• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Duygu hoşgeldin canım, bitirdin mi temizliği? Ay bana da biraz bulaşsa temizlik yapma isteği ne güzel olacak ama nerdeee. Evi biraz düzene sokabilsem yardımcı birini bulacağım ama daha o kadarını bile yapamadım. Evin işi hiç bitmiyor ki:43:
Bu arada Duygu öncelikle sana sorayım, malum sen de İzmirdesin, ben köşe koltuk almak istiyorum. Bizim koltuklar güzel ama bu eve büyük geliyor. İzmir'de Karabağlarda firmalar var ama sen hiç onlardan birşeyler aldın mı, veya yaptırdın mı, memnun kaldın mı? Tavsiyen olur mu ki bu konuda. İnternetten ünlü markalara biraz baktım ama oturma derinlikleri çok fazla, ben de dar olsun istiyorum, belki özel yapım daha mantıklı olabilir diye düşündüm.
Bir de kilo vermeyi bırakmışsın ve korumaya geçmişsin diye duydum:) Hayırlı olsun. E bu kadar kilo verdikten sonra normal böyle düşünmen. Sanırım bir süre olarak düşünüyorsun değil mi?

arkadaş insan kendine nazar eder mi? ettim bile netim açıldı diye çok sevinmiştim eve geldim laptopuda getirdim fişe bi taktım pc çökmüş :53: çok sevinmemek gerekmiş demekki... neyse başka pc den giriyorum onu bi formatlamak gerekecek:5:

arkadaşlar ilk kiloma dikkat etmeye 1 kasımda başladım ve kilom ayıptır söylemesi 100.6 idi... bir hafta güzelce sadece rejim yapmadan azcık dikkat ederek yazdım tüm yediklerimi... son 5-6 gündür dikkat edemedim ve yazamadım... ama az önce hemen tartıldım ve 98.7 çıktı... bende bu yola başlayacağım inşaallah haydi hayırlısı bakalım...:17::52::18::37::35::33::31: çok karışık duygular içindeyim hehe sanırsam karnım acıktı :56::1:

sendenn bu sabrı hem beklıyordum hem beklemıyordum sen buyuk seylerı asmıs bır ınsansın oyuzden mucadele etmenı umdum ama konu beslenme ve yıyecekler soz konusu olunca sen ben cogumuz cok zorlanıyoruz sabırlı davrandıgın ıcın ınan cok mutluyum. lutfen bu sekılde devam et. dıger topıkte sana destek veren ınsanlar sayesınde basardın. burda da bızımle basar canım. senın boyun uzun. oyuzden bendekı gıbı yuz cok degıl sana ama kuzum hamılelık ve dogum ıcın nekadar az kıloda olursak okadar ıyı olur. benım 6 kılo ıle bıle hormonlarım hareketlenmıs degısmıs bılıyormusun.

baslangıc kılo:

bu hafta kilo:

gelen/ giden:

toplam giden:

hedef kilo :

bu sekılde yaz tamam mı. haftaya da pazartesı sabah aynı sekılde bıldırırsın. cızelgeye alırız senı. ayrıca bak sık sık menulerı paylas bızımle anlastık mı. telefonda konustugumuz gıbı yapman cok guzel. defterıne nıot al. ben de oyle yapıyorum. ınan bayramda bıle yanımda gezdırdım defterı. herseyı yazdım eksıgını fazlanı goruyorsun en guzel tarafı bu. ayrıca gelıp burda toplu bır sekılde bıle paylasabılırsın yanı dıyelım kı ıkı gun gıremedın ıkı gunluk paylas anlastık mı.

yenı arkadaslar sızler ıcın de aynısını beklıyoruz not alın lutfen kendınıze.

temizliğim bitti ohh kahvemide içtimm şimdi keyif zamanıı..

canım ellerıne saglık. gule gule kırlet tekrar :))))

benım ev de kotu durumda. kendım yapamam zaten bu halde. utum yok sukur. evı temızletecegım sadece. yarın yaptırırım sanırım.

afıyet olsun mutluluk versın kahveler sana :))))

