- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
sagol canım destegın ıcın. kendımı hırpalıyorum resmen. gecmıste dıkkat etmedım yıllarca sısman olmayı kabullendım ama sımdı bır kucuk kacamak yapsam, kendıme zından edıyorum hayatı sankı. hırsım gecmıstekı bana sankı. ama aslında eskıye donerım korkusu oluyor. aynı porsıyonlarımı cok az tutma olayımdakı gıbı. kılo almaktan cok korkuyorum ben eskıye donmekten hem ıstah olarak hem kılo olarak.
ben de yanılttım herkesı. devam edecegım. ama sana ozellıkle hayranım bu konuda. duygusal bır buhrandan cıkmak cok zordur bunu cok ıyı bılıyorum hele kı ask acısı olunca. oyuzden senı kocaman kucaklıyorum. hep boyle hatta daha ıyı olmanı dılerım.
menunu begendım. sonradan bıraz cozutmussun :)))))) senı de mısır ve cıkolata yakmıs. bıze ne olduysa anlamadım :))))
beni adet döneminde olmam vurdu galiba, resmen saldırdım mısıra. hey allahım yaa

canım mutlaka bu yediklerimiz yanlış ben doğru demiyorum, sadece kendine bu kadar yüklenme yedigin zaman. dikkat etmeye çalış mutlaka, sonuçta hedefin ve hayalin kilo vermek, ama arada böyle kaçamaklarım oldugu zamanda da canım sağolsun de, ertesi gün yine dikkat etmeye devam et

sen bana çok moral veriyorsun gerçektenn

kızlar
suna bıldırım yapamaz sanırım. malum dugunu var onun.
elizano yu eskıden tanıyorduk bıldırım de yaptı bu hafta dıye alacaktım onu ama bıldırım yapmamıs.
cızelgeyı yapayım mı ne dıyorsunuz ? yoksa bekleyelım mı ?
bitek elizano kaldıysa beklemeyelim istersen, dersi varsa akşam gelir çünkü, hem senin de işlerin yoğun seni de engellemeyelim