- Konu Sahibi papatya3459
-
- #45.781
canım ben bir hafta kadar yapabildim
sonra bıraktım dikiş yerlerim sızlıyordu karnım taş gbi olmuştu
eşim kızdı bende bıraktım
melikeye bi sor istersen
Canim bende 3 gundur yapyorum n.dogum yapmama ragmen benimde kasiklarim agridi ama devam etmeyi dusunuyorum ins. Cok fazla videosu var da hangisi daha verimli diye sorucaktimm.. .melikeye de sorayim bakim o yapiyor mu?
Sadece anne sutu veripte ek gıdaya yeni başlayanlar neler verıyorsunuz yavrularınıza
Sadece anne sutu veripte ek gıdaya yeni başlayanlar neler verıyorsunuz yavrularınıza
arkadaşlar yakınınızda onur market var mı? premium care bezler 24 tl den 18.90 tl ye inmiş. kaçırmadım,3 paket aldım
bir deeee, algida kutu dondurmaların ikincisi yüzde 50 indirimli, eh tabi onu da kaçırmak olmazdı. sizde alıp hüpletin canlar, yarasın süt olsunnnnnn:131::131::131:
Ben kabak havuc irmik zeytinyagı ve su karıstırıp corba veriyorum cnm oglende, aksamüstü yulaf unu devam sütü armut muz ya da elma ve pekmezle muhallebi veriyorum yatmadan öncede biraz ev yogurdu yani 3 kere yiyor benimki hazır denemedim daha 6 aylık olunca kahvaltıya baslıycaz hazırları da sanırım sadece seyehatte ya da uzun gezmelerde kullanıcam cünkü cok kolay yapılıyo mamalar cezvede 2dk daSadece anne sutu veripte ek gıdaya yeni başlayanlar neler verıyorsunuz yavrularınıza
Ah canım niye çok bilmiş gibi olasın, birbirimizi böyle şeylerden haberdar edelim. Ama ben öyle senin gibi sabırlı değilim, yeni yeni isimlerle üye olmak filan, üşenirim yani. O yüzden normal alışveriş kolayıma geliyor. Zaten prima aktif bebeği de kullanıyorum premium care i de, hangisi indirimdeyse onu alıyorum, illa ki biri idirime giriyor zaten. Carrefoura gelince evime en yakın market onur market, carrefour bana biraz uzak kalıyor.arkadaşım anne lütfen var ya ben de bezleri ordan sipariş ediyorum her alış verişte bi yakınımın adına bültene üye olup 20 liralık indirim kazanıyorum 4 lü satılanlardan alıp 100 liraya da tamamlayıp bezleri bazen 17 ye bazen 18 e getiriyorum.ilgilenenlere duyurulur.haa unutmadan sana özel tavsiyem carrefour da 2 alana 1 bedava ülker kutu dondurmalar bende çok bilmiş gibi oldum biraz ama
canım ben 3 mile olanını yapıyordumCanim bende 3 gundur yapyorum n.dogum yapmama ragmen benimde kasiklarim agridi ama devam etmeyi dusunuyorum ins. Cok fazla videosu var da hangisi daha verimli diye sorucaktimm.. .melikeye de sorayim bakim o yapiyor mu?
bende aldım oğluma ama daha denemedikslm kızlar...ben esine bugün meyve süzgeçli emzik aldım..facede 2013 şubat annelerinde gördüm...çok güzel ve kullanışlı bişey,taamm bizimkine göre:)))çok sevdi...dişleri içinde eğlenceli oldu...zaten püre veriyodum yemiyodu,suyunu sıkıyordum içmiyordu...bu emzikle diş etleriyle sıka sıka meyve verebiliyorum..tavsiye ederim...
arkadaşlaarrr bizde an itibariyle geleneksel türk aile yapısının değişmezi bayram temizliği başlamış bulunuyor.hadi bana kolay gele...
Vay canına 2 saat mi, maşallah. Oğluna kim bakıyor o sırada ? Ben de iki gün öncesine kadar günde 50 dk- 4 km kadar yürüyordum ama saçma bir ayakkabıyla yürüyüşe çıktım, ayağım su topladı. Ayakkabılarla imtihanım devam ediyor. Hamilelik öncesi ayakkabılarım hala küçük geliyor, sanırım ayak numaram kalıcı olarak büyüdü. Yalnız kilo vermek için iki saatle başlamasaydın keşke canım, bildiğim kadarıyla metabolizman her gün yaptığın spora da alışıyor ve gün be gün biraz saha fazlasını istiyor kilo vermek için.canım ben 3 mile olanını yapıyordum
karnı sertleştiriyor o bi gerçek
karnımın içinde yumruk büyüklüğünde sertlikler oldu
oturup kalkamıyordum yani o kadar.
eşim kızınca bıraktım ama faydalı gerçekten
biz daha sonra yürüyüşe başladık, günde iki saat tempolu yürüyüş
ramazan gelince yürüyüşler aksadı tabi
Kızlar size birşey soracağım, sabahları uyandığınızda ayak bilekleriniz ağrıyor mu? Benim çok ağrıyor, adam akıllı ayaklarımı yere bile basamıyorum ve ilk birkaç adım yalpalayarak yürüyorum, birkaç adım atınca ağrı biraz hafifliyor, normal yürüyüşüme dönüyorum. Bütün gün bebekler kucağımızda diye böyle mi oluyor acaba?
arkadaşlaarrr bizde an itibariyle geleneksel türk aile yapısının değişmezi bayram temizliği başlamış bulunuyor.hadi bana kolay gele...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?