- 14 Ocak 2012
- 329
- 7
- 296
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #45.921
kızlar oğlum bu gün üst üste 5 6 defa kustu sebebini anlayamadım
kumpicim sevindim böyle düşünmene
Canim usutmustur belki birde Mert in karni tokken oturtursam kontrol edemiyor midesini sizde oyle durum oldu mu..ayrica herkes kk yi bos birakmiyor merak etme canim mesela ben birdaki ay ise basliycam face giremem ama buaraya girebilirim yasak site degill:)
ya kızlar bu bebeklerimizdeki huysuzluk gerçekten ayla ilgili mi acaba die düşünmeye başladım yazdıklarınızı okuyunca çünkü bizimkinde de bir keyifsizlik var özellikle geceleri akşam uyumak istemiyor uyutuyorum uyanıyor sürekli gece uykusuna geç giriyor gecede sahurdan önce bir posta sahurda bir posta sahurdan sonra bir daha uyanıyor ve sinirli sinirli ağlıyor dudaklarını ısırıyor sanki dişten mi acaba bu keyifsizlikler anlamadım
bugün son günümüz ramazanı bitirdik Allah niyetlerimizi kabul etsin,olur mu olmazmı bir deneyelim derken oldu çok şükür ama bir gerçek varki oldukça zor oldu ben o yüzden ramazan boyunca evin sadece zorunlu işlerini yaptım artık bayramdan sonra bakcaz temizliğe :)
hepimizin bayramı şimdiden mübarek olsun ,Allah eşimiz bebişlerimiz ailelerimiz sevdiklerimizle birlikte güzel ramazanlar nice bayramlar nasip etsin inşallah
Allah kabul etsin canim si tutabildiniz ne guzel.. bizda bugun bira biraz temizlik yaptik ama kotu sonuclandi oglumu uyuttm mutfakta yemek yapiyordum ki ibce bi ses duydum mert olamaz dedim ama yinede bakmak gelsi icimden odaya girdogimde yatakta yoktu mert yavrum dusmus ince ince agliyorr( cok cok kotu oldum coj sukur iyi simdi aradan 4 saat gecti hareketlerinde bir sorun yok allahim korusun evlatlarimiz yapmaz olsaydim temizlik falan oglumu ihmal etmeseydimm keskei cok aglayasimm varr (
Cildirmak uzereyimm yaa(gunlerdir oglum cok huysuzz.. geceleri uyuyamiyorr...ilk gunlerdeki gibiyiz aynii.. niye boyle oldu anlamoyorum kii tahlil yapildii idrar kan hic birsey cikmadii.. gaz sancisi mi cekiyor nee hazimsizlik mi oluyo cok da agir birsey vermiyorum aslında ama birax mamaya agirlik verdik doymuyor cunkuu hep ayni mama aptamil veriyorumm mamami yapti acabaa (
Masallah esin e:)) biz de on gun oncesinde baya caba gosteriyorduk ama simdi vazgecti.. yerde durmuyo surekli kucak istiyoor.. emekleme egzersizlerini nasil yaptirdin canim..
Allah kabul etsin canim si tutabildiniz ne guzel.. bizda bugun bira biraz temizlik yaptik ama kotu sonuclandi oglumu uyuttm mutfakta yemek yapiyordum ki ibce bi ses duydum mert olamaz dedim ama yinede bakmak gelsi icimden odaya girdogimde yatakta yoktu mert yavrum dusmus ince ince agliyorr( cok cok kotu oldum coj sukur iyi simdi aradan 4 saat gecti hareketlerinde bir sorun yok allahim korusun evlatlarimiz yapmaz olsaydim temizlik falan oglumu ihmal etmeseydimm keskei cok aglayasimm varr (
geçmiş olsun ebrarcım...biraz kimyon(çekilmemiş),anason kaynatsan faydası olur bence...birde su veriyormusun..benm kız baya artık su içiyor,havalarda sıcak..emekleme konusunda bi egzersiz yaptırmadım canım,rabbimden yani..bugün ilk acısını çektik..sabahleyin yanımda yatarken,kalkmış emekleyerek yatağın ucuna gelmiş,vee küttt diye bi ses..bi fırladımki kız yok,yerde ağlıyodu..onu yüz üstü yerde görünce dedim burnu kırılmıştır heralde...çok şükür rabbime başının yanında bi kızarıklık vardı..ama baya uzun bi süre içini çeke çeke ağladı yavrum,ee tabi bende..artık daha dikkatli olmak lazım..yere minder koymayı düşünüyorum,gerçi allah bi daha yaşatmasın..demek sennkide düştü bugün,ben her gece yatarken rabbim sana emanet diyorum,rabbim korusun bebişlerimizi..bu arada herkese hayırlı bayramlar,sabah için sabırsızlanıyorum,bizim miniğe dayanamadım 5 tane bayramlık aldım,bizimkiler gülüyo bana,görmemişin bi kızı olmuş hesabı:)))kız kıyafetleri konusunda kendimi tutamıyorum...kendimi,oğlanları unutmuş vaziyetteym:))neyse çok uzattım,rabbim huzur dolu,keyifli bayramlar geçirtsin...iyi bayramlar...
