- Konu Sahibi papatya3459
-
- #44.581
tek tek alıntı yapamadım bizim için dua eden arkadaşlardan allah razı olsun çocuklarınızı size bağışlasın inş bugün gittim eeg mizi sordum çıkmış.. dedi hafif bozuk ama çok önemli değil ama ilaca devam dedi 1 ay sonra kan idrar tahlillerimiz belli olucakmış araştırıyorlar ilaç ağır geliyor biraz uykuda yapıyor zavallıma (sevyeter )geçmişolsunda diyemedim sana ama okudum düzelmiş galiba hadi gözün aydın cnm
gecmıs olsun neydı rahatsızıgı kuzunun ? kafam karıstı bebeklerın rahatsızlıgı bırbırıne gırdı kafamdahaftasonu ananeye gittik yazlığa stres attık azcık kuzumlaEki Görüntüle 728389 buda hastanedeki hali Eki Görüntüle 728401 Eki Görüntüle 728403
gecmıs olsun neydı rahatsızıgı kuzunun ? kafam karıstı bebeklerın rahatsızlıgı bırbırıne gırdı kafamdamasaşşahhhh sıze rugarda aynı oyle uyuyor:)
sevyeter cok sevındım basını tutmasına ama ben beklıyordum olacagını :)
ay hadı ınsallah onlarda temız cıkarcnm 2 aylıkkende morardı gözleri açıyo bi noktaya bakıyo sert bi şekilde kırmaşmıyo işte ide geçen haftalarda oldu dktr direk epilepsiye benzetti ilaca başlattı titremeoluyomu dedi yok dedim gözden kaçırmış olmayasın dedi hayır dedim emar temiz dünde eegmiz hafif bozuk dedi ama önemsemedi bn internetten baktımda hafif bozukluk normal kişilerdede çıkabiliyormuş 1 ay sonra gel dedi birsürü kan aldılar iç organlardanda gelebilirdedi kanda belli olucak sanırım kanda çok geç çıkıcak normal kan tahlili değil dedi
inşallah.. cnm benim çok sağol biliyodum dualarınızı eksik etmiyeceğinizi hemen yazıp çıkmıştım gelenden gidenden hastane anca fırsat buldum paşa diyonya kuzuma öyle hoşuma gidiyoki :)Scanım arkadasım yerim senin paşa oğluşunuu :)
inşallah hiçbirşeyi cıkmadan gecireceksiniz bu zor günlerinizi de dualarımdasın hep..hiç kötü şeyler getirme aklına inşallah rabbim şifasını versin ya
Maşallah canım benim kızımda 3.ayda 6600dü 61cmdi ben su vermeye daha yeni başladım on onbeş gün oldu herhalde:-/ ek gıdalara ne zaman başlamayı düşünüyorsun benim bu 2. Çocuğum ama inan ne yedircem neyle başlıycam bilmiyorum unuttum bu aylarda ne veriyodum
cnm 2 aylıkkende morardı gözleri açıyo bi noktaya bakıyo sert bi şekilde kırmaşmıyo işte ide geçen haftalarda oldu dktr direk epilepsiye benzetti ilaca başlattı titremeoluyomu dedi yok dedim gözden kaçırmış olmayasın dedi hayır dedim emar temiz dünde eegmiz hafif bozuk dedi ama önemsemedi bn internetten baktımda hafif bozukluk normal kişilerdede çıkabiliyormuş 1 ay sonra gel dedi birsürü kan aldılar iç organlardanda gelebilirdedi kanda belli olucak sanırım kanda çok geç çıkıcak normal kan tahlili değil dedi
İnşallah canım,iyiki varsınız..ay hadı ınsallah onlarda temız cıkar
Aynısı basima geldi benimkide Medala süt kactig icin iyi cekemiyordu biz magzadan aldık hellobaby den direk oraya götürdük,onlar Servisi'ne verdi yapmışlar para almadılar fakat ben geri aldığımda kullanmadım 1 ay oluyor gecen kullanayım dedim çalışıyor ama sanki ayar dugmedinibtam otutturamamislar suan isimini görüyor,ben geri göndereyim diyorum esım kalsın çalışıyor yeter diyorKizlar aranizda medela sut pompasi kullanan var mi. Benimkinin motoruna sut kacmisti. Cekmiyor simdi.sagamadim. garantiye vermeden yapabilecegim bir sey var mi?
