benim de kiloma göre büyüktü ama iğneleri yedikçe daha büyüdü
ayıpdır söylemesi nadide sultan halt etmiş yanımda
kız sen bizim güzellik kavgasını duydunmu
kızzzzzzz teminden güzellik kavgası yaptık şimdide göğüs yarışı yapcaz galibaaaaaaaa
ben geldim canım ama 10 dk bekle şimdi gidiyom 10 dk sonra gelicemkızzzz deliler gurubu nerdesinizzzzzzzzzz.ben geldim yine kimsecikler yokk
kız nereye kaçtın hemen gelicem dedim yakızzz siz zır zır delisiniz içinizde bir akıllı benim bu topiğe bir kamyon deliyi yıkıp gitmişlerrrr. hahahhhhh benim kuzucuklarım daha güzel olur anammm benimki sizinkileri döver hemde sizinkilerden 1 ay büyük olurrr ohhhhh.
kız nereye kaçtın hemen gelicem dedim ya
ay canım ben çıkmışım sen gelmişin.az bekle 5 dak sonra geliyom sana bişiler soracam bebeğim
Yarın transferim var arkadaşlar hepinizden dua bekliyorum . İnş. artık bebeğimize kavuşuruz . Sevgiler
kız valla tüp bebektede sistem değişimiş galiba şimdi ikiye ayırmışlar kısa protokol uzun protokol diye
bana hep adetin 3. günü başlanıyodu iğnelere şimdi daha değişik
canım benimki de uzun protokol adetin 21. günü decapeptyl diye iğneye başlıyorum
bu arada beni listeye eklememişsin ilk tüp bebek denemem sorun ise sperm azlığı
inşallah hepimize allah kolaylık versin
günaydın gülümmmelekkkkk pc başındamısınnn
hayırlı olsun canım nerde olacaktı yedavincanım benimki de uzun protokol adetin 21. günü decapeptyl diye iğneye başlıyorum
allah hepimize allah kolaylık versin
günaydın gülümmbi türlü çakışamadık akşam ben bırakınca sen gelmişsin çoook uykum vardı
sen sor canım soracaklarını ben bi uzmanolarak cevap veririmmmmm
hayırlı olsun canım nerde olacaktı yedavin
ayarlayalım şu listeyi malum ben işten pek vajkit bulamıyıorum:)
melek sende şu büyük tablo gibi çizelge nasıl yapılıyor bir ögrensene bugun benim işten vaktim kalmıyorki ögren beraber hafta sonu düzeltmeler yapalım
bu arada herkeze günaydın
canım benimki de uzun protokol adetin 21. günü decapeptyl diye iğneye başlıyorum
inşallah hepimize allah kolaylık versin
kız şimdi tablo nasıl yapılr diye bakıyorumda hiiiç bişey anlamdım ya:26::44::44::44::44:
kk uygulamalarda tablo nasıl yapılır diye bi yer var sende bi bak müsait olunca
Tablonun başlangıcında köşeli parantez içinde TABLE ve Aynı şekilde tablonun sonunda köşeli parantez içinde /TABLE yazmalısınız.
Yani tablonuz aşığıdaki yapıda olmalıdır. Bu iki tablo komutunun arasında da tablo satırlarınız olacak
HTML Kod:
.
.
.
.
Daha sonra her bir satıra tablonuza gireceğiniz kolonları yazmalısınız. Her bir kolon arasına "|" koymalısınız.
Her satırdaki kolon sayısının dolayısıyla "|" sayısının aynı olması gerekiyor
Örnekler
HTML Kod:
NO|Kullanıcı adı|Mesaj Sayısı|Konu Sayısı
1|abc|100|5
2|def|130|15
3|ghi|140|35
4|jkl|130|4
5|mno|120|12
kızlarrrrr böylke yapılıyomuş hadi buyrun çıkın işin içinden rezil olucaz ha bi tablo yapamadık. hahhahhhh
Varsa yanmayan lamba calmayan zil hemen meslegimi icra edebilirim ama tablo cizim benim isim degilahahahahahahah
ben bilemem konu bu topiğin sahibi düşünsün . sonuçta topik sahibi yapar dimi yaaa hahhahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?