seninde bayramın mübarek olsun canım.oruç tut-a-madığı için gerçekten üzülen anneler var forumda gibi geliyor bana.geçenlerde bi hadis duydum kadın hamileliğinden süt verme dönemi bitene kadar cihada giden asker kadar sevap alırmış(tam metin aklımda değil ama bu mealdeydi)inş kazalarını yaparsın.haa bu arada etrafından eleştiri almayan kimse yoktur emin ol.geçen yıl bazı günler hamilelikten dolayı tutamadım, bişey demese de hıı oruç değilsin demek diyerek canımı sıkan biri çıktığı gibi bu yıl da sen deli misin çocuk senden besleniyo hiç doğru değil senin oruç tutman diyenler de oldu çevremden.yani çevreden taktir beklemek=sukut u hayalCanim cok gecmis olsun. Kendini yipratma ne olur, boyle boyle buyuyecekler. Aglamalari daha cok sasirip korkmalarindan bence. Benim kiz da bugun ikinci kez dustu ! Eve yeni baza aldik, onun kurulumu yapiliyordu. Esim birsey sordu, unutmusum azra'nin dusebilecegini, koltukta birakip kalktim. Bi geldim yerde. Ben de o an cok uzuldum, ikinci kez oldu diye ama yani benim kiz ozellikle iki gundur cok hareketli, cok yoruluyorum. Insanlik hali diyorum ne yapayim.
bugun yine kizim dun kaldigi yerden sapitmalarina devam etti. Surekli bagirma, cagirma, yattigi yerden yuzsutu donup, sonra orada oylece kaldigi icin sinirlenip ter icinde kalmalariyla ugrasmakla gecti gun. Sinirlerim zipladi, her isim yarim kaldi. Inan evimi az once topladim. Guya bayrama giriyoruz, iki gun oncesine kadar evim tertemiz ve topluydu. Iki gun bana rahat vermedi ve su an inan ocakta pazar gunu pismis yemegin bulasik tenceresi yikanmayi bekliyor. Iki gundur cok bunaliyorum. Ikindi vakti uyuduk, ben kizim ve esim. Gozumuzu bir actik, aksam ezani okunuyor. Ne namaz kildim, ne yemek yaptim, dusun artik. Ramazanin en sacma gununu gecirdim. Eski bazanin icinden cikardiklarim hala ortalikta duruyor. Daha cooook yorulacagiz belli. Simdi kizim hala uyuyor. Korkum gecenin bir korunde uykusunu alarak kalkip kahkahalar atmasi, bizi de uyutmamasi. Sevgileri cok buyuk elbette ama isler de bizi bekliyor. O yuzden hic keske temizlik yapmasaydim psikoljisine girme. Buyurken bebegi yataktan,koltuktan filan dusmemis biri olabilecegini dusunmuyorum. Allah beterinden korusun.
Simdi cay iciyorum. Daha islerim var ama biraz soluklanacagim ben de.
ramazan ayinda hem calismaya tekrar baslayan, hem de oruc tutan arkadaslarimi ozellikle takdir ediyorum. Super insanlarsiniz, umarim cevrenizden de bunlarla takdir gormussunuzdur.
sonra emzirdigi halde oruclarini tutan tum arkadaslarimi saygiyla kucakliyorum. ALLAH hepinizin oruclarini kabul etsin, nice ramazanlar goresiniz insallah.
Son olarak da kalan tum topik arkadaslarimin bayrami mubarek olsun. Agiz tadiyla nice bayram gibi bayramlar gecirelim insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?