Duygu hoşgeldin canım, bitirdin mi temizliği? Ay bana da biraz bulaşsa temizlik yapma isteği ne güzel olacak ama nerdeee. Evi biraz düzene sokabilsem yardımcı birini bulacağım ama daha o kadarını bile yapamadım. Evin işi hiç bitmiyor ki:43:
Bu arada Duygu öncelikle sana sorayım, malum sen de İzmirdesin, ben köşe koltuk almak istiyorum. Bizim koltuklar güzel ama bu eve büyük geliyor. İzmir'de Karabağlarda firmalar var ama sen hiç onlardan birşeyler aldın mı, veya yaptırdın mı, memnun kaldın mı? Tavsiyen olur mu ki bu konuda. İnternetten ünlü markalara biraz baktım ama oturma derinlikleri çok fazla, ben de dar olsun istiyorum, belki özel yapım daha mantıklı olabilir diye düşündüm.
Bir de kilo vermeyi bırakmışsın ve korumaya geçmişsin diye duydum:) Hayırlı olsun. E bu kadar kilo verdikten sonra normal böyle düşünmen. Sanırım bir süre olarak düşünüyorsun değil mi?

canım yardımcı bırını ıhmal etme. seyahatlerın ve ısın yogun. zaman da kısıtlı. lutfen bırı ıcın harekete gec artık. duygunun acaba tanıdıgı yok mudur ?

arkadaşlar alıntı yapmıştım ekran dondu aklımda kaldığıkadarıyla cvp veriyorum

neslicim, eti yemem gerek inşallah güzel bi döküm tava alıp güzelce eti marine edip bide soslarsam yerim eti artık

pomocum, tahlilsonuçlarının seni mutlu etmesine sevindim cnm senin iyi olman senin başarılı olman beni hep mutlu ediyor..
herşeye inat sen başarcaksınn..

canım muhakkak et yemelısın. buarada kuziye hamıleyken ne yaptın sen doktorlar et yıyın dıyıp duruyorlar benım teyzem de hıc yemezdı lahmacun, burger tarzı yemege basladı oyle yavas yavas, hamıleyken. sırf bebek ıcın.

evet canım cok ıc acıcı degıl ama dusundugumuz kadar kotu de degıl dedı. cok sevındım. ve benı tebrık ettı cok bılınclısın dedı her seyı arastırıp kendın benden ıstedın dedı. dıyecektım kk sagolsun dıye :))))))

sen bana ınandın, sızler ınanıyorsunuz oyuzden kendıme ınanmayı ogrendım ben de. sagol kuzum ınsaallah yavas ve zor oluyor ama olsun. enazından cok sukur yıllar sonra bır yolda yurumeyı ogrendım.

hosbulduk :) mumkun oldugu kadar bende menuyu paylasmak istiyorum. bu sekilde kendimi daha iyi dengeleyebiliyorum. en guzelide beslenirken yapilan yanlislarda uyarildiginda oluyor. ben ayca kayanin listesini uygulamayi dusunuyorum.

evet lutfen aktıf olmaya calısın. cocugu olanımız var, calısanımız var, hasta oldugumuz zamanlar oluyor ama yıne de aktıf oluyoruz cunku motıve eden en onemlı sey bu.

ayca kayanın lıstesı nasılmıs ? merak ettım ?

cezmi ve nesli ikinizi de çok tebri,k ederim

pomo kg verememe nedenin bellik, kendini üzme lütfen

hiç sorma nesli ya. maşallahım var. sıfır spor ve bi sürü kaçamak ama 100gr gitmiş yine de çok şükür :nazar::nazar::nazar:

uzmemeye calısıyorum canım. sagol.

buarada sen bak yıne bırıncı olabılırdın ama bu hafta kacırdın yıne almamıssın valla :))))

neyse yenı hafta eskı azmını beklıyoruz :)))))

mrb, hızlı cevap için çok teşekkürler :))) banada böyle yaparak bir iteleme gücü gelir diye tahmin ediyorum. daha öncesinde dukanla 8 kilo verip 3 kg sunu 4 ayda geri aldım. tabi boazım hiç durmadı :)) şimdi de tekrardan ilk önce hedefim olan kiloya ulaşmak istiyorum. kg çizelgesi yapmayı bilmiyorum ama öğrenip hemen başlıcam. çok tşkler tekrardan :)))

rıca ederım :))))))

kızlar hepımız boyle basladık. bırılerı destek oldu, yol gosterdı, umut verdı. goruyorsunuz halen de bırbırımızden destek alarak ılerlıyoruz.

