2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

harika bir yazı teşekkürler

pek net değil ama..Eki Görüntüle 566013 Eki Görüntüle 566014

umarım iyi çıkmıştır...

maşallah bebişine

ağlama sinem ben de akşama kadar çalışıyorum yalnız değilsin
yalnız ben giremiyorum pek iyi olmuyo
şimdi de çıkıyorum herkese iyi haftasonları

süper poz vermiş bebişin çok güzel cinsiyeti ne merak ettim buarada daha 2 saatim var 7 de çıkacağım

bebişimiz kız teyzesi...ya ben kaçırmış olabilirm canım sen nerde çalışıyosun böyle..kesin özel sektördür de..gerçi benim eşim de öyle..daha gelmedi..haftasonumuz hiç yok..bi pazar var..onda da ne yapacağımızı şaşırıyoruz walla...en son evde mayışan tipler olup kalıyoruz...

beni ekleyen sen misin :)

evet evet evet o benim

bebişin kız olduğu bile belli oluyor canım ön muhasebeciyim canım pvc dekorasyon işin de büro olduğu için ödemeler bana geliyor bi tek başımayım ben açıp kapatıyorum o yüzden milet para getirecek diye cumartesileri de çalışıyorum işimin en sıkıcı yanı bu benim de bi pazarım var herşey pazara kalıyor hiç dinlenemiyorum bide küçük prensesim var gerçi son ayım bırakıyorum işi

:) tamam o zaman

küçük prensesini biliyorum canım allah bağışlasın...işten çıkacağını da hatırlıyorum da..işin ne olduğunu atlamışım..inşallah getiriyorlardır da beklediğine değiyodur ya...offf yanlız mı oturuyosun bi de...ay walla ben daraldım..o zaman dayan sinemcim...evli mutlu çocuklu günlere az kaldı...

sana da canım iyi hafta sonular cumartesileri topiğin bekçisi olarak ben burdayım

bu gün bende boş boş dolaştım durdum nette
çok sıkıcı bir gün

evet canım haftasonu genelde böyle geçyor..

maşallah kuzun ne güzel poz vermiş
bizim sıpada sadece bir kez gösterdi yüzünü o kadar
ne zaman gitsek suratını dönüyo

kızlar benim göbeğim tamam büyüdü de yine de garip geliyor. bebek ölçülerine bakıyorum. göbeğe bakıyorum hayır diyorum sığmaz bu buraya... nasıl oluyor bu yaaa.. siz de hayret ediyor musunuz böyle...

yazık ya bu bebişlere artk resmen ıgmıyorlar habıre yerlesme derdındeler sankı 10 m2 alanda yasıyon bıde utanmadan gerınıyor sıpa yaaa malzeme bu alan bu ıdare et azcık dimı

ben dün kendime iki tane gecelik aldım hemde çok uygun fiyata
veeee üzerimden kocaman bir yük kalktı sanki
hayatında hiç gecelik giymeyen biri olarak baya zorlandım hem tarzıma hem bütçeme uyanı bulmakta

ah canım şu saat oldu bi allahın kulu gelmedi en sinir olduğum yan da bu alıştım yalnızlığa gerçi fazla da yalnız kalmıyorum arkadaşlarım geliyor annemle ela geliyor eltim geliyor net var tv var mutfağım var ev gibi oldu burası benim için bide 9 senedir buradayım şimdide eşim geldi onunla oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…