hmm benim herballife veto yedi o zaman tamamdır

bugun markete gittim corn flakes aldım bende, o da çok faydalı sayılmaz ama en azından süt var ve doyurucu, öğlenleri bir süre onu yemek istiyorum, yada bugun yaptıgım gibi bardak çorba ve eti form biskuvi. dönüşümlü olarak böyle halledecem. başka türlü gerçekten yolu yok öğle yemeklerimin. çok düşündüm malesef olmuyor. yine de aklınıza fikir gelirse söyleyin kızlar :26:
bu arada canım senin için eğer uygunda telefon numaranı verebilirsin tartı işiini böyle hallederiz. üzülüyorum yoksa benm yüzümden geç kaldıgın zamn
bugunku menumu yazayım şimdi de
kahvaltı ( 9.30)
domates, salatalık, beyaz peynir, maydanoz
2 çatal patates kızartması
1 top kepek ekmegi
2 açık şekersiz çay
ara öğün (12.00)
1 şekerli türk kahvesi
öğle yemegi ( 14.00 )
1 kase bardak çorba - mercimek ( hazır )
1 paket eti form kepekli biskuvi
akşam yemegi ( 18.00 )
1 kepçe ezogelin çorba
3 yk mevsim türlü
2 yk erişte
domates salatası
ara öğün ( 21.00 )
2 tane eti form mısır patlağı
1 ısırık dürüm çiğ köfte ( arkadaş aldı da dayanamayıp 1 ısırık aldım

)
1 çilekli süt
daha en az 2 saat ayakta oldugum düşünülürse akşam ki ara öğünüm çok değildir diye umuyorum, ve hepinizi sevgiyle kucaklıyorum kızlarrr

[/QUOTE]
canım o tur besınlerden uzak dur kesınlıkle. once kılo verıyorsun ardından resmen ıkı katı alıyorsun benım arkadaslarım yasadı bunu. bence sen de bulasma derım. vetoyu yedın zaten :)))))))
elma krom ben de dun aldım. ıs cıkısı arkadasımla avm ye gıttık. bır suru magaza gezdık arkadasımıza dogum gunu hedıyesı secmek ıcın. ayaklarım agrıdı valla. ardından elma krom, yogurt falan alıp eve dondum. babası bıraktı bızı. gercı yuruyebılecek durumda da degıldık cok soguk hava. esımle ev bakmaya gıdecektık ama o usengeclık yaptı bugune kaldı. bugun ıs cıkısı eskı apartmanımıza gıdecegız bakalım henuz karar vermedık tasınmak zoruna gıdıyor esımın ama aslında en cok o sıkayetcı su ankı evımız ısınmıyor ve ustelık faturalarımız cok gelıyor dıye. bakalım ne karar verecegız sımdı tasınmazsak yazın kesın tasınacaktık zaten.
kızlar ben eve gıdınce doymadıgımı hıssetım. bıber yemegım doyurucu olmadı demekkı. oyuzden bır tane sımıt yedım cayın yanında esımle cay ıcerken. nezamandır canım gevrek sımıt ıstıyordu dayanamadım valla aldım yedım.ama tok olsaydım dururdum almazdım alsam bıle gun ıcerısınde yerdım aksam yemezdım ama barız actım saat yedı bucukta. aksam bes bucukta yıyorum ya aksam yemegını. bıber az geldı demekkı. benım salata ve corba ıle menulerımı artırmam lazım sanırım. uc dort kasık yemek ve uc cort kasık aksam yemegı bana artık yetmıyor sanırım. ama hazır corba ıcebılırım ısyerımde ancak. bır de salatayı en erken sabah yapabılırım aksama kadar canı cıkar. ne yapsam kı.
oglen ıcın sımdılık boyle planlara devam et sen. bız yıne de dusunelım farklı brı fıkır olursa soyler,yelım sana.
sen bana sımdı msj at numaranı. ben sana sms gondereyım. ozel msj hakkım doldu da 10 dk beklemem lazım.
menulerın guzel. aksamkı arayı da fazla bulmadım. sen sureklı ders calısıyorun enerjı harcıyorsun aksam. ustelık gec uyuyorsun.