biz tedavi süresini kimseye söylemedik umarım bu durumu devam ettirebiliriz : )
Biz akşam 8 de yapıcaz iğneleri .. misafirlik olsada çay saatine denk gelmesin diye
Ya bu iğne işleri adetle beraber sanırım 3 hafta sürüyor değilmi ? az da değil umarım kimseye çaktırmadan hayırLısıyLa bitiririz tedaviyi :18:
Kızlar benim de yarın sabah saat 9 da yumoş toplama işlemim var.hepimizin Allah yardımcıcı olsun
benim emrio transferim yapıldı anlıyacağınız anne adayıyım 2 çocuk annesi adayı şu anda evde gün saymaya başladım bugün 1 allah 12 günün sonunda anneyim deme lütfunu yaşatsın bana ve bekleyen herkezeee
Allah yardımcın olsun benim de cumartesi transfer olucak inş karnında gerginlik hissedebilirsin biraz korkulcak bişi edğil pazartesi toplandı benim de..
bernaece seninle çok yakın olacak sanırım sonuçlarımız benimde cumartesi transfer olacak transferden biraz korkuyorum açıkçası acılı oluyor mu? istemsiz kasıyorum kendimi ben inş sorun olmaz
arkadaşlar ilk sayfanın ilk mesajına kaydediyorum bilgileri yeni üye olduğum için tablo şeklini ekleyemiyorum biraz acemi işi oldu ama en azından düzen geldi...sizlerden ricam topiği takip edecek arkadaşlar bilgilerini verebilirlerse onları da kaydedebilirim.bilgiler(yaş-tanı-deneme sayısı-tedavi merkezi-tedaviye başlama tarihi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?