2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Ay sadece 2 bardak su mu?! Nasıl dayanıyorsun? Benim oruç tutmamamdadki en önemli sebep susuzluğa dayanamayacağımı tahmin etmek. Bu kadar az su içip sütün oluyor mu yaa? Ben önceden 2 lt içerdim günde, şimdi çok rahat 3-3,5 lt içiyorum. Hatta susayınca mutlaka iki bardak birden içerim, küçük su bardaklarından da nefret ederim. Böyle kocaman olmalı.
Biraz daha su içsen daha çok tuvalete çkar, daha kolay kilo verirsin aslında. Ayrıca hepimizin fazla kilosu var kötü hissetme, daha doğumun üzerinden çok zaman geçmedi ki.

Son düzenleme:
maşallah kuzucuğa yaa
ben civil den ömere bi kaç tulum falan almıştım 12-12 ay yazıyo
şimdi sığmıyo içine
o yüzden pek güvenemiyorum ben etiketlere
sende bi kontrol et derim canım
ne olur ne olmaz

maşallah kuzucuğa yaa
şimdi sığmıyo içine
ne olur ne olmaz

bende önümüzdeki yaza bikaç bişi aldım 18 24 aldım hep şimdi 9 12yiz çünkü

maşallah kuzucuğa yaa
şimdi sığmıyo içine
ne olur ne olmaz
Canım azra 4.ayda 1 cm uzadı, boyu 66 cm oldu. Aldıklarımın üzerinde 86 cm yazıyor. Artık çok hızlı uzamayacaklarını biliyorum. Yani 10 ayda 20 cm den fazla uzamaz herhalde. Uzarsa da elbise oldukları için birkaç cm kısa olması kötü durmaz. Pantolon olsa zor olurdu ama. Kaldı ki ben azra'nın bazı penye elbiselerini sonraki yıllarda altına uygun bir taytla tunik olarak dahi kullanmayı düşünüuorum. Yapanlar var, çok da şirin oluyor. Hem elbise daha uzun kullanılmış oluyor.

[

Ay masallah ya,tosuncuk bu tosuncuk! Subat anneleri grubunun medari iftari, bizim ayda 300 gr i zorla alan bebeklerimizin yaninda bu nedir :) suna bak kollara bacaklara ! Masallah, parkta filan denk gelen teyzeler size neler soyluyorlardir kimbilir. Ama bakinca anladim annesi cok terliyordur bu?
ben de baktim artik her magazada kizlara gore guzel birseyler illaki var, bundan boyle sadece lcwaikiki (cunku cok hesapli) indirim zamanlarinda da aziz bebe ve idil baby ye gitcem, cok guzel elbiseleri var. Panco, bg store, zara gereksiz pahali. Ay bi de c&a ve h&m de de gunlukte giymelik guzel seyler olabiliyor.Elbise bence de bayramda kizlarda giyilmeli canim :)[/QUOTE]

Bak daha gecen hafta netten zara dan cok güzel ciciler aldım denize hemde parca bası 9.90 ben b ekmegi netten almıyorum yani gerisini sen düsün
maşallahEki Görüntüle 768370 Eki Görüntüle 768371
bunlarda bizim yaklaşık iki hafta önceki halimiz
masallah cok tatlı

hosgeldin cnm

masallah cnm cok tatlı

totosunu görmek isterdimmmmm

BENDE GEÇEN SERVİSE GÖNDERDM süt kaçırmşm kosoca izmirde servsi yok ankaraya gönderdk.sen makinyı nsl açysn merk ettm?o beyz plstk çok önmlymş dedğn gibi çok temzlmk gerkyor hatta küçk yırtlmlr oluyr yedekte bulndrmk lazm

