2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Masallah hepinizin bebeislerine tombik tombikler ısırmalık benim kız 6100 falan daha 14 subat dogumluyuz. Formuna dikkat ediyo sanırım

kızlar kan ilacını verdim bebeğime ama ishal oldu çok feci ya bide çok kötü kokuyor ve küçük küçük kırmızı şeyler vardı kanlı ishal mi oldu yoksa bilemedim nasıl oluyor

o zaman ok bızım saglık ocagı hıc soymadan yapıyor sımdı yaz farketmezde kısında kalın kıyafetle tartıyo

kııznaaaa cok guzellll gozlerı mavı galıbaaa???

evet canım mavi gözleri inşallah değişmez babasının gözlerinin aynıı şimdilik. buarada bugün sağlık ocağına gittik boy kilo ölçümüne tam 3buçuk aylık 20haziranda 4 aylık olcak 7700çıktı ama kıyafet falan çıkarsak 7500 civarı boyuda 63 çıktı 15 günümüz daha var bakalım 4 ayı tamamlayınca ne olcak

Son düzenleme:
kızlar bebeğim devam sütünü içmiyor. uyanıkken asla içiiremiyorum. aç olduğu için de uyuyamıyor. ağlaya ağlaya zayıf düşüp uyuyor. uykuda içiriyorum zorla. uyanırsa bırakıyor. sabaha kadar elimde biberon başında içmesini bekliyorum. gündüz de aynı. çıldırmadan bir çözüm bulmam lazım. içine dr. önerisiyle vanilya şurubu da damlattım yemedi. vicdanlı ve bilgili olan annelerin tavsiyelerini bekliyorum. nasıl içirebilirim?

enfksiyon varya su çok içmesi gerekiyor oğlumun kaşıkla çok içmiyr die biberon denedim ondan hiç içmiyor alışkın değil diye sanıırm sizler nasıl içiriyorsunuz suyu?

mama markasını degıstırsen ben buyuk oğluma nestel guıogoz verırdım bı onu sevdıcunku

enfksiyon varya su çok içmesi gerekiyor oğlumun kaşıkla çok içmiyr die biberon denedim ondan hiç içmiyor alışkın değil diye sanıırm sizler nasıl içiriyorsunuz suyu?
ben dıgdugundan berı vermeye calısıyorum hala sevmıyor ama yaz ve ek gıdanın etkısıyle bıraz daha ıcıyor

benim kız bugün sağlık ocağına gitti demir damlası vermişler kuzuma 6.170 gram 67 cm olmuş
benim kızımın da haftaya salı aşısı var. 15 haziran ctesi günü de doktor kontrolümüz. aşısı için işten arken çıkıcam. aşı olurken yanında olmalıyım. annem ağlamasına dayanamıyor. panikliyor. şimdiden stres yapıyorum

kuzu streslenme benim eşimle kv götürdü benimkide ağlamış kuzum ya 2 tane yapmışlar bacaktan

bebişlerinizi kaç saatte bir besliyosunuz?

ben emziriyorum bi gece yatarken bide gündüz 1 2 sefer 10 dakika kadar emiyo gündüz 1 saatte bir 3 5dakika emiyo nekadar emdiğini malum bilemiyorum ama hep tek göğüs emiyo 2göğüs bitek gece yatarken ondada 5 saat falan uyuyo sonra uyuklarken tek göğüs 5 dakika emip uyuyakalıyor 2 saat uyuyo gene uyanıyo gene 5 dakike emip 2saat uyuyo sonra uyanıyo kaka yapıyo rutin böyle hergün gündüzde 1saatte bir emiyo 2saatte bir yarımşar saat kadar uyuyo bazen 1 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…