hoşgeldin pomocuummm
tatilinin güzel geçmesine sevindim, sağ salim dönmene de sevindim artık darısı Ankara nın başına
valla canım ben tez canlı bir insanım herşey hemen olup bitsin isterim, o yuzden de bu konularda biraz sıkıntı çekiyorum. ama gerçekten doğru insanı bulana kadar da bekleyecegim, anladıgım şu ki eskişehir de olan bahsettigim çocuk çok da bana göre değil, o yuzden amaannn boşverrrr diyorummm

ortada olan bişey de yok da işte içim almıyor onu. öle olunca da kendimi de zorlamayacagım yani
ben abiye kıyafet de sevmiyorum aslında, çok abartılı şeylerden hoşlanmıyorum ama işte ömürde 1 defa olacak diye katlanacagım ne yapalım

sevmeyince de abiyeyi daha ince olursam belki bana yakışanı bulmam daha kolay olur diye umuyorum
ben de genelde maket yaparken halil sezai nin isyaannn şarkısını söylüyorumm

hala hafıza kartı problemini halledemedigimden atamıyorum resimleri, en yakın zamanda halletmeye çalışacagım inşalahh

valla dansı ben de çok seviyorum. geçen sene ilk başladıgımda kazulet gibiydim, kaç kere ben yapamayacagım diye bırakmaya karar verdim, arkadaşlar vazgeçirdi. şimdi yeni başlayanlar beni görüyor da sen çok iyisin biz de öyle olabilecek miyiz diyorlar

çok eğlenceli valla, mezun olduktan sonra belki gidemem bi daha ama bu son seneyi değerlendirmek istiyorum.
bir de çok güzel bir ortamımız var bizim. dün gitmek benm hiç aklımda yoktu mesela, dans hocalarımdan biri çağırdı gelin hem dans ederiz hem sohbet ederiz diye öyle olunca da kıramadık. platonik aşkımda orda tabi benim

en çok da benmle dans ediyor, çok yakışıyormuşuzz

canım akşam yemeginde ekmek yemedigimden çorba ve dolmayla doymadım o yuzden yarım da olsa yedim börekten malesef. muz da baya olmuştu yemeyeli, küçük bişeydi o yuzden aman yiyim gitsin dedim yani

daha dikkat edecegm bugunden sonra. yine çok gitmiş benden
herkese mutlu günleeerrrr, mutlu haftalaaarrrrr