bende bi psikoloji var canım adet günüme doğru kendimi hep hamileyümdir diye hissediyorum şu an yine adet günüm geldi yüzde sıfır ihtimal ya olduysa diyorum
bende aynıyım test yapmıycam diyorum 1 gün geciyor hastanede olunca direk kan testi veriom ama bu yıl 4 5 gün gecmeden yapmıorum ve psikolojik kesinlikle test için kan veriom kan sonucu çıkmadan hastalanıorum:)
benim test yapmama fırsat kalmadan kırmızıyı görüyorum canım
sen şanslısın hastanede olduğun için
inş bigün teste çift çizgiyi görürsün canım
canım benim gözler gidiyor sabah 5 .30 da kalkıyorum çok uykum geldi yarın görüşmek üzere
bende aynıyım test yapmıycam diyorum 1 gün geciyor hastanede olunca direk kan testi veriom ama bu yıl 4 5 gün gecmeden yapmıorum ve psikolojik kesinlikle test için kan veriom kan sonucu çıkmadan hastalanıorum:)
günaydınnnnnnnn
2013 yılının en güzel anne adayları kimse yokmu
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)
iyi uyudunmu arkadaşım
yorgunum demiştin dinlenmişsindir inş
çok üzgnüm yine
hayallerim yine suya düştü
offfffff allahım sabır ver daha ne kadar bekleyecez
alahım sabrımızın sonu mutlu olsun
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok üzgnüm yine
hayallerim yine suya düştü
offfffff allahım sabır ver daha ne kadar bekleyecez
alahım sabrımızın sonu mutlu olsun
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Olsun bak buda iyi bir durum enazindan sende sorun yok ben 4yil ilacsiz adet gormedim bir tek sperm sana yeter ama kadinda olunca bin sebep var insallah subatta beraber hamile kalacaz yok oyle mizikcilik erkenden hamile kalmaksuubati bekle sekerim bende evi temizledim kuafore indim
galiba haklısın canım düzgün günü gününe adet olmak da şükredilmesi gereken bişey
hep birlikte hamile kalalım inş
oh kuaför falan süsleniyosun bugün ha
süslen canım süslen bende çok severim süsü hahhahah
Herkese selam aranıza yenı katıldım ben sizler gibi şubat ayında tüp bebek tedavısine başlıycam inş.
daha doğrusu tedavı başladı bu hafta histeroskopi ameliyatı olucam sonrasında tüp bebek Rabbim kucağımızı boş bırakmasın histeroskopi sonrası hamile kalan varmı bilmiyorum lakın iki yıla yakın her ay belirti takip etmekten stresten yorulmuştum, meğerse rahmım kalp şeklindeymiş bu hafta bu sorunu aşıcam Allahın izniyle bir adım daha Anne olmak için yanaşıyorum
rabbim inş. uzakları yakın eder zorları kolaylaştırır ve Rabbım Ol dedikten sonra herşey boş bize düşen tedavi peşinde koşup Fiili duamızı yapmak.
sizlere sormak istediğim histereskopi hamileliğe engelmi ??? hamile kalamadım, histeroskopi sonrası hamile kalanı duydunuzmu yada hamile kalma şansım çoğalırmı ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?