2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Az once 6. Ay kontrolumuzden geldik. Mehmet kerem 8 kilo 71 cm olmus. Ek gida hakkinda da bilgi aldik.
Ebemiz bebe biskuvisi olarak hipp onerdi. kulagimizda da iltihap vardi, su kacirmistim. Doktorumuz kontrol etti. Kulaginda kir var iltihabi goremiyorum, kulak burun bogaza bi gorunun dedi :/ simdi hastahaneden randevu alicam. Ins gecmistir. Daha fazla antibiyotik vermek istemiyorum :(

Biz geldik teyzoslarrr tatilimiz bitti. Deniz suya bayıldı bizim titredigimiz buz gibi denizden cıkmak istemedi ama 10dk dayanabildim hergün korktum üsüyecek diye iste bide size denizkızımın fotosuEki Görüntüle 787637

hoşgeldiniz canımm.. ayy çok tatlı maşallah süphannallah diyelim de nazarlar değmesin ona..

Az once 6. Ay kontrolumuzden geldik. Mehmet kerem 8 kilo 71 cm olmus. Ek gida hakkinda da bilgi aldik.
Ebemiz bebe biskuvisi olarak hipp onerdi. kulagimizda da iltihap vardi, su kacirmistim. Doktorumuz kontrol etti. Kulaginda kir var iltihabi goremiyorum, kulak burun bogaza bi gorunun dedi :/ simdi hastahaneden randevu alicam. Ins gecmistir. Daha fazla antibiyotik vermek istemiyorum :(

geçmiş olsun canım.. kulak iltihabı da çok sıkıntılı ablam hep bana kızıyor banyo ettirirken pamuk tıka kulağına diye ama ben önemsemiyorum aslında çok önemlii dikkat etmek gerekiyor.. İnşallah sizin de geçmiştir bir şeyçik kalmamıştır..

kizlar bu aksam memlekete gidiyoruz esimin bobregindeki taslarin ameliyatla acil alinmasi gerekiyormus burda kimsemiz olmadigi icin memlekette ameliyat olucak duanizi eksik etmeyin bebislerede iyi bakin

peki neden böyle oluyolar canım dişlerindenmi yoksa başka birşeymi artık kollarımda tutmuyo bileklerim ağrıyo zaten sırtımda skolyozvar e birde kilo ve bebek olunca sürkeli çok ağrılarım var nasıl yapıcam bilmiyorum vallaha :26::26::26::26::26:

inan bilemiyorum çaresini ,ben biraz diş diye tahmin ediyorum.bende o kadar kötüyüm ki anlatamam...

bizde tatilden döndük kızlar bebişler iyidir inş.biz çok iyiyiz ayın 11.indede dişimiz çıktı (mavüşbebek )çokgeçmiş olsun cnm

Son halimiz :) $vgh.webp$20130812_123640.webp$20130731_190510.webp

geçmiş yaptımda alıntı yapamadım (merys)ömerin kulakları nasıl oldu şimdi?(emayraz)sıkıntılı günler geçirmişsin cnm çok geçmiş olsun sonucu iyi çıkmış sevindim..

kizlar bu aksam memlekete gidiyoruz esimin bobregindeki taslarin ameliyatla acil alinmasi gerekiyormus burda kimsemiz olmadigi icin memlekette ameliyat olucak duanizi eksik etmeyin bebislerede iyi bakin
geçmiş olsun canım rabbime emanet inş hayırlısyla sağlıkla geçisin amelyatı
inan bilemiyorum çaresini ,ben biraz diş diye tahmin ediyorum.bende o kadar kötüyüm ki anlatamam...

inan bende öyleyim bazen çok tükeniyorum eşim olunca iyi ama eşim gecede olunca çok sıkıntı oluyo bazen çok iyi duruyo demekki diyorum başka sıkıntısı olsa hiç durmaz muhtemelen diştir Allah yardımcımız olsun canım :26:

hoşbulduk saol cnm sonucumuz temiz cnm allahın izniyle çok şükür allahıma inşallah tekrarlamaz.​

Son düzenleme:
geçmiş yaptımda alıntı yapamadım (merys)ömerin kulakları nasıl oldu şimdi?(emayraz)sıkıntılı günler geçirmişsin cnm çok geçmiş olsun sonucu iyi çıkmış sevindim..

ayy maşallah sana küçük adam :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
zaman nasıl hızlı geçiyor, daha dün gibi hamilelik sıkıntılarımız :1:
iyileşti canım hamdolsun. banyoda daha dikkat ediyorum kulaklarına

selam kızlar nasılsınız hayırlı cumalar olsun hepimize inş. bebişler nasıllar

Sana da hayırlı cumalar arkadaşım... Bizim bebiş çok huysuz, yere bırakınca bağırmaya başlıyor, ağlamak değil ama bas bas bağırıyor :)) kucağa alır almaz susuyor. Bunun geçici bir dönem olduğu ile ilgili kendimi avutuyorum. Kollarım kas yaptı. Eşimin de pek bir faydası olmuyor. Ek gıdaya başladık, meyve püresindeyiz henüz, yememek için uğraş veriyor. Çok bıdık bunlar, çookk ve göründüklerinden çok daha fazla akıllılar, nasıl ilgi çekeceklerini çok iyi biliyorlar :))))

Back
X