2013 Temmuz - Ağustos anneleri kilolar ne durumda?

phalanx

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2013
1.719
2.482
333
Hamilelikte kaç kilo aldınız? Bebişiniz kaç kilo doğdu? Doğumda kaçı gitti

48 ile hamile kaldım.. 69.5 ile doğum yaptım.. kızım 17 günlük iken 59 kiloydum.. ben böyle iyiyim.. vermek istemiyorum :)

81.5 la hamile kaldim 86yla doguma girdim dogumun ertesi gunu 84dum bugun 4.gunu 82yim bebiste 3.330 dogdu
Insallah lohusa zamanimda almam..
Kilolu hamile kaldigimdan cok almadim lohusalikta ins. Emzirirkenn veririm.

Sizin iyi kilolar ben 27 kilo aldım. Valla nası becerdim hayret oğlumda 2.610 doğdu öyle 4 kilo felanda değil. 82 ile doğuma girdim. Hastaneden gelince 76 felandım. Bu gün itibariyle 69,5 oldum :) hep 55-56 olan ben 69 a sevinir oldum :)

56 kiloyla hamile kaldım,72 ile doğum yaptım,68 ile eve döndüm.. İlk günlerde çok kilo verdim 63'e düştüm ama sütüm yetmediği için aman onu yiyeyim süt olsun bunu da yiyeyim sütüm daha kaliteli olsun derken kilo almaya başladım,şu an 65 kiloyum.
Uzmanlar ilk 6 ay kesinlikle diyet önermiyor ama mecburen az da olsa dikkat etmeye çalışıyorum çünkü sezeryanla doğum yaptım ve koca göbeğimin çirkin görüntüsünün yanısıra ameliyat yerime baskı yapması oldukça canımı sıkıyor..

4gunumde yazmisim en son bugun 9.gun bitti ve ben 77ye dustum.. halbuki 81le baslamistim hamilelige.. iyi oldu aslinda keske dahada verebilsem..

vücudum son iki ayda 6-7 kğ almıştı aşırı ödem ve şişlik vardı, işten ayrılınca evde oturmaktan.doğuma 83 kğ ile gittim.doğumdan sonra aşıya gittigimde tartıldım 74 kgydi.şuan 70 kgyim.süt olsun diye düzensizz besleniyorum o yüzden kilo az verdim.benim vücudumda aşırı su vardı.doğumda çok su boşaldı...ödemlerde bayağı gitti yinede azz var.seeneye yaza 60 kg olmak istiyorum.

ben doğuma giderken 82 kiloydum. oğlum 4kg doğdu eve geldiğimde tartıldım 76 kgdım 3 hafta sonra 72ye düşmüştüm ama şu anda 43 günlüğüz ve 71 kiloyum
emzirdiğimiz için diyette yapamıyoruz ama yinede dikkat ediyorum
ekmeği kahvaltı dışında yemiyorum
canım her ne kadar çok tatlı çeksede arada belli bir miktar yiyorum
bol su içiyorum
hareketsizde sayılmam ama yerinde dondu kaldı kilo 56ya inmem lazım ama nasıl
bir gardrop dolusu kıyafet olmuyor baktıkça sinir oluyorum. göbek desen benden önde gidiyor basen hele hele beldeki simitler bağırıyor resmen
bayramdan sonra yürüyüş bandında yürüyüş yapmayı düşünüyorum. kilo vermeden birşeyler alasım gelmiyo çünü giydiklerim yakışmıyo gibi geliyor. en azından 60a bi gelmem lazım
ben çok takıntılıyım kilo konusunda kendime engel olamıyorum:43::43::43::43:

49 ile hamile kaldım 62 ile doğum yaptım;13 kilo aldım. Oğlum 3,5kilo doğdu :1: Şuanda tam 1 aylığız :16: 54 kiloyum ve daha kilo vermek istemiyorum. Bu halim çok güzel ve herkes çok beğendi. Sıska bi anne olmak istemiyorum. Göbek möbek hiç bir şey de yok bende..sadece 34 bedenden 36-38 arası bir şey oldum o kadar. Kesinlikle şikayetçi değilim :31:

56yla hamile kaldım 71le doğuma girdim. bebiş 3200 doğdu doğumdan 5 gün sonra 65dim. şimdi 61im hdefim 58 belki o zaman kıyafetlerime sığarım. şuanda ne hamilelik giyebiliorum ne eski kıyafetlerimi. arada tuhaf bir yerdeyim :)

47 ile hamile kaldim 58 ile doguma girdim.ilk hafta 5 kilo sonraki hafta 3 kilo daha gitti 4 haftadir 50 kilodayim.kilom cok degil farkindayim ama ben gebeligimda kollarimdan ve bacaklarimdan kilo almadim sadece gobegim vardi.sezeryan da oldum simdi siska bir vucut ve koca gobegim var nasil gidecek bilmem...

46kiloyla hamile kaldim 12 kilo aldim 58 oldum edogum sonrasi eve geldim 54tum simdi 47 kiloyum agustos 7 de dogim yaptim diyet falan yapnadin sadece bebis bni cok yordu n yemek ne uyku kaldi

50 kilo ile hamile kaldım..7o kılo oldum dogumda 10 kılo gıtmsti tekrar 2 kılo aldım su an 62yım.. bebegımde 3 kılo dogdu

Sizin iyi kilolar ben 27 kilo aldım. Valla nası becerdim hayret oğlumda 2.610 doğdu öyle 4 kilo felanda değil. 82 ile doğuma girdim. Hastaneden gelince 76 felandım. Bu gün itibariyle 69,5 oldum :) hep 55-56 olan ben 69 a sevinir oldum :)

Yavaş yavaş ta olsa kilolar gidiyor. 65,9 oldum. Oğlum 6 aylık olana kadar tüm kilolardan kurtulucam galiba :)

hamilelik öncesi tedavi sürecinde 8 kilo almıştım 68 kilo ile hamile kaldım toplamda 12 kg alarak 80 kg doğuma girdim. bebeğim 20 günlük olduğunda 69 kiloya düşmüştüm. şuan 54 günlüğüz ve hala 69 kğ. öncesinde aldığım kiloları vermem gerek emzirdiğim için diyete başlamadım ama bugün spora başlamayı düşünüyorum :) bu arada bebeğim 3 kğ 48 cm doğdu

ben 50 le hamile kaldım hamileliğimin 36+2 de bebeğm normal dğumla geldi son konrolde 64,5 tum 4 hafta sonra 70 olcaktım heralde son ay 4 kilo birden aldım doğum yaptıktan 40 gün sonra anca tartılmaya vakit bulabildim 55 kiloyum göbeğim çıktı :( kıyafetlerim oluyo ama göbeğimden çok şikayetçiyim iştahımda emzirdiğimden arttı durduramıyorum kendimi sanki gün geçtikçe şişiyorum nabcağımı bilmiyorum :(

47yle hamile kldim.ilk 3 ay istahszliktan 46kiloya dustm..61le doguma grdm..dogum sonrasi 55tim..smdi 49 kiloym..stres yorgunluk uykuszlktan hzli verdm sanirm

Back
X