- Konu Sahibi papatya3459
-
- #28.401
süpermiş anladımevet bak bunlar keçeden keçe biraz daha pahalı evaya göre ama bunlar anahtarlık da olur mesela bencede çok güzel evde yapılacak şeyler dısrda cok pahalı bence boş boş oturana kadar evde yapılabilir
bak hocam senin sabunlara paket örneği :):) evadan işte :)Eki Görüntüle 565640 Eki Görüntüle 565641
kızlarrrrrrr yardımmm
mantar sıkıntısı olanlar neler yapmıştı?
çamaşırları ütüleyip kullanmak gerekiyor ve de günlük ped kullanmamak gerekiyor.
başka neler yapmam lazımmmmm???
canım ben çok sık yaşamıyorum ama bildiklerimi yazayımkızlarrrrrrr yardımmm
mantar sıkıntısı olanlar neler yapmıştı?
çamaşırları ütüleyip kullanmak gerekiyor ve de günlük ped kullanmamak gerekiyor.
başka neler yapmam lazımmmmm???
gunaydınnnn bacımmm bende akşam cok yorulmusum hemen yattım akşambi yağmurlu istanbul sabahından herkese günaydınlar
gunaydınnnn bacımmm bende akşam cok yorulmusum hemen yattım akşam
bu arada ben dun omo baby aldım kıyafetlerını yıkayayım dıye acaba dalın mı alsaydım ne dersın?
kararsız kaldım dedım hıc acmayayım dursun kenarda dalın alayım dalın bıtene kadar 2 -3 ay gecer sonra omo yu kullanırım ne dersın?yumustaıcı dalın alıcam kesıngünaydın bacım anam bi gece de erken yat dinlen geçmişi okurken bakıyorum sen kapatıyorsun sabah sen açıyorsun azıcık dinlen doğumlara az kaldı :18::18::18::18: canım ben oma dan hiç almadım ama arkadaşlar kullandı memnun kalmışlar ama yumuşatıcı için kesin dalin al çok kalıcı
kararsız kaldım dedım hıc acmayayım dursun kenarda dalın alayım dalın bıtene kadar 2 -3 ay gecer sonra omo yu kullanırım ne dersın?yumustaıcı dalın alıcam kesın
süpermiş anladımama tabi ben böyle harfler çıkaramam heralde ama patik yapmayı deneyebilirim. kaç para bacım bunun paketi 10 tane mi var demiştin?
sakın kaşımaaaa:26: geçmiş olsun cnm ama hemen dra görünsen iyi olur ççünkü bebeğe zarar veriyor diye biliyorum mantar enfeksiyonudur bi de ben kitaba bakayım bişii yazıyo mu?
günaydınlarrr :2: geçmedi gitti yaaa
ayy bu sabah pek bi heyecanlıyım aralık ayı da başladı çok az kaldı kavuşmalara
aynen canım gerçi benim heyecanım daha çok bu son ayım iş hayatım da artık çalışmaya veda ediyorum artık eşimi evde karşılayacağım yavrularımla birlikte büyük bi aile oluyoruz bide benim biraz daha hareketli olacağı için son bi ay iyice dinleneceğim tabi dinlene bilirsem
hayırlı olsun ne güzel çocuklarınla vakit gecireceksin Allahım bize de nasip etsin inşallah
günaydın günaydın günaydııınnnnnnn
önce o karnınızdaki minnakları sonra da sizleri kocaman öpüyoruz kızçemleeeee
inşallah hepimiz için bol tekmeli, az kasılmalı çoookmutlu bir gün olur:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?