Ben de istanbuldan ankaraya gondermistim. Aslında gondermeden kurutmayi bi deniycektim ama garantiden çıkar diye açmadım motoru. Bi sefer gönderip geldikten sonra hep açtım. devamlı aynı sorunlarla karşılaşıyorum çünki. Bi de göndermek mesele değil de. Kim bilir kaç günde gelecek. Benim oğlum beni emmedigiicin sagmaktan başka şansım yok. O yüzden kendim açıyorum artık. Başlatma ve hız ayarlama düğmelerinin olduğu kapak var ya orayı açıyorum. Kapağın altından ve üstünden aynı anda bastiriyorum, içerdeki centiklerden kurtuluyor, ama açması zor dikkat etmek lazım. Içinde boşluklara geçen çubuklar var.onlar kırılabilir.

arkadaşlar merhaba daha çokk yeniyim ama becerebilirsem bundan sonra ben de sizinleyim(hoş sladı zamanından beri sizinleyim ama yeni üye oldum.biri bana netten 4500 sayfa okuyup takip etceksin dese yok artık derdim ama... )hepinizi yüzyüze görüştüğüm arkadaşlarım kadar iyi tanıyorum sanki artık paylaşımlara ben de dahil olmak istedim.şimdi bana biri yol göstersin hayrına.üye oldum ama bu topği bulmak zor oldu ben üye değilken gamzeli hatun konu sahibi gözüküyodu şimdi papatya olmuş falan.bir dahaki girişimde beceremezsem diye korkuyorum cahilliğimi hoş görün:)

kumpiçim içmek için kendimi zorladığımda midem ağrıyo suyu az tükettiğim için sürekli idrar yolu enfeksiyonu ve böbreklerden rahatsızlandım ben kış aylarında dahada az içerim

canım üye girişi yaptıktan sonra beni hatırla dersin sürekli açılır sayfayı bulamıyosan da google a 2013 şubat anneleri yaz bulursun burdatı. ah ahhh sladi vardı dimi bi zamanlar ya senaryolar vardı o varken ben teketmiştim sayfayı geçenlerde en başları bi okuyayım dedim neler neler yzmış ya çok güldüm

hoş geldin cnm bi şubat annemiz daha oldu burdaki kızlar hepsi süper birbirimize destek yardımcı oluyoruz sende hoş geldin bebişin kızmı erkekmi nasıl gelişimi falan kuzunun

hoşbuldum arkadaşlar sağolun evet burdaki arkadaşları hem samimi hem de seviyeli buluyorum.9ay hamilelik dönemi+6 ay bebekli dönem sorduğunuz sorulara varsa tecrübem cevap vermek ya da tecrübesiz olduğum durumlarda yardım almak istedim bazen içim içimi yedi ama nasip bugüneymiş.benim bebeğim erkek ama bi de 7 yaşında kızım var.gelişimleri genel anlamda iyi çok şükür.hele çok cılız bir kız çocuğunu büyüttükten sonra oğlum maşallah bana tosbacık gibi geliyo.acaba benim de ısırdığımda ağzıma eti gelecek bi çocuğum olur mu derken şimdi oğlum mucizem oldu.çocukları geçtim de ilk çocukla ikinci arasında ben kendimde çoookk büyük farklılıklar görüyorum.

kızlar hayırlı akşamlar bakıp bakıp kaçıyorsunuz bir iki kelam etseniz ne ii olurdu benim gibi yalnız birine eşim görevde çocuklarım olmasydı ben neyapcaktım Allaha şükürler olsun onlar var

kızlar hayırlı akşamlar bakıp bakıp kaçıyorsunuz bir iki kelam etseniz ne ii olurdu benim gibi yalnız birine eşim görevde çocuklarım olmasydı ben neyapcaktım Allaha şükürler olsun onlar var

selam hazan sen de mi sahura kadar oturanlardansın.valla ben de yatamıyorum tam uykumun geldiği saatlerde davulcular sağolsun bi de bizim kapının önünde serenat yapıyo sanki adam bi kere geçip gitmiyo da yani sahura kadar uyku yok sonra da oğlum uykusunu almış oluyo yani ramazan başladığından beri zombi gibi geziyorum gündüzleri

canımya ben aslında erkenciyim ama oğlum 10 11de uyuyo tekrar kalkıyor yatmıyor 1re kadar bu son günlerde böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…