dukan ya da karatay denemıyoruz cunku amac omur boyu beslenebılecegımız bır tarzda beslenme cunku bu sekılde ancak gerı gelmeyecek kılolar. menulerımızı ıncelemenı tavsıye ederım sana.

ben kılo cızelgesını gecmıs sayfalarda anlatmıstım. dıkkat edersen bulabılırsın sanırım cuma ya da cumartesı gunuydu.

canım sen zaten bilinçlisin bu konularda ne yapman gerektigini de biliyorsun, üstelik yeni operasyon geçirdin sana şunu yap bunu yap diyemem yani :50: ama kendini rahat hissedecegn ve zorlamayacagn şekilde bişeyler seçebilirsin bence :34: pilates kol hareketleri olabilir, ayagını ve seni zorlamayacak başka pilates hareketleri olabilir :34: bence sen seç canım bunu :44:

duygu da bu basıt hareketlerı yap demıs canım enazından kolların calısır demıs bana. oyuzden bence sen bana şöyle ceza ver.

evım 3 kat. asansor yok. aksam eve gıderken bır kez cıkayım. ve bu hafta boyunca tekrar ınıp tekrar cıkayım tekrar ınıp tekrar cıkayım. ayagım buna ızın verebılır dıye dusunuyorum. kac adım gelecek adımsayar ıle bakarız. aynı sekılde aksam platesın o kol hareketlerını yapayım bır saat. ıstersem ara vererek yaparım ıstersem bır saat.

ama ben asıl cezayı kendıme ayagım ıyılesınce vereyım. gecen gun mola vererek bır saat bısıklet surmustum. ustune bır de 45 dk platesın hareketlerının cogunu yapmıstım. onu yapacagım. bu cuma kontrol gunu ayagımın. doktora sorarım belkı son hafta bısıklet bıle bınerım gayet ıyı gıdıyor bu kez operasyon. daha oncekınde ınan yatakta donemıyordum ortumu bıle orterken dıkısler agrıyordu ama sımdı cok ıyıyım.

pomogranatem tatlım çok teşekkürler düşüncelerin beni duygulandırdı... dediğin gibi gerçek hayattaki arkadaşlıkların yalanlarından sinsiliklerinden ve maske takmış olmalarındansa burada gerçekten çok güzel arkadaşlıklar dostlular kurulabiliyor... benim diğer topikteki halimi hatırlıyorsundur herkesle kardeş gibi oluyor insan...
neyse sonra yazarım duygularımı şimdi çıkmam lazım tatlım eve geçicem eğer pc de sorun olmazsa yazarım ben... öpüldün tatlım...

bu arada herkese ALLAH ım kolaylıklar versin... sağlıklı ve huzurlu olmak için hepberaber elimizden geleni yaparız inşaallah...

sela, ocean ve sen dıger topıkten yakın arkadaslarım oldunuz. baska topıkten ıkı arkadasım daha var. sela bana yardım eden, ben ise sızler ve dıgerlerıne yardım eden olmusumdur ama bu topıgımızde hepımız bırbırımıze yardım edıyoruz sankı.

sanal arkadaslıga ınanmazdım ınsanların cıvık cıvık ıkı dakıka ıcınde canım demesını hıc sevmem ama ben burdakı kısılere ıctenlıkle dıyorum bunu. cunku gercekten kıymetlıler benım ıcın.

sız orda herseyı konusuyordunuz bız de oyle olmaya basladık eslerımızı bıle cekıstırıyoruz ozellıkle ben :))))))

aramızda olmana cok mutlu olacagım bunu unutma. senı kocaman opuyorum baharda cok planlarım var ızmıre gıdecegım arkadasları gorecegım. ankaraya gıdecegım hem reel den hem burdan arkadasları gorecegım. sen bana 1 saatsın sana da gelecegım ıns.

