• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos,Ne yapsam kilo verememek

emine1309

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2025
74
40
3
24
Denizli
kızlar yardımmm Polikistik over var ve inanılmaz kilo aldım bir şeylerde yanlış yapıyorum sanırım aralıklı oruç şeklinde yapmaya çalışıyorum ama bir tülü kilo veremiyorum aksine kilo alıyorum boyum 1.68 kilom 92.05 evde eliptik bisikletim var onu yapmaya çalışıyorum. İşim otururak hareketim kısıtlı bilemedim ne yapsam hamilelik öncesi kilo vermek istiyorum bu kiloyla hamile kalırım diye de korkuyorum

kızlar yardımmm Polikistik over var ve inanılmaz kilo aldım bir şeylerde yanlış yapıyorum sanırım aralıklı oruç şeklinde yapmaya çalışıyorum ama bir tülü kilo veremiyorum aksine kilo alıyorum boyum 1.68 kilom 92.05 evde eliptik bisikletim var onu yapmaya çalışıyorum. İşim otururak hareketim kısıtlı bilemedim ne yapsam hamilelik öncesi kilo vermek istiyorum bu kiloyla hamile kalırım diye de korkuyorum
Geçmiş olsun canım. Pcosta diyetisyensiz kilo vermek çok zor. Onlar cidden bu işi biliyorlar. Ben 68 kilodan 55 kiloya düştüm diyetisyenle. 4 ay gibi bir sürede. Üstelik devlet hastanesine gitmiştim.

Back