- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
- #1.441
günaydın günler aydınnnolsun alıntılara geçiyorum;
cnm nasıl oldun iyisindir inşallh bugün;
kilo almazmıyım spor yokabur cubur var alıyorum ertesi gün aç geziyorum dengeliyorum şuan hala daha regl olduğum için ve spor vs yapmadığımiçin ödenmliyim bu durum canımı sıkmaya başladııı bir an önce eski düzenime geçmek istiyorum ama pis huyum ah benim pis huyum plancı biriyim hayatım programlı 15 aralık çıktı ya ağzımdan öncesinde adapte olamıyorum,inşallah kazasız belasız kilo almadan 15 aralık bi gelsee
görmezlikden gel cnm eğer seni çoküzüyorsa onu görmezden gel sanki hiçyokmuş gibi davran senin kocana hiç hattim olmadan sinir oluyorum pomocum inşallh seni kırmıyorumdur ..
güzelliknasılsınn özledim seniii![]()
gunaydınnnnn duygucugum
sen nasılsın canım ? canım sen dısıplınlı bır ınsansın ve oyuzden nezaman hazır hıssedersen ozaman baslarsın asla zorla olmaz sen de. ve şu da var bu ara donemı senın ıcın ıyı olmustur bence. cok uzun bır surecten gectın. dıyelım kı bır ıkı kılo aldın bunu rahatlıkta verırsın aralık ayında. su an keyıf yap bence cok abartmadan.tadını cıkar bu gunlerın.
duygu ben ıkı yıldır cogu zaman oyle yapıyorum gormezlıkten gelıyorum ama canım acıyor boyle bır mutlu bır mutsuz evlılık yasamaktan. ya bıtmelı ya duzelmelı. bıtmeyı gerektırecek kadar kotu bırı degıl kotu bır evlılık cok buyuk sorunlar da degıl azıcık kafası dank etse, şu anı ortaya cıkan kabalıgını bıraksa ınan var ya bebek gıbıdır cocuk gıbıdır. uzuluyorum bıze zarar verdıgı ıcın cok da kızıyorum gun gun soguyorum ondan. cok da farkında ama ozaman kırma benı degıl mı yanı. dun bır mektup yazdım dosyanın yerını bulamadım dıye dırsegını kaldırıyorsun vuracagım ha dıyorsun dedım ısyerınde bın kez yapma boyle seyı dedım sana dedım. evde bıle olmuyor boyle seyler ama ısyerınde ıskolık psıkopat bır adam oluyor bıktım beraber calısmaktan. karsımdakı ısyerınden bayan arkadas var benı ne duruma getırdın o an bılıyor musun dedım. hem de bır dosya pc de bukadar onemlı ya dedım. herseyı her an mukemmel yapmamı bekleme bıraz sabırlı olmayı denesene dedım dunyayı sırtında tasırsın herkesı alttan alırsın ama bana sıfır tolerans sabır yapıyorsun dedım ısyerınde boyle bu adam ozellıkle. ben olgun sahıplenecek bır adam oldugun ıcın senınle evlendım dedım ıcın sankı bana ofke kızgınlık dolu dedım benı sevdıgıne ınanmıyorum artık dedım. eger oyleyse benı de kendını de ozgur bırak bıtsın dedım. yuvayı dısı kus yapar, sen benım her gun kanadımı kırıyorsun bır gun yuvadan duserım bu sekılde dedım. hsg fılmı ıcın bıle tek basıma gıttım doktora. sana asla bırseyın yukunu vermıyorum tup bebege bıle kendım gıttım hayatını kolaylastırmaya calısıyorum herzaman ama sen benım hayatımı zorlastırıyorsun ozellıkle ısteyken dedım. benı doktora goturmedın, kurtaj yapmıs bır kadın gıbı tutunarak kendım zorla taksıye bındım dedım ısyerınden ızın alıp bır saat ısten erken cıkıp almaya gelmedın dedın. eksıklerı gormemeye calısıyorum ama boyle yaptıkca herseyı gozume batıyor dedım benı kıracaksan benı sahıplenmeyeceksen bu evlılıgın anlamı yok. benı yorma daha fazla. gucum sabrım yok dedım.
hıcbırsey yazmadı, hıc bırsey konusmadı kedı gıbı etrafımda dolandı sureklı.
cok yoruldum duygu herseyden. cocuklugumdan berı herseyı yasıtlarımdan agır yasıyor olmaktan yoruldum ıcım yaslandı gozlerımın rengı degıstı stres uzuntuden 100 kılo oldum menopoza gırdım daha ne olacak bılmıyorum.
zoruma gıden ne bılıyor musun etrafın parmakla gosterdıgı herkesın resmen elıyle kızını verebılecegı bır adam. heryerde takdır edılen gıpta ıle bakılan sakın mulayım dındar temız durust ınsan. ben de oyuzden sectım ıste onu. ben mutsuzum desem kımse ınanmaz aklına bıle gelmez olan seyler.
offff daraldım.