Gecmis olsun,Rabbim korusun bebeklerimizi.Tüm bebişlere geçmiş olsun.Bizde geçen ayın nerdeyse tamamını hastanede geçirdik.inşallah bu günleride atlatırız.
oğluşuma aldığımız araba kötü çıktı yeni araba alacağım. araba koltuğunu hemen koyabileceğim modellerden memnun kaldğınız bana
tavsiye edebileceğiniz bebek arabası varsa yazabilir misiniz.Bi dünya para verip tekrar kullamamak istemiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
Kızlar bebekleriniz öğlenleri ortalama kaç saat uyuyor :44:
motoruna sut kacinca garantiye girmiyo diye duymustum. yarin ben de aldigim yere gotureyim bakalim. ins garantiye giriyordur.Aynısı basima geldi benimkide Medala süt kactig icin iyi cekemiyordu biz magzadan aldık hellobaby den direk oraya götürdük,onlar Servisi'ne verdi yapmışlar para almadılar fakat ben geri aldığımda kullanmadım 1 ay oluyor gecen kullanayım dedim çalışıyor ama sanki ayar dugmedinibtam otutturamamislar suan isimini görüyor,ben geri göndereyim diyorum esım kalsın çalışıyor yeter diyor
ya canım şimdi okudumda belki mesajımı okudun ama tekrar söyleyeyim dedim benim oğlumunda aynı aşırı idrar yolu enfeksiyonu var dediler Allahım nasıl korktuk bide doktor nerdeyse 1 ay öncesinden yaptırın demişti o bu derken ihmal ettik eşim nasıl kendini suçluyor böbreklerinde sorun varsa nasıl ihmal ettik diye kızıyoruz çok şükür ikinci tahlili tekrarladık temiz yani isterseniz bir kez daha test yaptırın inşallah Allahın izniyle temiz çıkar bu arada bizde en kısa sürede sünnet yaptırmayı düşünüyoruz inşallah kolaylıkla atlatırız...:13:çok moralim bozuk oğlumda aşırı idrar yolu enfeksiyonu çıktı yarında böbreklerine bakılacak inş bişi çıkmaz dua ediorum.ben urfadayım biliosunuz 15 haziranda ankaraya giidcez izne dr sünnetini bian önce yaptırın dedi ankaranın yabncısıyız eşimin ailesi var ankarada olup sünnet yaptıran varsa hastane ve dr ismi önerebilirmisiniz urfada yaptırmak istemiyorum
Canimm bende cok uxun zamandir ayni seyi yasiyorumm.. emzirebilmek icin mucadele ediyorumm..paylasimin icin cok yesekkurler ... hemen yarin yaptircam tahlili bakalimm ne cikacak bizimkisinde...
Sevyeter cok sevindmm insallah hep tutmaya devam eder..darisi hocopoliye ve nz ye insallah...
Aynısı basima geldi benimkide Medala süt kactig icin iyi cekemiyordu biz magzadan aldık hellobaby den direk oraya götürdük,onlar Servisi'ne verdi yapmışlar para almadılar fakat ben geri aldığımda kullanmadım 1 ay oluyor gecen kullanayım dedim çalışıyor ama sanki ayar dugmedinibtam otutturamamislar suan isimini görüyor,ben geri göndereyim diyorum esım kalsın çalışıyor yeter diyor
cnm 2 aylıkkende morardı gözleri açıyo bi noktaya bakıyo sert bi şekilde kırmaşmıyo işte ide geçen haftalarda oldu dktr direk epilepsiye benzetti ilaca başlattı titremeoluyomu dedi yok dedim gözden kaçırmış olmayasın dedi hayır dedim emar temiz dünde eegmiz hafif bozuk dedi ama önemsemedi bn internetten baktımda hafif bozukluk normal kişilerdede çıkabiliyormuş 1 ay sonra gel dedi birsürü kan aldılar iç organlardanda gelebilirdedi kanda belli olucak sanırım kanda çok geç çıkıcak normal kan tahlili değil dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?