- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
seni de tebrik ederim canım, ikimiz birinciyiz bence bu hafta
çok sevinirim gerçekten gelebilirsen buraya, tabi arkadaşın var sonuçta ama 1 çay içecek kadar vakit ayırırsın bana da deil mii :26: hem ben anıtkabire çok yakınım en azından oraya giderken bile uğrasan olur
teşekkür ederimmm
canım ceza tabi işin espri kısmı, ama madem kural bu ben sana vereyim o zman cezanısabahları işe giderken, akşamları dönerken vs asansör kullanma mesela merdiven çık, iş yerinde de aynı şekilde. ayagın zorlanmadıgı sürece bunu yap, onun dışında da senn dedigin gibi pilates hareketlerini yap. ama zorlama sakın ayagını da iyileşme süreci uzamasın
sağlıktan önemli deil hiç bişey
merakla bekliyorumm birinci olacagın günleri canımmmm![]()
![]()
aşk olsun sadece cay ıcın zaman ayıracak degılım. sen ogrencısın. ablan olarak senı yemege gotureyım oturalım sohbet edelım. ya da gel bız starbuckks gıdelım. ben hasret kalıyorum kucuk sehırde yasadıgım ıcın.
ınsaallah canım o gunlerı ben de ozledım
bızım evın asansoru yok zaten oyuzden yuruyorum sureklı. servıse bınmek ıcın 10 dk hızlı yururdum kosar adımlar ıle ama her yer ıslak ve ben ayakkabı gıyemedıgım ıcın yurumekten kacıyorum cunku dıkısın ıslanmaması gerekıyormus. ıs yerınde ofıs ıcınde sureklı yurumeye calısıyorum su cok ıctıgım ıcın wc sık gıdıyorum zaten. bugun cok yoruldum cok yorucu bır gundu oyuzden plates falan yapasım yok ama yarın yapacagım. buarada 3. kata cıktım ındım. tekrar cıktım onu yaptım