2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

kızzz siz zır zır delisiniz içinizde bir akıllı benim bu topiğe bir kamyon deliyi yıkıp gitmişlerrrr. hahahhhhh benim kuzucuklarım daha güzel olur anammm benimki sizinkileri döver hemde sizinkilerden 1 ay büyük olurrr ohhhhh.

kız nereye kaçtın hemen gelicem dedim ya

kızlar misafirleri gönderdim ben olmayınca hep kaynatıyonuz yaaaaaa alınıyom haaaaaaaaa

kız valla tüp bebektede sistem değişimiş galiba şimdi ikiye ayırmışlar kısa protokol uzun protokol diye
bana hep adetin 3. günü başlanıyodu iğnelere şimdi daha değişik

canım benimki de uzun protokol adetin 21. günü decapeptyl diye iğneye başlıyorum

bu arada beni listeye eklememişsin ilk tüp bebek denemem sorun ise sperm azlığı

inşallah hepimize allah kolaylık versin

canım benimki de uzun protokol adetin 21. günü decapeptyl diye iğneye başlıyorum

kızlar hafta sonu ayarlayalım şu listeyi malum ben işten pek vajkit bulamıyıorum:)

melek sende şu büyük tablo gibi çizelge nasıl yapılıyor bir ögrensene bugun benim işten vaktim kalmıyorki ögren beraber hafta sonu düzeltmeler yapalım

bu arada herkeze günaydın

melekkkkk pc başındamısınnn
günaydın gülümmbi türlü çakışamadık akşam ben bırakınca sen gelmişsin çoook uykum vardı
sen sor canım soracaklarını ben bi uzman olarak cevap veririmmmmm

allah hepimize allah kolaylık versin
hayırlı olsun canım nerde olacaktı yedavin
ayarlayalım şu listeyi malum ben işten pek vajkit bulamıyıorum:)

melek sende şu büyük tablo gibi çizelge nasıl yapılıyor bir ögrensene bugun benim işten vaktim kalmıyorki ögren beraber hafta sonu düzeltmeler yapalım

bu arada herkeze günaydın[/QUOTE]

kız ben bilmem ki liste nasıl yapılıyo yapanları da hep merak ettim nasıl yaptıklarını

kız ben bilmem ki liste nasıl yapılıyo yapanları da hep merak ettim nasıl yaptıklarını
[/QUOTE]

Ogrren iste kuzum bugun arastir bir bana anlatirsin yapariz

kız şimdi tablo nasıl yapılr diye bakıyorumda hiiiç bişey anlamdım ya:26::44::44::44::44:
kk uygulamalarda tablo nasıl yapılır diye bi yer var sende bi bak müsait olunca

meleğim ya benim iğnedene sonra şiddetli başım ağrıyor.bende miğren var onu tetikliyor olabilirmi sende oluyormuydu. kasıklarım zaten Allah muhafaza acayip ağrıyorda bu baş ağrısı beter ediyo beni ya

anaaaaammmm. . . Benle aynı sey uygulayan bırını bulduuuummmm. . . . Yenı mı baslıyosun canım senn nerde yaptırıyosun

kız şimdi tablo nasıl yapılr diye bakıyorumda hiiiç bişey anlamdım ya:26::44::44::44::44:
kk uygulamalarda tablo nasıl yapılır diye bi yer var sende bi bak müsait olunca

Tablonun başlangıcında köşeli parantez içinde TABLE ve Aynı şekilde tablonun sonunda köşeli parantez içinde /TABLE yazmalısınız.

Yani tablonuz aşığıdaki yapıda olmalıdır. Bu iki tablo komutunun arasında da tablo satırlarınız olacak
HTML Kod:

.
.
.
.

Daha sonra her bir satıra tablonuza gireceğiniz kolonları yazmalısınız. Her bir kolon arasına "|" koymalısınız.
Her satırdaki kolon sayısının dolayısıyla "|" sayısının aynı olması gerekiyor

Örnekler

HTML Kod:
NO|Kullanıcı adı|Mesaj Sayısı|Konu Sayısı
1|abc|100|5
2|def|130|15
3|ghi|140|35
4|jkl|130|4
5|mno|120|12

kızlarrrrr böylke yapılıyomuş hadi buyrun çıkın işin içinden rezil olucaz ha bi tablo yapamadık. hahhahhhh

Ne rezil olacaz kiz ben elektronikciyim nihal dusunsun o rezil oldu cizimci olan o
Al sana 2.0 ahahahahahhahah nasil siyrildim isin icinden ahahahahahahahahhahah

Varsa yanmayan lamba calmayan zil hemen meslegimi icra edebilirim ama tablo cizim benim isim degilahahahahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…