ellerine sağlık canımmm :16: bu ara hepimiz durgunluk dönemindeyiz, dolayısıyla benim 1 kilom sanırım 1. olmama sebep olmuş :34: teşekkür ederim :34:

ayrıca hiç moralini bozma kilo veremedigin için, sonuçta sen saglıklı besleniyorsun ve kilo verememenin sebebinin ödem oldugunu biliyoruz, haftaya eminim ki birinci sen olacaksın :34:

herkese tebriklerrr :16::16:

ınsaallah canım ya oyle olur. bırıncı oldugum zamanları ozledım :)))))

haftaya sanırım olamam halen ayagım ıyılesmemıs olabılır ama ondan sonrakı hafta korkun benden :)))) bısıkletın ustunden ınmeyecegım :)))

Çeşmi tebrik ediyorum seni:46:, ne yaptın öyle, atmışsın tam 1kg'ı:nazar:. Ben de fena değilim ama:32:
Pomocum hiç kafana takma +'ları, geldikleri gibi giderler:)
Baldamlasi sen de biraz kaçırmıştın ama bak yine de vermişsin, seni de tebrik ederim.

valla aynen cesmıye cok sevındım.

sen de bu hafta gayet ıyısın super.

ınsaallah canım ya 100den asagı ınmem lazım kasım bıtmeden cunku yenı yıl dedıgınde 95 olmak ıstıyorum asıl hedefım 90DI.

sela, ocean ve sen dıger topıkten yakın arkadaslarım oldunuz. baska topıkten ıkı arkadasım daha var. sela bana yardım eden, ben ise sızler ve dıgerlerıne yardım eden olmusumdur ama bu topıgımızde hepımız bırbırımıze yardım edıyoruz sankı.

sanal arkadaslıga ınanmazdım ınsanların cıvık cıvık ıkı dakıka ıcınde canım demesını hıc sevmem ama ben burdakı kısılere ıctenlıkle dıyorum bunu. cunku gercekten kıymetlıler benım ıcın.

sız orda herseyı konusuyordunuz bız de oyle olmaya basladık eslerımızı bıle cekıstırıyoruz ozellıkle ben :))))))

aramızda olmana cok mutlu olacagım bunu unutma. senı kocaman opuyorum baharda cok planlarım var ızmıre gıdecegım arkadasları gorecegım. ankaraya gıdecegım hem reel den hem burdan arkadasları gorecegım. sen bana 1 saatsın sana da gelecegım ıns.

sağol kuzum AllAH razı olsun... Rabbim bizim içimizi biliyor ve bize göre dostlar gönderiyor galiba:)) yakında burası baya dolar merak etme sen:)) HADi biz yediLerİMİZE İDkkat EdiyoRuz d aAkŞAma HrİEflEre(eşlerimize) NElER YAPAcağıIMZı da pAYLaşASk çOK SEViniRim:))
BEnİm pC KAFayI Yedi::::::::::::::)))

sONRA yAzaYıM KAlAnıNı hEhe:)):35:

uzmemeye calısıyorum canım. sagol.

buarada sen bak yıne bırıncı olabılırdın ama bu hafta kacırdın yıne almamıssın valla :))))

neyse yenı hafta eskı azmını beklıyoruz :)))))

evet ya, allahım nolursun eski azmim geri gelsin
bugün diyetisyene gittim, ordaki basküle göre bu ay sadece 300gr gitmiş. kendi baskülüme göre de 1200gr verdim

memlekete gidince aldım, geldim onu verdim falan. bu bayram beni mahvetti yaa......:43::43::43:

sendenn bu sabrı hem beklıyordum hem beklemıyordum sen buyuk seylerı asmıs bır ınsansın oyuzden mucadele etmenı umdum ama konu beslenme ve yıyecekler soz konusu olunca sen ben cogumuz cok zorlanıyoruz sabırlı davrandıgın ıcın ınan cok mutluyum. lutfen bu sekılde devam et. dıger topıkte sana destek veren ınsanlar sayesınde basardın. burda da bızımle basar canım. senın boyun uzun. oyuzden bendekı gıbı yuz cok degıl sana ama kuzum hamılelık ve dogum ıcın nekadar az kıloda olursak okadar ıyı olur. benım 6 kılo ıle bıle hormonlarım hareketlenmıs degısmıs bılıyormusun.

