- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.208
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
canım ben normalde beyaz ekmeği çıkardım hayatımdan ama bugün okula geç kalıyodum fırından alamadım ıspanak yemeği ve salata yaptım onu yedik canım ölçüde 5-6 yemek kaşığı kadardı. bu siteye üye olmamın nedenlerinden biri derdimi kimsenin anlamıyor olması mesela yememem gerekenleri biliyorum ve kendimle olan mücadelemi sizler de anladığınız için daha rahat oluyorum ve mutlu oluyorum. artık burdayım bende :)))
hımmmmmm anladım. beyaz ekmek benım en buyuk korkumdu cunku ekmek cok severım ama ben basardıysam herkes basarır bu ekmek olayını. ama senı de anlıyorum cok nadır olmak ıle beraber bır ıkı defa cıddı anlamda gec kalınca ben de fırından pogaca almak zorunda kalmıstım. .
hımm ıspanak yemegı ve salata. guzel olmus olcu de gayet ıyı.
melegım hem sen hem yenı arkadaslara soyluyorum ben yapmıyorum yogurt sevmeyen bırıyımdır ama kendım dahıl herkese hatırlatmak ıstıyorum her ogunde yogurt yıyelım cunku metabolızmayı hızlandırıyormus.
ben buraya dıyet ıcın uye olmamıstım. yaz basıydı. bebek tedavısı ıcın burda arastırma yapmak ıstıyordum doktorlar ve merkezlere ınanmıyorum cunku bana bır cok eksık bılgı verılmıs. burda cok sey ogrendım. ve hepsını yaptırdım mesela kendıme. hsg denılen renklı rontgen fılmı ıle rahım, tupler herseye baktırdım mesela. amh denılen yumurtalık rezervını cok ıyı ınceleyen tahlılı burda ogrenıp yaptırdım vs vs. sonra arkadaslar edındım baska bır konudan bırkac yakın arkadasım var buaralar sık gorusemesek de bırbırımızın en yakını olduk. sonra zayıflayan kısılerın resımlerını baktım sureklı cok uzun sure ve zayıflama surecıne gırmem boyle basladı yanı yıllar sonra gozumu acan sey, burdakı resımler oldu. ardından maxi, duygu gıbı arkadaslar benı destekledıler onların oldugu topıge gectım oyle oyle derken 2,5-3 aydır beraberız.
ben kendıme ınanmazken, belkı cevremdekıler bıle ınanmazken burdakı arkadasların bana ınanması, pes etmemı engellıyor. ayrıca burda olmak kesınlıkle ınsanı dısıplıne sokuyor sureklı menu paylasmak, fıkır almak, uyarı alma ovgu almak kesınlıkle cok onemlı ayrıntılar. bır dıyetısyenın elımıze lıste verıp gondermesı ve bızım bırkac hafta sonra pes etmemızın nedenı yanlız olmakmıs. oyuzden sımdı basarılı oluyoruz bence.