o süpermis ya o ayak yıkamak benim icin de enteresan tutunuyorum dusa ayagımı cekiyorum bir yandan bir yandan da egiliyorum flan neyse iyi ki varmıs annen :))
aynen oyle, allah rahatlıkla kurtarsın bizi
:))) evet canım dogru hatırlıyorsun, valla simdilik 41+0ı bekleyelim dedi de sagı solu belli olmaz
benimki yine 41+0ı beklemeyi onerdi seninki neden beklemiyor acaba? bir arkadasım 42+0da dogurdu dr bekletti onu ve sapasaglam mis gibi bir oglusu oldu
amin canım hepimizin gonlune gore verir ins. allah
amin ins. canım, ben normalde kiloma ragmen bikini giymekten rahatsız olmayan bir tipim ama giyinirken vs annem dahil bir baskasının gormesine ben de uyuz oluyorum hele dokunulmasına, misal kv omuzumu bile ellese uyuz olurum ya da saclarımla kocam harici birisinin oynamasına falan
saglıkla cıkın canım
oo yuppiii sanki ben doguruyorum gibi sevindim, ama tabi once aylizcik sonra mustafa o yuzden sıramızı bekliyoruz teyzesii
sen de cocugu utucu yapacaksın, benimki de yemekci borekci birsey olur herhalde
ayliz kk de bir donum noktası...en azından gecikmis dogumlar icin bir umuttt :)))

pp
amin saglıkla inss.
git ve buyuk bir rahatlıkla don bence pisman olmayacaksın
evet 2 ve 3 temmuzmus ama gecen ay ben koltuk altımı ona gore aldırdım ancak bana mısın demedi yine bir haftaya eski formlarına kavustular

((