2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

Tamam
neee nihalmi ben çöp adam bile çizemem. ben müh. dğilimki ben bilmemki hahahhahha
melek çizimci o çizsinnnnn

Tamammmmmmmmmm beeeeeeeeeeeeee ben cizerim beceriksiz becerikliler cop adam bile cizemezmis tabi autocadte copadam ciizme tusu yook:-)ahahahahahahahahahahahah

Zirrikiya bakya liste ne durumda diyor ne listesi sanki ben evde oturdum o iste calisip telefondan giriyor internete he oldu koca bir liste yaptim alkis bana:-)
Allahim allahim liste miste yok. Ben burda yazilanlari zor okuyorum telefondan hem liste benim isim degil senin isin arastir bul artik :-)olmadi nihal cizsin:-)bana bulamayinnnnnnnnn :-)ahahahahahah

ben evdeyim tatlım ama ben işleri bi saysam senin kinden çoook benim işim......
valla UMUTSUZ:19::23::23::37::37: EV HANIMI oldum heeeeeeeee:6::6::6:

HEM nihal çizsin nasıl mühendis öyle o bi de mühendisim:126::126: diyo deme ama..........

valla kızlar ben yokum diye hemen gidiyonuz kaç sayfa ,okurken gözlerim şaşı oldu :111::111::111:
sizin yüzünüzden bebeğim şaşı bir anneye sahip olacak
hem çoook kıskandım hep fatoş öpülüyo ben öksüzmüyüm yaaaaaaaaaaa:23::23::23:
yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldi aramıza
fatoşum liste ne durumda balımmmmmmmmmmmm:24::24::24:

sen gel bana ben seni öperim kuzummmm:16::16::16::16::16::16::16:

Bu bir denemedir ........................ Kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr

neyi denedi bu şimdi aklınımı ahahahhahahahahah:)al sana 5555555555555555555555 SIFIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:):52:
:52::52:
ne yapayım fatoş:23::23: diye biri tablo yapamıyoda onun yerine ben deniyom işte böyle...............
bi de elimizde bir mühendis v:26:ar oda çakmıyo:27::27::27: bi şeydennnnn.................:27:
:27:

ne yapayım fatoş:23::23: diye biri tablo yapamıyoda onun yerine ben deniyom işte böyle...............
bi de elimizde bir mühendis v:26:ar oda çakmıyo:27::27::27: bi şeydennnnn.................:27:
:27:

abovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv nihal bu kavgada bile söylenmezzzzzz:)

1.melek181.......
2.nmg10.......

bu yine bi denemedir..............hahahhhaaaaaaaaaaaaaaaa

abovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv nihal bu kavgada bile söylenmezzzzzz:)
bizim aramızı bozmaya :47::47::47:çalışıyon gibime geldi fatoş hanımm....nihalim küsmez bana ben onun uzmanlık yapmış tüp bebek doktoruyum:6::6: yaaaaaaaaaaaaaa:9:
:9:
bu yine bi denemedir..............hahahhhaaaaaaaaaaaaaaaa

yine olmadı ya yazdıklarını uyguluyorum ama olmuyo..............:52::52::52::52:

bizim aramızı bozmaya :47::47::47:çalışıyon gibime geldi fatoş hanımm....nihalim küsmez bana ben onun uzmanlık yapmış tüp bebek doktoruyum:6::6: yaaaaaaaaaaaaaa:9:
:9:

yine olmadı ya yazdıklarını uyguluyorum ama olmuyo..............:52::52::52::52:
ot çöp uzmanısın sen ne doktoru olmaz olamazzzzzzzzzzzz:)bu arada ben hala adet olmadım maydonozda içtim:))

1. fatoş
  2. melekgggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg

Back
X