- Konu Sahibi papatya3459
-
- #44.621
manken olacaktır o :)Masallah hepinizin bebeislerine tombik tombikler ısırmalık benim kız 6100 falan daha 14 subat dogumluyuz. Formuna dikkat ediyo sanırım
yok dedesi takmıs voleybolcu yapacakmısmanken olacaktır o :)
oda ıyı oda olur ben voleybolcu kızları cok begenırımyok dedesi takmıs voleybolcu yapacakmıs
o zaman ok bızım saglık ocagı hıc soymadan yapıyor sımdı yaz farketmezde kısında kalın kıyafetle tartıyo
kııznaaaa cok guzellll gozlerı mavı galıbaaa???
mama markasını degıstırsen ben buyuk oğluma nestel guıogoz verırdım bı onu sevdıcunkukızlar bebeğim devam sütünü içmiyor. uyanıkken asla içiiremiyorum. aç olduğu için de uyuyamıyor. ağlaya ağlaya zayıf düşüp uyuyor. uykuda içiriyorum zorla. uyanırsa bırakıyor. sabaha kadar elimde biberon başında içmesini bekliyorum. gündüz de aynı. çıldırmadan bir çözüm bulmam lazım. içine dr. önerisiyle vanilya şurubu da damlattım yemedi. vicdanlı ve bilgili olan annelerin tavsiyelerini bekliyorum. nasıl içirebilirim?
ben dıgdugundan berı vermeye calısıyorum hala sevmıyor ama yaz ve ek gıdanın etkısıyle bıraz daha ıcıyorenfksiyon varya su çok içmesi gerekiyor oğlumun kaşıkla çok içmiyr die biberon denedim ondan hiç içmiyor alışkın değil diye sanıırm sizler nasıl içiriyorsunuz suyu?
benim kızımın da haftaya salı aşısı var. 15 haziran ctesi günü de doktor kontrolümüz. aşısı için işten arken çıkıcam. aşı olurken yanında olmalıyım. annem ağlamasına dayanamıyor. panikliyor. şimdiden stres yapıyorumbenim kız bugün sağlık ocağına gitti demir damlası vermişler kuzuma 6.170 gram 67 cm olmuş
bebişlerinizi kaç saatte bir besliyosunuz?
benim kızımın da haftaya salı aşısı var. 15 haziran ctesi günü de doktor kontrolümüz. aşısı için işten arken çıkıcam. aşı olurken yanında olmalıyım. annem ağlamasına dayanamıyor. panikliyor. şimdiden stres yapıyorum
oyyyyyyyyyyyyyy ben dayanamam sarılmam lazım ona
bebişlerinizi kaç saatte bir besliyosunuz?
pofik kız kızının fotosunu koyarmısın bakalım bakam bi bızdığa[/QUOTE
Koymasam bana darılır mısınız?ama bana çok benziyor. iri gözlü maralım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?