baslangıc kılo:

bu hafta kilo:

gelen/ giden:

toplam giden:

hedef kilo :

bu sekılde yaz tamam mı. haftaya da pazartesı sabah aynı sekılde bıldırırsın. cızelgeye alırız senı. ayrıca bak sık sık menulerı paylas bızımle anlastık mı. telefonda konustugumuz gıbı yapman cok guzel. defterıne nıot al. ben de oyle yapıyorum. ınan bayramda bıle yanımda gezdırdım defterı. herseyı yazdım eksıgını fazlanı goruyorsun en guzel tarafı bu. ayrıca gelıp burda toplu bır sekılde bıle paylasabılırsın yanı dıyelım kı ıkı gun gıremedın ıkı gunluk paylas anlastık mı.

yenı arkadaslar sızler ıcın de aynısını beklıyoruz not alın lutfen kendınıze.
TAmam tatlım haftaya bende yazarım inşaallh... o zaman 98.7 mi olacak benim başlangıç kilom:)) canıma minnet hehe:8:
bu arada tamam benim boyu m uzun olabilir ama sağlığımı çok etkiliyor biliyrosun tatlım... herkesin ideal kiloda olması çok güzeldir bence... bu arada yanlış anlamazsan birşey soracağım neden vermek istediğin kilo çok üdşük senin?... gerçi sen bilinçlisin yavaş yavaş güzelce verirsin... inşaallah bizde hevesle hep beraber veriirz kiloalrı sonrada (şimdide olabilir) gelsin bize bebişlerrrrrrrrrrrr ALLAH ım inşaallah:49::49:

Son düzenleme:
evet ya, allahım nolursun eski azmim geri gelsin
bugün diyetisyene gittim, ordaki basküle göre bu ay sadece 300gr gitmiş. kendi baskülüme göre de 1200gr verdim

memlekete gidince aldım, geldim onu verdim falan. bu bayram beni mahvetti yaa......:43::43::43:

Canım evdekiyle diyetisyendeki tartı sonucu nasıl bu kadar farkeder ki? Sonuçta fark bu, yani biri fazla bile ölçse fark aynıdır, anlayamadım ben??

Canım evdekiyle diyetisyendeki tartı sonucu nasıl bu kadar farkeder ki? Sonuçta fark bu, yani biri fazla bile ölçse fark aynıdır, anlayamadım ben??

sorma ya. ben evde sabah aç karna ve aynı ince kıyafetle tartılıyorum. öyle bile olsa bu kadar fark olmamıştı. ya benim tartıda ya da onlarınkinde sorun var.
spor salonuna gitmem şart oldu sanırım. bel çevren kaçtı bu arada. ve göbeğin 2 parmak yukarısından ölçmek gerekiyormuş

Allah rahmet eglesın mekanı cennet olsun babanın. anıtkabırı hem sen hem cesmı zıyaret etmıssınız ne guzel. cok sevındım gurur duydum sızler ıle.

menun cok az ve saglıksız olmus. saldırabılırsın aksam ya da ertesı gune.

umarım sen de guzel bır pazar gecırmıssındır

canım benim amin sağolasın inan bana ankarada olsaydın sen de giderdin orada bulunmak isterdin mutlaka:21:

sorma ya. ben evde sabah aç karna ve aynı ince kıyafetle tartılıyorum. öyle bile olsa bu kadar fark olmamıştı. ya benim tartıda ya da onlarınkinde sorun var.
spor salonuna gitmem şart oldu sanırım. bel çevren kaçtı bu arada. ve göbeğin 2 parmak yukarısından ölçmek gerekiyormuş

Evet ben de yeni başlıkla beraber ölçülerimi almıştım, ben de göbeğin 2 cm üstünü ölçtüm. 78 cm benim. Senin diyetisyen o ölçüleri de alıyordur tabi, senin kaç ölçün? İncelme var mı? Benim iki haftada yarım cm kadar incelme var. Asıl göğüs ve göğüsaltı inceliyor benim. Ben kalçalarım ve bacaklarım incelsin istiyorum ama daha oralara sıra gelmedi galiba:)