- Konu Sahibi papatya3459
-
- #45.741
Ay sadece 2 bardak su mu?!canımya 5 lt suyu icebiliyormusun ben günde en fazla 2 bardak birde tahin helvasını geçenlerde eşime aldırdım haftalarca durdu sevmiyorum ama mejbur yicem ben doğumdan sonra hiç kilo veremedim hamileyken kilo kaybediyordum habire birde kilom fazla okonuya hiç girmiyelim kilomu söylemeye utanıyorum
maşallah kuzucuğa yaaHe he heEşime de yapıyorum bazen, bilahere anlatırım, ona yaptığım kitabına uydurmalar da bir başka oluyor
Ben de sana bayılıyorum cicim, ama ne yazık ki izmirdesin. Olsun, kızım azıcık büyüsün ben atlar gelirim izmir'e, havalimanına yakın bir yerlerde takılırız. Meltem istanbula gelirken haber vermedi bana ama olsun, onu da çağırırızben akşam olunca dönerim evime. Sen yeter ki iste
Ama sen şimdiden düşün, beni nereye götüreceksin, ne yiyeceğiz mesela?
Canımsın sen de, ne güzel iltifat bu
Eşinin sıkıntısı neyse hemen anlaşılır inşallah. Endişelenme, eğer panik ataksa da çok kolay tedavi edilen bir hastalık. İlaçlarını kullanınca tekrarlamaz bile.
bebekler büyüdükçe daha uzun aralıklar oluyor ya ondan daha rahat hareket ettim. Seneye yazın 15 aylık olacak,12-18 illaki olur ya.
maşallah kuzucuğa yaa
ben civil den ömere bi kaç tulum falan almıştım 12-12 ay yazıyo
şimdi sığmıyo içine
o yüzden pek güvenemiyorum ben etiketlere
sende bi kontrol et derim canım
ne olur ne olmaz
Canım azra 4.ayda 1 cm uzadı, boyu 66 cm oldu. Aldıklarımın üzerinde 86 cm yazıyor. Artık çok hızlı uzamayacaklarını biliyorum. Yani 10 ayda 20 cm den fazla uzamaz herhalde. Uzarsa da elbise oldukları için birkaç cm kısa olması kötü durmaz. Pantolon olsa zor olurdu ama. Kaldı ki ben azra'nın bazı penye elbiselerini sonraki yıllarda altına uygun bir taytla tunik olarak dahi kullanmayı düşünüuorum. Yapanlar var, çok da şirin oluyor. Hem elbise daha uzun kullanılmış oluyor.maşallah kuzucuğa yaa
ben civil den ömere bi kaç tulum falan almıştım 12-12 ay yazıyo
şimdi sığmıyo içine
o yüzden pek güvenemiyorum ben etiketlere
sende bi kontrol et derim canım
ne olur ne olmaz
iyi yapmışsın, senin tosuncuk bence uzun süre ilerde olacak gelişim olarak. Ben senin yerinde olsam senin gibi 18-24 alırdım. Benim kızın sadce boyu uzun kilosu normal. Seninki hem boylu hem de iri maşallah.bende önümüzdeki yaza bikaç bişi aldım 18 24 aldım hep şimdi 9 12yiz çünkü
BEN 1 yaş ve 12-18 alıyorum şu anda. şortlu takımlar 1 yaş. hava da sıcak çok dar giydirmemeye özen gösteriyorum. rahatlığı bakımından. ben de kış için hırka falan aldım NETTEN, 2 yaş onlarda .bende önümüzdeki yaza bikaç bişi aldım 18 24 aldım hep şimdi 9 12yiz çünkü
masallah cok tatlı
hosgeldin cnmherkese günaydınlar arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 2013 şubat ikiz annesiyim şükürler olsun Rabbime yalnız benim bir sorunum var benim ikizlerden biri çok zor uyuyor ayağımda sallayarak saatlerce uyumuyor yani dizlerimde derman kalmadı artık benim gibi bir sorun yaşayıpta düzelen varmı aranızda ne yaptınız mesela
masallah cnm cok tatlıkumpicimm sende bendensin kendime hiç bişi almıyorum hep kuzuya bidahaki yaza bile aldım bende etek badi vs. jokerde indirim vardı soobe ürünlerinde onlardan aldım bakalım yarın gelcek kargom bide aziz bebe ve waikikiye bakcam bakalım bide minnağıma şu kocaman çiçekli tüllü bantlardan alcam bikaç tane çok şeker oluyo. bayramlıklar hazırmı buarada kızlar ben taytlı bi takım aldım ama bitanede elbise alcam ayakkabı alcam buarada benim minnoşta büyüdü bikaç resmini koyalım teyzeleri...
