- 28 Mayıs 2009
- 432
- 0
- 116
- 41
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #46.261
Biz geldik teyzoslarrr tatilimiz bitti. Deniz suya bayıldı bizim titredigimiz buz gibi denizden cıkmak istemedi ama 10dk dayanabildim hergün korktum üsüyecek diye iste bide size denizkızımın fotosuEki Görüntüle 787637
Biz geldik teyzoslarrr tatilimiz bitti. Deniz suya bayıldı bizim titredigimiz buz gibi denizden cıkmak istemedi ama 10dk dayanabildim hergün korktum üsüyecek diye iste bide size denizkızımın fotosuEki Görüntüle 787637
Az once 6. Ay kontrolumuzden geldik. Mehmet kerem 8 kilo 71 cm olmus. Ek gida hakkinda da bilgi aldik.
Ebemiz bebe biskuvisi olarak hipp onerdi. kulagimizda da iltihap vardi, su kacirmistim. Doktorumuz kontrol etti. Kulaginda kir var iltihabi goremiyorum, kulak burun bogaza bi gorunun dedi :/ simdi hastahaneden randevu alicam. Ins gecmistir. Daha fazla antibiyotik vermek istemiyorum
kizlar bu aksam memlekete gidiyoruz esimin bobregindeki taslarin ameliyatla acil alinmasi gerekiyormus burda kimsemiz olmadigi icin memlekette ameliyat olucak duanizi eksik etmeyin bebislerede iyi bakin
peki neden böyle oluyolar canım dişlerindenmi yoksa başka birşeymi artık kollarımda tutmuyo bileklerim ağrıyo zaten sırtımda skolyozvar e birde kilo ve bebek olunca sürkeli çok ağrılarım var nasıl yapıcam bilmiyorum vallaha :26::26::26::26::26:
kizlar bu aksam memlekete gidiyoruz esimin bobregindeki taslarin ameliyatla acil alinmasi gerekiyormus burda kimsemiz olmadigi icin memlekette ameliyat olucak duanizi eksik etmeyin bebislerede iyi bakin
geçmiş olsun canım rabbime emanet inş hayırlısyla sağlıkla geçisin amelyatıkizlar bu aksam memlekete gidiyoruz esimin bobregindeki taslarin ameliyatla acil alinmasi gerekiyormus burda kimsemiz olmadigi icin memlekette ameliyat olucak duanizi eksik etmeyin bebislerede iyi bakin
inan bilemiyorum çaresini ,ben biraz diş diye tahmin ediyorum.bende o kadar kötüyüm ki anlatamam...
bizde tatilden döndük kızlar bebişler iyidir inş.biz çok iyiyiz ayın 11.indede dişimiz çıktı (mavüşbebek )çokgeçmiş olsun cnm
Masallah kücük adama merdivende kocaman cıkmıs nazar degmesin insallah
geçmiş yaptımda alıntı yapamadım (merys)ömerin kulakları nasıl oldu şimdi?(emayraz)sıkıntılı günler geçirmişsin cnm çok geçmiş olsun sonucu iyi çıkmış sevindim..
ayy maşallah sana küçük adam
selam kızlar nasılsınız hayırlı cumalar olsun hepimize inş. bebişler nasıllar
Aynen cnm o resmi görenler aynı şeyi söylediler senin denizkızında çok tatlı maşallah bikiniside çok güzel ne güzel denizde girmiş bn sokmasının eşim izin vermediMasallah kücük adama merdivende kocaman cıkmıs nazar degmesin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?