Ben de öncelikle Baldamlasını tebrik ediyorum. Ben de sonuçtan memnunum açıkçası. Regl yeni bitmişti, bugün tartıda daha düşük bir rakam gördüm zaten:) Bir dağılma var gerçekten. Ben iş aralarında veya akşamları girmeye çalışıyorum ama eskisi gibi değil, pek kimse yok. Açıkçası bu beni de olumsuz etkiliyor. Daha sık sohbet etmek motive edici oluyordu. Daha önce de + olduğumuz oluyordu ama birbirimize moral veriyorduk. Şimdi bir bırakmışlık var ve ben bunu yanlış buluyorum. Daha öğreneceğimiz çok şey var, sağlıklı beslenme ve sağlıklı yaşama için düzenimizi oturtmamız lazım. Pomocum, özellikle senin moralini bozmaman lazım. Sonuçta 2.5 aydır dikkat ediyorsun ve öyle ya da böyle 5 kg verdin. Dikkat etmeseydin belki 5 değil ama 2-3 kg daha almış olacaktın. Yani 100'e doğru inmek yerine 120'ye doğru ilerliyor olacaktın.
Başlığımızda bile yazı hedef koyduk, çok hızlı kilo vermek değil, sağlıklı vermek ve kalıcı olması hedefimiz. Yani ben kendi adıma konuşayım, eğer beslenmeme dikkat etmeseydim ve spora başlamasaydım belki de yaza kadar 80 kg olacaktım, oysa şimdi hedefim 58 kg olmak ve onu korumak. Ama böyle devam ederse, ben yine beslenmeme ve spora devam edeceğim ama buraya yazma işini azaltacağım.
evet sen de kılo vermıssın canım. senı de tebrık edıyorum.
dagılma var kesınlıkle. ama bence sen kendı adına boyle dusunme. oncelıkle belkı de aramızda en aktıf olan kısılerdensın. ayrıca son donemlerde herzamankınden daha dısıplınlısın. yanı bır ıstıkrar var hem aktıf olma, hem duzenının bozulmaması acısından. ben kendım de olumsuz etkılendıgım ıcın bu duygularımı paylasmak ıstedım. eskıden kalabalıkken, adımlar konusunda yarıs yaparken cok keyıflıydık. su an tek umıdım spora yenıden basladıgım gunlerı gormek. acaba ozaman eskı heyecanım gelecek mı bılmıyorum :? ama gelmezse, demekkı yarıs halınde olmamak, sayı azlıgı, kopukluk, dagılmanın benı olumsuz etkılendıgını gostermıs olacak.
+++ oldugumuz gunlerde nasıl uzun uzun konusurduk analız yapardık degıl mı neslı. yenı beslenme sekıllerı ve alıskanlıklar denerdık o kısı uzerınde. ben o gunlerı ozledım valla.
bana soyledıklerın konusunda cok haklısın. motıvasyonunuzu dusurecegımı dusunmeden yazdıgımı da farkettım sımdı oyuzden bunun ıcın kusura bakmayın lutfen. dusunemedım. ve aslında cok haklısın. dıkkat etmeseydım, kesın 120 kılo olurdum. ayrıca artık spor yapmayı seven bır ınsan olmak benı cok mutlu edıyor mesela. ben bu acıdan dusunemedım. bana bunları hatırlattıgın ıcın tsk ederım canım. kaptan gıbı gorunsem de sonucta ben sızler ıle bu yola basladım. sıfırdan basladım. motıvasyonum dusuyor eskı destegı beklıyorum sanırım. dıyorum ya kopukluk yaramadı bana, bır de uzerıne bır aydır sureklı gel gıt gosteren bır tartı gormek ıyıce motvasyonumu bozdu. yanı dıyetı bozmuyorum da eskı heyecanım nesem kalmadı. kalabalık olmak, yarıs yapmak bana ıyı gelıyormus kesınlıkle.
tum sartlarımı zorlayarak burda aktıf olmaya calısıyorum son gunlerde ınanın. ama sartları bıraz daha zorlayayım kı hem kendım ıcın bır sılkelenme olsun hem de sızlerı de olumlu etkıleyecektır.
buraya yazma ısını azaltmayı kesınlıkle yapmayalım. bence koparız dıyetten yavas yavas. burası bızı dısıplıne sokuyor bence. bana da demıstın aylar once. gıdersen, dıyetı bırakırsın dıye.
eskıler, yenıler hepımıze seslenıyorum sılkenelımmmmmmmmmmmmmmm
ben bu konuda herseyı yapmaya hazırım. hem kendım adıma hem sızler adına bunu yapmam lazım. bana yardımcı olursanız daha kolay olacaktır bu.