2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlarrrrrrr yardımmm
mantar sıkıntısı olanlar neler yapmıştı?
çamaşırları ütüleyip kullanmak gerekiyor ve de günlük ped kullanmamak gerekiyor.
başka neler yapmam lazımmmmm???

süpermiş anladım ama tabi ben böyle harfler çıkaramam heralde ama patik yapmayı deneyebilirim. kaç para bacım bunun paketi 10 tane mi var demiştin?
kızlarrrrrrr yardımmm
çamaşırları ütüleyip kullanmak gerekiyor ve de günlük ped kullanmamak gerekiyor.

sakın kaşımaaaa:26: geçmiş olsun cnm ama hemen dra görünsen iyi olur ççünkü bebeğe zarar veriyor diye biliyorum mantar enfeksiyonu dur bi de ben kitaba bakayım bişii yazıyo mu?

kızlarrrrrrr yardımmm
canım ben çok sık yaşamıyorum ama bildiklerimi yazayım
kaşıntım olunca küçük bi parça yoğurt sürüyorum geçiriyo
birde sarımsak yutuyorum akıntı olunca sarımsak düşmanıymış o mantarların eğer tansiyon problemin yoksa sende dene, tansiyonu düşürüyomuş haberin olsun.
birde karbonatlı suyla yıkayabilirsin oda temizliyor orayı, bildiklerim bu kadar inş yardımcı olur sana
bende bunları kitaptan okudum herhangi bir zararı yoktur umarım... çok kötüyse ilaç kullanmanız gerekebilir yazıyordu birde

Son düzenleme:
ikiz bebekler çok şeker :)
yalnız bişey dikkatimi çekti biri çok büyük değil mi? minik olan daha yaramaz ama yerim ben onu

Son düzenleme:
gunaydınnnn bacımmm bende akşam cok yorulmusum hemen yattım akşam
bu arada ben dun omo baby aldım kıyafetlerını yıkayayım dıye acaba dalın mı alsaydım ne dersın?

günaydın bacım anam bi gece de erken yat dinlen geçmişi okurken bakıyorum sen kapatıyorsun sabah sen açıyorsun azıcık dinlen doğumlara az kaldı :18::18::18::18: canım ben oma dan hiç almadım ama arkadaşlar kullandı memnun kalmışlar ama yumuşatıcı için kesin dalin al çok kalıcı

kararsız kaldım dedım hıc acmayayım dursun kenarda dalın alayım dalın bıtene kadar 2 -3 ay gecer sonra omo yu kullanırım ne dersın?yumustaıcı dalın alıcam kesın

kararsız kaldım dedım hıc acmayayım dursun kenarda dalın alayım dalın bıtene kadar 2 -3 ay gecer sonra omo yu kullanırım ne dersın?yumustaıcı dalın alıcam kesın

bence de öyle yap oma yılların deterjanı kesin lekeler için çok etkilidir ilk aylar da çok lekelenmiyor zaten dalini kullanırsın zorlu lekeler için omo yu kullanırsın ben dalanın sabun tozu var ondan da alıyorum eloşun çiş lileri için anam benim kız çok sıvı tüketiyor hep geçiriyor üstüne bez almak tan iflahım kurudu

günaydınlarrr :2: geçmedi gitti yaaa
ayy bu sabah pek bi heyecanlıyım aralık ayı da başladı çok az kaldı kavuşmalara

kaç para tam bilmiyorum hocam ya biz kırtasiye listesi yapıoruz velilerden para toplayıp toplu alıyoruz ama anaokullarında falan herkes kullanıyo pahalı olsa alamayız on on bes lira bişey paketi sanırım içinde on farklı renk cıkıo.
mantar konusunda da ben hamilelikten önce sirkeyle yıkıyordum hemen gecıyrdu ama hamile iken işe yarar mı bilmiorum

günaydınlarrr :2: geçmedi gitti yaaa
ayy bu sabah pek bi heyecanlıyım aralık ayı da başladı çok az kaldı kavuşmalara

aynen canım gerçi benim heyecanım daha çok bu son ayım iş hayatım da artık çalışmaya veda ediyorum artık eşimi evde karşılayacağım yavrularımla birlikte büyük bi aile oluyoruz bide benim biraz daha hareketli olacağı için son bi ay iyice dinleneceğim tabi dinlene bilirsem

hayırlı olsun ne güzel çocuklarınla vakit gecireceksin Allahım bize de nasip etsin inşallah

günaydın günaydın günaydııınnnnnnn

önce o karnınızdaki minnakları sonra da sizleri kocaman öpüyoruz kızçemleeeee
inşallah hepimiz için bol tekmeli, az kasılmalı çoookmutlu bir gün olur:)))

hayırlı olsun ne güzel çocuklarınla vakit gecireceksin Allahım bize de nasip etsin inşallah

amin canım inan evde o kadar çok yoruluyorum ki bazen işyerin de dinlediğimi düşünüyorum bayanların çalışması meslek sahibi olması kendi ayakları üstün de durması kadar güzel birşey yok ama çalışan anne olmak zor zor zor

sana da günaydın şekerim bizde seni öpüyoruz oğlumla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…