Eki Görüntüle 768012 Eki Görüntüle 768013 Eki Görüntüle 768011 Eki Görüntüle 768010
totosunu görmek isterdimmmmmkumpicimm sende bendensin kendime hiç bişi almıyorum hep kuzuya bidahaki yaza bile aldım bende etek badi vs. jokerde indirim vardı soobe ürünlerinde onlardan aldım bakalım yarın gelcek kargom bide aziz bebe ve waikikiye bakcam bakalım bide minnağıma şu kocaman çiçekli tüllü bantlardan alcam bikaç tane çok şeker oluyo. bayramlıklar hazırmı buarada kızlar ben taytlı bi takım aldım ama bitanede elbise alcam ayakkabı alcam buarada benim minnoşta büyüdü bikaç resmini koyalım teyzeleri...
Eki Görüntüle 768012 Eki Görüntüle 768013 Eki Görüntüle 768011 Eki Görüntüle 768010
cok güzel elbiseler almışsın azraya :) ben almaya cesaret edemiyorum denk gelecek mı seneye nasıl olacak diye.
canım ben genelde çekiş gücü ile ilgili sorunlar yaşadım. birincisi motora süt kaçınca çekiş gücü azalıyo. öyle oldugu zaman motorunu acıp saç kurutma makinası ile kurutuyorum. geçen gün yine çekiş gücü azaldı. motoru kaç defa actım kuruttum olmadı. hani sütün biberona aktığı yerde beyaz bi plastik var ya. orası hava alıyormuş ondan cekmemiş. orası hava almıycak. bazen yağ birikiyo oraya. hava alıyo.orayı da yıkamaya dikkat et.
BENDE GEÇEN SERVİSE GÖNDERDM süt kaçırmşm kosoca izmirde servsi yok ankaraya gönderdk.sen makinyı nsl açysn merk ettm?o beyz plstk çok önmlymş dedğn gibi çok temzlmk gerkyor hatta küçk yırtlmlr oluyr yedekte bulndrmk lazm
arkadaşlar merhaba daha çokk yeniyim ama becerebilirsem bundan sonra ben de sizinleyim(hoş sladı zamanından beri sizinleyim ama yeni üye oldum.biri bana netten 4500 sayfa okuyup takip etceksin dese yok artık derdim ama... )hepinizi yüzyüze görüştüğüm arkadaşlarım kadar iyi tanıyorum sanki artık paylaşımlara ben de dahil olmak istedim.şimdi bana biri yol göstersin hayrına.üye oldum ama bu topği bulmak zor oldu ben üye değilken gamzeli hatun konu sahibi gözüküyodu şimdi papatya olmuş falan.bir dahaki girişimde beceremezsem diye korkuyorum cahilliğimi hoş görün:)
arkadaşlar merhaba daha çokk yeniyim ama becerebilirsem bundan sonra ben de sizinleyim(hoş sladı zamanından beri sizinleyim ama yeni üye oldum.biri bana netten 4500 sayfa okuyup takip etceksin dese yok artık derdim ama... )hepinizi yüzyüze görüştüğüm arkadaşlarım kadar iyi tanıyorum sanki artık paylaşımlara ben de dahil olmak istedim.şimdi bana biri yol göstersin hayrına.üye oldum ama bu topği bulmak zor oldu ben üye değilken gamzeli hatun konu sahibi gözüküyodu şimdi papatya olmuş falan.bir dahaki girişimde beceremezsem diye korkuyorum cahilliğimi hoş görün:)
totosunu görmek isterdimmmmm
kızlar hayırlı akşamlar bakıp bakıp kaçıyorsunuz bir iki kelam etseniz ne ii olurdu benim gibi yalnız birine eşim görevde çocuklarım olmasydı ben neyapcaktım Allaha şükürler olsun onlar var
selam hazan sen de mi sahura kadar oturanlardansın.valla ben de yatamıyorum tam uykumun geldiği saatlerde davulcular sağolsun bi de bizim kapının önünde serenat yapıyo sanki adam bi kere geçip gitmiyo da yani sahura kadar uyku yok sonra da oğlum uykusunu almış oluyo yani ramazan başladığından beri zombi gibi geziyorum gündüzleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?