- Konu Sahibi papatya3459
-
- #45.941
çok geçmiş olsun canım ama düşe kalka büyümek bu olsa gerek.ben de kumpirellaya katılıyorum temizlik yapmaz olsaydım falan diyip kendini üzme bence de.bebeklerimizin sağlığı için o da gerekli.bence bizim psikolojimiz içinde temizliğimizi evimizin işlerini kendimiz yapmamız çok önemli.kaç gündür bu bayrama bişey yapamadım diye hayıflanıyodum çok huzursuzdum.sabahtan akşama kadar camdı halıydı süpür sil iftardan sonra da saat 10da mutfağa bi girdim böreğim 2 çeşit tatlım sarmam 2de hepsi bitti bi duş ohh bu gün benden rahatı yok kendi evimin işlerini yapmak nasıl rahatlatıyo bilemezsin çocukların tüm yorgunluğunu da stresimi de alıyo.bence sen de kendini buna inandır.bebeklerimiz allaha emanet bazen hemen yanı başımızdayken de başlarına bişeyler gelebiliyor.yani sana tavsiyem bebek konusunda kendini bütün olumsuzlukların müsebbibi olarak görme onlar hayatı, yaptıkları fiilin sonuçlarını görerek öğrenirken başına gelecek varsa sen yanında olsan da olmasan da geliyor.hiç bir anne yavrusuna bişey olmasını istemez tabiki kendimizden çok onu korur düşünürüz ama olanın sorumlusu da her zaman anne olmamalı(doluydum sayende boşalmış oldum,eşim benimtemizlik yapmama takmış durumda da.bana iyi geldiğini algılatamıyorum kendisine)
Canim cok gecmis olsun. Kendini yipratma ne olur, boyle boyle buyuyecekler. Aglamalari daha cok sasirip korkmalarindan bence. Benim kiz da bugun ikinci kez dustu ! Eve yeni baza aldik, onun kurulumu yapiliyordu. Esim birsey sordu, unutmusum azra'nin dusebilecegini, koltukta birakip kalktim. Bi geldim yerde. Ben de o an cok uzuldum, ikinci kez oldu diye ama yani benim kiz ozellikle iki gundur cok hareketli, cok yoruluyorum. Insanlik hali diyorum ne yapayim.
bugun yine kizim dun kaldigi yerden sapitmalarina devam etti. Surekli bagirma, cagirma, yattigi yerden yuzsutu donup, sonra orada oylece kaldigi icin sinirlenip ter icinde kalmalariyla ugrasmakla gecti gun. Sinirlerim zipladi, her isim yarim kaldi. Inan evimi az once topladim. Guya bayrama giriyoruz, iki gun oncesine kadar evim tertemiz ve topluydu. Iki gun bana rahat vermedi ve su an inan ocakta pazar gunu pismis yemegin bulasik tenceresi yikanmayi bekliyor. Iki gundur cok bunaliyorum. Ikindi vakti uyuduk, ben kizim ve esim. Gozumuzu bir actik, aksam ezani okunuyor. Ne namaz kildim, ne yemek yaptim, dusun artik. Ramazanin en sacma gununu gecirdim. Eski bazanin icinden cikardiklarim hala ortalikta duruyor. Daha cooook yorulacagiz belli. Simdi kizim hala uyuyor. Korkum gecenin bir korunde uykusunu alarak kalkip kahkahalar atmasi, bizi de uyutmamasi. Sevgileri cok buyuk elbette ama isler de bizi bekliyor. O yuzden hic keske temizlik yapmasaydim psikoljisine girme. Buyurken bebegi yataktan,koltuktan filan dusmemis biri olabilecegini dusunmuyorum. Allah beterinden korusun.
Simdi cay iciyorum. Daha islerim var ama biraz soluklanacagim ben de.
ramazan ayinda hem calismaya tekrar baslayan, hem de oruc tutan arkadaslarimi ozellikle takdir ediyorum. Super insanlarsiniz, umarim cevrenizden de bunlarla takdir gormussunuzdur.
sonra emzirdigi halde oruclarini tutan tum arkadaslarimi saygiyla kucakliyorum. ALLAH hepinizin oruclarini kabul etsin, nice ramazanlar goresiniz insallah.
Son olarak da kalan tum topik arkadaslarimin bayrami mubarek olsun. Agiz tadiyla nice bayram gibi bayramlar gecirelim insallah.
geçmiş olsun ebrarcım...biraz kimyon(çekilmemiş),anason kaynatsan faydası olur bence...birde su veriyormusun..benm kız baya artık su içiyor,havalarda sıcak..emekleme konusunda bi egzersiz yaptırmadım canım,rabbimden yani..bugün ilk acısını çektik..sabahleyin yanımda yatarken,kalkmış emekleyerek yatağın ucuna gelmiş,vee küttt diye bi ses..bi fırladımki kız yok,yerde ağlıyodu..onu yüz üstü yerde görünce dedim burnu kırılmıştır heralde...çok şükür rabbime başının yanında bi kızarıklık vardı..ama baya uzun bi süre içini çeke çeke ağladı yavrum,ee tabi bende..artık daha dikkatli olmak lazım..yere minder koymayı düşünüyorum,gerçi allah bi daha yaşatmasın..demek sennkide düştü bugün,ben her gece yatarken rabbim sana emanet diyorum,rabbim korusun bebişlerimizi..bu arada herkese hayırlı bayramlar,sabah için sabırsızlanıyorum,bizim miniğe dayanamadım 5 tane bayramlık aldım,bizimkiler gülüyo bana,görmemişin bi kızı olmuş hesabı:)))kız kıyafetleri konusunda kendimi tutamıyorum...kendimi,oğlanları unutmuş vaziyetteym:))neyse çok uzattım,rabbim huzur dolu,keyifli bayramlar geçirtsin...iyi bayramlar...
Cok tesekkurler ilginize simdi cok daha iyiyyimm.. kumpi hayel ablam gecmis olsun kizcelerinze.. allahim korusun hepimizin bebislerini korusunn.. bende akursu okuyarak uyutuyorum merti allaha emanetler hepsi.. bu arada emayraz hayel ablam face girmeyecekmisisniz merak ediyorumm yaa:)) mesela kumpiyi gordum bir arkadasima benzettim dikkat edince uslubu falan da benziyo:)) masallah anali kizli pek tatlilarr:)) sizde gelin paylasimlari yine buradn yapariz...